Kaj porečete na ta članek?
Policisti motoristov ne morejo ujeti in jih tudi ne smejo loviti, zato se pa toliko bolj izžživljajo nad avtomobilisti

Matjazy je napisal/-a:Med vikendom sem se z motorjem peljal nekje 150km/h.. za policajem motoristom.
Sicer pa da, hitri avtomobilisti so nevarnejši od hitrih motoristov. Ubijejo poleg sebe običajno tudi druge, motoristi pa le sebe.
Matjazy je napisal/-a:Med vikendom sem se z motorjem peljal nekje 150km/h.. za policajem motoristom.
Sicer pa da, hitri avtomobilisti so nevarnejši od hitrih motoristov. Ubijejo poleg sebe običajno tudi druge, motoristi pa le sebe.
Spidojc je napisal/-a:NoFX je napisal/-a:Se strinjam s tem, da motoristov ne smejo loviti. Zakaj? Zato, ker jih dobiti itak ne morejo. Vsaj ne živih. To bi bilo samo ogrožanje prometa.
aja avtomobiliste pa lahko....ti si tut
NoFX je napisal/-a:Spidojc je napisal/-a:NoFX je napisal/-a:Se strinjam s tem, da motoristov ne smejo loviti. Zakaj? Zato, ker jih dobiti itak ne morejo. Vsaj ne živih. To bi bilo samo ogrožanje prometa.
Avtomobilist bo verjetno ustavil, če ga bo lovil policaj z lučmi (saj ve, da ima malo možnosti, da pobegne brez posledic). Pri motoristu pa vse kaj naredi je to, da ga prestraši in pol motorist še hitreje pelje in povzroči nesrečo. Malo premisli koliko je možnosti, da dobi motorista (živega seveda)
Sicer sem pa tudi proti lovljenju avtomobilistov, ampak lovljenje motoristov pa je res le nesmiselno ogrožanje.
BBoss je napisal/-a:NoFX je napisal/-a:Spidojc je napisal/-a:NoFX je napisal/-a:Se strinjam s tem, da motoristov ne smejo loviti. Zakaj? Zato, ker jih dobiti itak ne morejo. Vsaj ne živih. To bi bilo samo ogrožanje prometa.
Avtomobilist bo verjetno ustavil, če ga bo lovil policaj z lučmi (saj ve, da ima malo možnosti, da pobegne brez posledic). Pri motoristu pa vse kaj naredi je to, da ga prestraši in pol motorist še hitreje pelje in povzroči nesrečo. Malo premisli koliko je možnosti, da dobi motorista (živega seveda)
Sicer sem pa tudi proti lovljenju avtomobilistov, ampak lovljenje motoristov pa je res le nesmiselno ogrožanje.
Drži kar praviš, samo ker motoristi to vedo ni nobenga več strah policajev saj bo itak pobegnil - pa imamo MadMax cestno ureditev vsaj kar se določenih uporabnikov cest tiče. To pa ni več v redu oziroma bodo odgovorni morali poseči po kakšnih bolj drastičnih posegih, če bodo hoteli urediti ta divji zahod in spraviti v red kavbojce jahajoče na kovinskih konjih.
Po forumu brska: Blinder in 3 gostov