Sportivo je napisal/-a:Kje pa običajno tankaš v sloveniji na petrolu al omv?
nebivedu je napisal/-a:V Sloveniji ni več važno OMV, Petrol, Tuš, Agip ali Mol, ampak je bolj važno kakšne tanke ima bencinska pumpa. Če so sčiščeni ali postavljeni na novo, potem se da lepo vozit na vsak bencin od teh petih ponudnikov, če pa so stari in imajo obilo kondensa ali pa mogoče že puščajo, pa imajo preveč vsebnosti vode in smeti, pa imaš probleme.
Logo sem namerno izpustil, ker pri njih še nisem tankal.
adis je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:V Sloveniji ni več važno OMV, Petrol, Tuš, Agip ali Mol, ampak je bolj važno kakšne tanke ima bencinska pumpa. Če so sčiščeni ali postavljeni na novo, potem se da lepo vozit na vsak bencin od teh petih ponudnikov, če pa so stari in imajo obilo kondensa ali pa mogoče že puščajo, pa imajo preveč vsebnosti vode in smeti, pa imaš probleme.
Logo sem namerno izpustil, ker pri njih še nisem tankal.
v prvi vrsti se strinjam z zgoraj napisanim, tukaj ( beri avstrija) je pa tudi verjetno prisotna kaka inšpekcija, ki verjetno redno pregleduje tako kakovost bencina kot tudi samo ustreznost tankov za shranjevanje bencina, česar očitno v slo ni
Zakaj je pa ravno hrana izjema? Ravno tako je večinoma v Avstriji cenejša (no, ne vse, je treba malo pogledat), s tem da je IMO ponavadi tudi kvalitetnejša. Pri nas večino robe tujih znamk ne dobimo original, ampak slabše variante iz Poljske, Romunije in kdove kje še vse... Domače so pa tudi vedno slabše, tako da se pogosto sploh ne moreš več zanesti na "domačo slovensko kvaliteto" - delajo včasih še slabše kot v Romuniji.. So izjeme, ampak žal jih je vedno manj.Kael je napisal/-a:... zato pa v Sloveniji kupujem samo hrano, za vse ostale stvari pa je tukaj Avstrija.
roberto-82 je napisal/-a:js zdej tankam na omv pa je poraba dosti manjša pa avto grelepo kot še nikoli (5prestava -55kmh)brez cukanja kar prej z 4 prestavo ni bilo mogoče ko sem na petrolu tanko gre pa za citroen berlingota 2,0 hdi delam pa po 100km več z isto vožnjo ob porabi klime edino kar pa je pri omv-ju malo bolj kadi vem da ima petrol najslabšo nafto vsaj iz mojih in mnogokaterih drugih izkušenj lp![]()
![]()
![]()
roberto-82 je napisal/-a:js zdej tankam na omv pa je poraba dosti manjša pa avto grelepo kot še nikoli (5prestava -55kmh)brez cukanja kar prej z 4 prestavo ni bilo mogoče ko sem na petrolu tanko gre pa za citroen berlingota 2,0 hdi delam pa po 100km več z isto vožnjo ob porabi klime edino kar pa je pri omv-ju malo bolj kadi vem da ima petrol najslabšo nafto vsaj iz mojih in mnogokaterih drugih izkušenj lp![]()
![]()
![]()
nebivedu je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:js zdej tankam na omv pa je poraba dosti manjša pa avto grelepo kot še nikoli (5prestava -55kmh)brez cukanja kar prej z 4 prestavo ni bilo mogoče ko sem na petrolu tanko gre pa za citroen berlingota 2,0 hdi delam pa po 100km več z isto vožnjo ob porabi klime edino kar pa je pri omv-ju malo bolj kadi vem da ima petrol najslabšo nafto vsaj iz mojih in mnogokaterih drugih izkušenj lp![]()
![]()
![]()
Tok razlike pa spet ni. Jst svojo kišto z 85KM in 1480kg lahko vozim pri 40km/h v peti prestavi, pa je bencinar in ima samo 1600ccm.
Po forumu brska: Blinder in 3 gostov