johnyr je napisal/-a:To je racing varianta gum.
Ma profil ko slick gume od WRC avtov.![]()
:P
Zanimivo je na prvi sliki da ma prečni drog iz carbonfiberja.
SAFRANE je napisal/-a:NO SEJ to sem že večkrat reku kle gor: ZADNJI POGON SUX!
smo mel tolk enih mercedesov doma ampak kdrkol je bil sneg nikol nismo mogl domov
esp in asr so sicer lepo utripali ampak to je blo pa tud vse....
edino kar priznam pri zadnji generaciji esp-ja smo ga sprobavali (sicer na ravni podlagi-parkirišče) sem ga šel 50km/h pa v levo zavil pa po gasu in -res hudo: avto mi je dobesedno kr gas vzel nazaj in pa volan sam nazaj zavrtel=tko da mi je lepo popravil pot-hudo!
samo če je pa klanec pa sneg smo pa spet na istem=đabe....
zato pa pravm: ni ga čez syncro,4matic,quattro,awd,4x4,4wd,x, itd. =skratka ni ga čez 4pogon!
pa po pamet'lp
johny
Rjuhar je napisal/-a: There is no clause in my policy regarding damage on the racetrack, so I am assuming that they are just debating whether or not to put the car out to pasture or not.
menjekul je napisal/-a:pasture beseda pomeni nekaj čisto drugega.kaj pomeni v tem kontekstu![]()
__PAJSAR__ je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:NO SEJ to sem že večkrat reku kle gor: ZADNJI POGON SUX!
smo mel tolk enih mercedesov doma ampak kdrkol je bil sneg nikol nismo mogl domov
esp in asr so sicer lepo utripali ampak to je blo pa tud vse....
edino kar priznam pri zadnji generaciji esp-ja smo ga sprobavali (sicer na ravni podlagi-parkirišče) sem ga šel 50km/h pa v levo zavil pa po gasu in -res hudo: avto mi je dobesedno kr gas vzel nazaj in pa volan sam nazaj zavrtel=tko da mi je lepo popravil pot-hudo!
samo če je pa klanec pa sneg smo pa spet na istem=đabe....
zato pa pravm: ni ga čez syncro,4matic,quattro,awd,4x4,4wd,x, itd. =skratka ni ga čez 4pogon!
pa po pamet'lp
johny
Nauči naj se vozit zadnji pogon, pa se mu to ne bo več dogajalo.
Matr ej, k da s prvim pogonom se pa nikol noben ne sesuje. Samo takrat ko se, tega nihče ne omenja. Vedno pa, ko se kdo usuje z zadnjim pogonom, takrat pa udri po zadnjem pogonu.
Je pa res, ni ga čez 4 pogon za v sneg pa za na rally ja.
Men ga še zmerej ni čez zadnji pogon v kombinaciji s čimveč konji in brez vseh elektronskih dodatkov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov