Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

bližnje srečanje s kamnom na cesti....

Napisal/-a lisko Če avg 28, 2003 7:44 pm

Oki stvar je sledeča:
Dans zjutri sem se pelu na šiht in u enem ovinku srečal kamen.Ker sem ga prepozno zagledal nasprot pa je pripelu tovornjak, se nisem mogu izognit in pelu sem direkt čez njega..... Pri 90 km/h. avtek je vrglo u zrak (pa men u kabini tud :shock: ) no in ko sem pripelu iz ovinka sem probu volan spustit tko da sem pač na hitr preveru ali je še vse oki s podvozjem.pa vse štima.No pol pa problem je bil ko sem obstal.Prve več ni prav tako tudi rikverca ne...... Nastavlju sem že ono manjalno ročico pa nč.Nosilec ki je spodi pri mašini je dobesedno prebilo ampak ne motor ne menjalnik nista dobla direktnega udarca. Ker ni videt nobene praske al odrgnine ali pa kaj.Bil pa je prekleto močan udarec.In zanima me če je možn da bi lahk u menjalniku kaj vtrgalo al pa premaknilo?
prosim če ma kdo kako idejo naj mi pove al pa če je celo mel podobn primer ker udarc je bil skor neznosn( še zdej se mi zdi da me hrbtenica boli)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če avg 28, 2003 7:50 pm

fuj kak neprijeten dogodek :shock: :?

mi ti sigurno ne moremo nič povedat,ker noben ni niti videl zadeve ne nič.kar do servisa pelji.bo najbolje

pa drugic bolj srečno :vrum
Zadnjič spremenil menjekul, dne Če avg 28, 2003 8:30 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če avg 28, 2003 8:03 pm

Jah sej za videt ni nč:) edin luknje u nosilcu:) ne na menjalniku ne da motorju je prask.Niti videt ni da bi bilo kaj zvitu al pa kaj( glavni nosilci od motorja ali pa menjalnika.....) zvit je samo nosilic na katerem je pol roka pritrjena.
Oki sej sem reku če se konu sanja a pa če se je komu zgodlo kaj podobnega.Itak bom šel na servis ker niti pojma nimam kaj bi lahk blo :shock:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če avg 28, 2003 8:08 pm

nam jje pred leti še na 101-ko vrgo malo gramoza na sprednjo šipo, poknilo je tak kot da bi kdo bombo vrgo, pol smo se terali za njim ga na eni cesti ustavili lastnik firme pa je plačal novo šipo ki so nam jo kar čez pol ure zamenjali.

samo na tzrgatev smo malo bolj pozno prišli!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če avg 28, 2003 8:11 pm

nam jje pred leti še na 101-ko vrgo malo gramoza na sprednjo šipo, poknilo je tak kot da bi kdo bombo vrgo, pol smo se terali za njim ga na eni cesti ustavili lastnik firme pa je plačal novo šipo ki so nam jo kar čez pol ure zamenjali.

samo na tzrgatev smo malo bolj pozno prišli![/quote]
:?: :?: :?: Kamen je na cesti ležal.
Slika

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Če avg 28, 2003 8:16 pm

glih danes sem tut jst v ovink prpelu, na tleh pa kr velik kamen,sam sem mu srečo da sem ga obvozu, drugač bi tut blo kriza, pol ko sem šou pa nazaj, sem ga pa pobrau pa vrgu na travo, da neb slučajno ga kdo drug povozu.
Če vidte bilo kaj na cesti prosim pospravte, ker ste lahko vi tist, ki se boste kdaj na kej podobenga naletel, ker se pač enmu pred vami ne bo luštalo pobrat :!: :!: :!:

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če avg 28, 2003 8:18 pm

smrkec se strinjam.Sej jaz sem ga dobesdno zmlel in vrgo iz ceste :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mike_E_ Če avg 28, 2003 8:28 pm

Škoda.. :?

Upam da bom popravilo čim hitrejše in pa tut čim cenejše :)

Uporabniški avatar
Privatnik
Novinec

Napisal/-a Privatnik Če avg 28, 2003 10:19 pm

To se je zgodil kolegu na menjalniku od petke. Sicer ni zapelu na kak kamen ampak sma sam menjalnik ven iz avta vzela in ga položla na tla, pa se je notr nekej zamaknal. Pol sma to odpelala do lokalnega mehanika, ki je lepo porihtu zadevo in zdej laufa brez problema. Zgleda pa da menjalnik vrže med dve prestavi al nekej takega in pol nemores vec kej velik saltat. Sploh se to rado zgodi, ce je v leru.

Upam da je tole kej pomagal. LP

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Če avg 28, 2003 10:21 pm

Če vidte bilo kaj na cesti prosim pospravte, ker ste lahko vi tist, ki se boste kdaj na kej podobenga naletel, ker se pač enmu pred vami ne bo luštalo pobrat :!: :!: :!:[/quote]

to mas prov ja :twisted:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Dr_S
Novinec

Napisal/-a Dr_S Če avg 28, 2003 10:42 pm

Vrjetno se je menjalnik zataknil v "medprestavi". To sam do enga mehanika k se mal spozna pa more sam eno mejhno stvar zamenat pa bo!
Če je to!
Drugač pa povej kaj je blo!
LP!
Srečna vožnja vsem!
p.s.:Kaj vse sm že jst iz ceste metu- drevesa, deske z polno žebljev gor, deli avtomobilov....

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Če avg 28, 2003 11:37 pm

enkrat se peljem po koroški cesti v mariboru (smer štuk), nekaj klepetam, nakar zagledam betonsko opeko na cesti in hopa pri kakih 60km/h izvedem losov test in se zadevi zadnji trenutek umaknem...na rahlo potem zaviram, ker sem vedo, da je en avto za mano vozo...gledam v vzratno, če bo oni zadaj skapiral, ampak nič, z renault 5 se je z desno prednjo kolo direktno zaleto v betonsko opeko...uhh kaka smola, najbrž mu je vrtrgalo pol avta vstran...jaz pa žal tudi nisem bil edini takrat na cesti, da bi se lahko pravočasno ustavil in zadevo odstranil...

sem pa enkrat blizu narodnega doma, imel podobno srečanje, podrt je bil začasen prometni znak, ravno tak v temi, kjer mestna razsvetljava ne doseže ceste, zadevi sem se pravočasno umaknil, ustavi avto in znak odstranil iz ceste..

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe avg 29, 2003 9:05 am

V menjalniku ti je zaradi udarca zdrobilo kak logarček ali pa kako manjšo stvar, ki se je zataknila - vsak mehanik ti to lahko popravi, samo pride drago, ker je dolvzetje in nazajdajanje mehanika na servisih full draga stvar. Men se je to naredl in sem menjalnik nov kupu za 15k sit in sem ga sam gor dal - prišlo me je 35k ceneje, kot da bi izvedel popravilo.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne avg 31, 2003 11:18 am

Nebivedu točno to sem nardil:) Dobil sem menjalnik za 7 jurjo in sem ga sam menju.Bil sem sicer prej na servisu in je sam pogledu in reku not je neki zdrobilo (sem že vedu kok je ura:)) No in pol sem dobi rabljen menjalnik in ga menjal in zdej dela kot urca:)
Slika

Eddie
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Eddie Ne avg 31, 2003 11:22 am

Dobr, predvsem pa pocen drugič pa po pravilih pa usak uvivnk pregledat če kaj leži :)

Je..m pač nisi imel sreče vsakega kdaj to doleti

LP

Eddie

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Ne avg 31, 2003 12:57 pm

Zdaj to sploh ni več važno uglavnem da Liskotu 5ka spet leti in je vse vredu in prav.

Aja kolk je bla ura takrat ko si bil pri mehaniku? :lol:

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo Ne avg 31, 2003 3:49 pm

Pri teh stvareh se mislim lahko gre tožit oz. terjat za škodo cestno podjetje, samo policijo moraš poklicat da ti zapisnik naredijo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov