Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Tole pa ni politically correct... #2

Napisal/-a Panizzi To sep 02, 2003 6:37 pm

Zaprita še to...izbrišite zarad mene... sam preden boste - bi rad povedal še tole:

Kot prvo - ne prosim s tistimi o 130 čez naselje... ni treba se igrat policaja tud na forumu... ker res ni potrebe.

Mene sam motjo dvojni standardi vglavnem - sam poglej si post-e - sej vsi neki prodajajo al kupujejo... forum bi bil na pol mrtev brez tega... in memberji ki DOBRO vejo kje so mali oglasi - konstantno ignorirajo to... zakaj mora nekdo ki je prvič tu in pojma nima zakaj ne sme delat tega kar ostali delajo - pol "plačat" za ostale? Preglednost, ki jo opevate pa ni itak nič na boljšem sedaj.

Moderatorstvo pa ne pomen met sam pravice zapirat in premikat topicov če še ne veste... ČE je vaša naloga delvat v imenu Avtomobilizma.com pol morte bit včasih tud tržniki, PR-ovci in še kaj - pa predvsem nepristranski in fer bit... kar pa verjamem da je 2 much za nekatere...
Itak pa - I don't care - I'm off 4 good 2 anyways...good luck 2 ya all!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To sep 02, 2003 7:02 pm

Mislm pomoje je v male oglase brezveze dajat (čeprav zdaj sem, ko sem bil prsiljen), ker vsi, ki so na forumu pomoje nikol ne pogledajo tja. Vem, ker sem sam tak. Hitim hitr na forum in pregledat teme. Zato sem sam naprimer o tem, da neki kupujem pač dal pod Avto deli. In se jih je neki oglasl. Sedaj, ko mam pod Malimi oglasi... Tema ej.
Skratka, če jih to tok moti naj pol naredijo novo področje v forumu: Mali oglasi. Pika. :!:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To sep 02, 2003 7:19 pm

Ker je forum zelo obiskan del Avtomobilizem.com, smo nazaj dodali rubriko Mali oglasi, kjer so povezave in navodila za objavo! Upam, da bomo s tem izboljšali sistem, drugače pa so predlogi vedno dobrodošli. Upravniki aka moderatorji so tu, da ne prihaja do kaosa in zmede ter da nekdo lahko hitreje najde tisto kar išče.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero To sep 02, 2003 7:26 pm

smisel foruma ni biznis in prodajanje stvari ampak izmenjava izkušenj in mnenj. Za prodajat obstaja Salomonov oglasnik ki ima večjo branost kot vsi forumi v Sloveniji.

Vsaj po moje.

In vsak lastnik foruma postavlja svoja merila in pravila. Tako pač je, komur ni všeč si lahko odpre svoj forum, pa tam dela kar hoče. Mislim da je ta forum kar OK kar se tiče avtomobilov in avtomobilizma in ni potrebe da se kregamo zaradi ene parih ledic. Smisel foruma je debata o avtomobilih.

Pero

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi To sep 02, 2003 7:29 pm

ice je napisal/-a:Ker je forum zelo obiskan del Avtomobilizem.com, smo nazaj dodali rubriko Mali oglasi, kjer so povezave in navodila za objavo! Upam, da bomo s tem izboljšali sistem, drugače pa so predlogi vedno dobrodošli. Upravniki aka moderatorji so tu, da ne prihaja do kaosa in zmede ter da nekdo lahko hitreje najde tisto kar išče.

ETO - TAKO NAJ BI SE OBNAŠAL MODERATOR... učte se ostali... 8)

Kregat pa itak ni bil nikoli moj namen - samo opozorit na nefer odnos - ampak nekaj je zaleglo kot kaže...

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero To sep 02, 2003 7:30 pm

Me veseli da so se strasti pomirile
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov