tmtslash je napisal/-a:ce pa to pride v veljavo, se bo pa res treba drzat omejitev...strogo!
Kolko jaz to zdaj razumem,...to pomeni da rabiš priblizno 3-4 min, da prevozis ta odsek,.....se pravi da v odsek pripelješ 200 km/h,....se ustavis na avtobusni,....prižgeš cigaret,....pa šev bližnjem grmovju se polulaš,....in spelješ naprej,...
gizmo je napisal/-a:Mnoooogokateri k****n te nebi po desni prehitevau, če se bi vozu po voznem pasu, ne pa po prehitevalnem, kadar je vozni frej...
S|icKeR je napisal/-a:svašta. budale. zdj ko je nov zakon pa maš paciente ko se vozijo 40, celo 30 kjer je 50 in 60, max 70 kjer je 90. za take bi mogle veljat enako velike kazni kot za tiste ki smo prehitri včasih. se pravi če se pelješ 30 namesto 50, 300€ kazni in 4 kazenske pike. na avtocesti me ne moti, drugje pa zelo. a če mu bom blendal pa trobil pa me vidi policaj bom pa jz dubu kazen, namesto kretena ki žiucira druge in dela zastoje. taki povzročajo nesreče, ker je folk žiučen in gre prehitro nepremišljeno prehitevat.
Po forumu brska: Blinder in 3 gostov