Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Ali verjamete policistom, da se je ustrelil

Napisal/-a AM Sr jun 18, 2008 7:17 am

Zanima me ali verjamete tej zgodbi.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/sam ... cisti.html

Jaz sem malo razmišljal zakaj je prišlo do tega in ne vidim smisla, zakaj bi se človek ustrelil če nima kaj skrivati. Pač ni imel registriranega vozila, pa poteklo vozniško. Pa kaj, a se bo zaradi tega ustrelil.
Moje mnenje je da je prišlo do kakšnih krepkih in je policist ustrelil voznika v glavo.

Recimo tudi iz vojske mi je poznana zadeva. Ne vem kako je prišlo do govora z nad poročnikom, ki nam je povedal, da v primeru če bi se našel kakšen neprišteven vojak in bi ustrelil kakšnega sovojaka ali koga, bi vojska v vsakem primeru skušala to objasnit kot samomor ali podobno. Nikoli nebi priznali resnice. Podobna organizacija je policija.

Saj ne rečem, da se ni ustrelil , mogoče se je, mogoče se pa ni, ampak samo hočem povdarit bistvo, kaj pa če ga je ustrelil policist... Najmanj si želijo imeti incidente in si tako očrniti svoj ugled. Oba policista pa sta na dopustu in odmaknjena od javnosti in bosta tako dolgo da se prah ne poleže.

Pač to je zgolj moje osebno mnenje, pač hočem samo povdarit kaj pa če ni tako kot je policija izjavila..

Malo se zamislite...

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Sr jun 18, 2008 7:27 am

Ja in zakaj naj bi ga policist ustrelil? Halo jaz pa mislim da se je kar sam in razloga zakaj se je nebomo nikoli vedeli ker ga je oddnesel sabo na drugi svet. Govoril pa bojo tisoč in eno zgodbico in razlog.
A si tud ti v lukno padu?
Nič vidu, nič slišu, nič kriv!

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Sr jun 18, 2008 7:29 am

To, da ni imel registriranega vozila, pa poteklo vozniško lahko kaže na to, da je imel tudi drugače neurejeno življenje oz. velike probleme. Lahko je recimo mel kaj z mafijo itd.. In kaj je delal z neregistrirano pištolo pod sedežem??

Ne verjamem, da sta mela tuki kaj policaja vmes.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jun 18, 2008 7:30 am

vedno je lahko kup zgodb resnica pa je samo ena.. mislim, pa da je ob AC preveč ljudi da nebi bilo to res. moje mnenje.

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM Sr jun 18, 2008 7:35 am

Voznik je bil na drugi strani vozila. Kot da se ni mogel stegniti v predal iz voznikovega sedeža še predno je policist pristopil do njega .
Policist se je znašal nad voznikom, kateri ga je nato prtegnu, on ga je pa ustrelu. Se ne zdi malo bolj logično, kot pa da se je kar tak ustrelu. Če se je imel namen ustrelit bi se lahko kje drugje ne pa pred policistom.
Pač ne vem. Nisem vseved ampak meni se ne zdi logično.

Četudi je bil povezan z mafijo, bi lahko prej popokal policista, kot pa da je sebe fental...
Zadnjič spremenil AM, dne Sr jun 18, 2008 7:37 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo Sr jun 18, 2008 7:36 am

V najbolj kredibilni oddaji Svet na Kanalu A so povedali, da mu je finančno šlo dobro in je živel v hiši s svojo 18 letno hčerko in bratom. Ta človek bi najbržnaredil samomor tudi pol ure kasneje, policija je bila samo še dodaten razlog. Kaj žene nekatere, da se odločijo za tak korak pa nihče ne bo izvedel. Takih je v Sloveniji vsako leto na stotine, brez tistih, ki "nenadoma in brez razloga" zavijejo na levi vozni pas.

Uporabniški avatar
-=davor=-
Novinec

Kraj: Ptuj - Slovenske Gorice

Napisal/-a -=davor=- Sr jun 18, 2008 8:16 am

Če upoštevamo, da je bil v kazenskem postopku zaradi "prometnega" prekrška in kako so se zadnje čase kazni zvišale... se ne čudim da je naredil samomor

jaz bi tud raje naredil samomor, kot pa plačal 1000€ kazni... :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr jun 18, 2008 8:25 am

Mene pa bolj zanima, zakaj ste nekateri tako nastrojeni proti policistom, ki so po vašem mnenju krivi za čisto vse, kar se slabega zgodi na cestah?

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo Sr jun 18, 2008 8:27 am

Za prekrške, ki jih je tale možak naredu je zagrožena kazen tam okrog 120€ ne pa 1000.... Pa tud če bi bla 1000€ se normalno finačno stoječ človek, kar naj bi tale bil, ravno ne gre fentat.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr jun 18, 2008 8:28 am

a dajte no :!:

tale tema naj se zaklene zaradi spoštovanja do preminulega :!:

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Sr jun 18, 2008 8:28 am

Eh, ne vem zakaj bi ga ustrelil policist. Sicer se pa da to zelo enostavno dokazati (naredi se bris roke in se vidi ali je roka streljala ali ne).

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Sr jun 18, 2008 8:29 am

Rjuhar je napisal/-a:Mene pa bolj zanima, zakaj ste nekateri tako nastrojeni proti policistom, ki so po vašem mnenju krivi za čisto vse, kar se slabega zgodi na cestah?

Ja kaj mate eni proti polocistom?
Pa ne da bi jih zagovarjal, so taki in drugačni policisti (dobri in slabi). 8)
A si tud ti v lukno padu?
Nič vidu, nič slišu, nič kriv!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jun 18, 2008 8:32 am

-=davor=- je napisal/-a:jaz bi tud raje naredil samomor, kot pa plačal 1000€ kazni... :roll:

+1.

morm kksno m75 rocno bombo kje dobit, ker ce gres sam, je dolgcas :lol:

nekateri policaji so nenormalno nesramni. js mislm, da se je tip sam ustrelu, sam mislm pa tut, da je v veliki meri za to kriv policist. ker, ko so mene po krivici za 1100 evrov lupl sm mel tut zlo crne misli. ce bi mel TTja pod sedezem nevem ce bi sam pr crnih mislih ostal.

mislm, da se bo policija mogla mal streznt ker zdj so s temi kaznimi kot otroci v candystore. zato bo vedno vec takih primerov iz obupa.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jun 18, 2008 8:35 am

frgo je napisal/-a:Za prekrške, ki jih je tale možak naredu je zagrožena kazen tam okrog 120€ ne pa 1000.... Pa tud če bi bla 1000€ se normalno finačno stoječ človek, kar naj bi tale bil, ravno ne gre fentat.

aja zanimivo. od kot sm pol js dolzn policajem okol 3000e zdele?

prekrsek ki sm ga naredu je bil tezak pa samo 250e.

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Sr jun 18, 2008 8:44 am

Sej se še ne ve kaj točno je blo v ozadju. Lahk je ta človek kej hujšga naredu kot samo prometni prekršek. Jaz mislim, da kar tako ga nebi policaj ustrelil. Po eni strani ti je hudo za človeka, po drugi strani je pa bolš da se je poču kot pa da je na cesti levo zavil.

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc Sr jun 18, 2008 8:50 am

Jao kašne mate eni. A res verjamete da se je to zgodil zarad prekrška???? Verjetn je mel to že tko in tako v planu (to se vsak dan množično dogaja.... tut pri nas, ja). Ko ga je policaj ustavil je očitno reku da nebo hitro pozabljen pa en cajt se bo o njemu govoril

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM Sr jun 18, 2008 8:53 am

phoebus je napisal/-a:Eh, ne vem zakaj bi ga ustrelil policist. Sicer se pa da to zelo enostavno dokazati (naredi se bris roke in se vidi ali je roka streljala ali ne).

Lahko bi se preverjalo ampak kdo bo pa samega sebe izdal. Daj no...

Ne gre se zato da smo nastrojeni proti policistom, ampak samo domneva kaj pa če se je zgodila krivica in ta policist bo še vedno opravljal svoje delo brez posledic.

Pač možno je oboje in se je dobro zavedat tega.

Kaj pa če ga je ustrelil policist in kaj pa če se to zgodi vam ali vašemu bljižnemu, bodo vedno tako prekrili resnico. Samo zato se gre. Pač voznika ni več, ne da se kaj spremenit ali pomagat, pa upajmo da res ni bil policist tisti, ki je pritisnil na sprožilec... Dobro se je pa zavedat da je možno tudi to.
Samo to sem hotel doseči.

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Sr jun 18, 2008 8:58 am

207cc je napisal/-a:to se vsak dan množično dogaja.... tut pri nas, ja

:roll: Ja res... vsak dan se lahko vidi, kako ljudje množično delajo samomore in to so take, velike množice... 20+ ljudi naenkrat :roll:

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Sr jun 18, 2008 9:02 am

Voith je napisal/-a:
-=davor=- je napisal/-a:jaz bi tud raje naredil samomor, kot pa plačal 1000€ kazni... :roll:

+1.

morm kksno m75 rocno bombo kje dobit, ker ce gres sam, je dolgcas :lol:

nekateri policaji so nenormalno nesramni. js mislm, da se je tip sam ustrelu, sam mislm pa tut, da je v veliki meri za to kriv policist. ker, ko so mene po krivici za 1100 evrov lupl sm mel tut zlo crne misli. ce bi mel TTja pod sedezem nevem ce bi sam pr crnih mislih ostal.

mislm, da se bo policija mogla mal streznt ker zdj so s temi kaznimi kot otroci v candystore. zato bo vedno vec takih primerov iz obupa.

Zakaj pa?to ono ko ti je nemogoče kazni napisal al si šel v tožbo pa moreš plačati ali kaj?
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Sr jun 18, 2008 9:02 am

AM je napisal/-a:
phoebus je napisal/-a:Eh, ne vem zakaj bi ga ustrelil policist. Sicer se pa da to zelo enostavno dokazati (naredi se bris roke in se vidi ali je roka streljala ali ne).

Lahko bi se preverjalo ampak kdo bo pa samega sebe izdal. Daj no...

Ne gre se zato da smo nastrojeni proti policistom, ampak samo domneva kaj pa če se je zgodila krivica in ta policist bo še vedno opravljal svoje delo brez posledic.

Pač možno je oboje in se je dobro zavedat tega.

Kaj pa če ga je ustrelil policist in kaj pa če se to zgodi vam ali vašemu bljižnemu, bodo vedno tako prekrili resnico. Samo zato se gre. Pač voznika ni več, ne da se kaj spremenit ali pomagat, pa upajmo da res ni bil policist tisti, ki je pritisnil na sprožilec... Dobro se je pa zavedat da je možno tudi to.
Samo to sem hotel doseči.

Itak, da je možno... zakaj pa ne. Samo oni trije (zdaj dva) vejo kaj se je zares zgodilo. kake posebne preiskave pa itak ne bo - vsaj onih dveh najbrž ne bojo forenzično preiskali.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Blinder in 3 gostov