Eazy-O je napisal/-a:Kdo ve če je bil avto serijski? Ker drugače bi ziher lahko to podrla s kakim manjšim/lažjim avtom.
adis je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:Kdo ve če je bil avto serijski? Ker drugače bi ziher lahko to podrla s kakim manjšim/lažjim avtom.
preberi prvi stavek zelo natančno in boš ugotovil ali je bil avto serijski
John and Helen Taylor traveled 14,580 km in Australia (9,100 miles) using a Peugeot 308 with a standard 1.6 HDI 110 HP diesel engine. The Taylor's 308 was a standard model, just like the ones you can buy it from the showroom (at least in Europe and Australia), including Michelin Energy XM1+ tires. They used 453.94 liters of Shell diesel for the trip, which broke a previous record (with a 307) of 3.49 l/100 km (67 mpg U.S.). The CO2 figures (which Peugeot states include the supply chain) were a mere 90.3 g/km.
NaceM je napisal/-a:Če jaz lahko porabo spravim za 1,6 tone težek avto z 2.2L motorjem, nabasan na 5,5L , ne vidim finte, zakaj ne bi mogel megana spravit na 3.9 .
Energetik81 je napisal/-a:No za 1,6 16V mašino se mi zdi 3,9L zelooo težko dosegljivo, jst bi reku da se ga da spravit na 4,5-5L.
Sicer pa ima Nebivedu prav, z vsakim avtom imaš lahko nizko ali zelo visoko porabo, zato so vprašanja v stilu "kolk pa ta porabi" nesmiselna.
Tudi prostornina mašine ne vpliva tolk kot eni pišejo, med 1,4 in 2,0 bi morale biti razlike v niansah pri podobnem stilu vožnje. Veliko bolj po mojm vpliva to, da tisti z močnejšimi mašinami tudi terajo bolj. V bistvu naj bi mašina z večjo prostornino na AC požrla pri enaki hitrosti še manj, ker se lahko vrti pri nižjih obratih kot manjša. Ker požeruhi bencina so visoki obrati (nad 3000) in visoke hitrosti (recimo nad 110, odvisno od avta)
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov