Rjuhar je napisal/-a:Mene pa bolj zanima, zakaj ste nekateri tako nastrojeni proti policistom, ki so po vašem mnenju krivi za čisto vse, kar se slabega zgodi na cestah?
-=davor=- je napisal/-a:jaz bi tud raje naredil samomor, kot pa plačal 1000€ kazni...
frgo je napisal/-a:Za prekrške, ki jih je tale možak naredu je zagrožena kazen tam okrog 120€ ne pa 1000.... Pa tud če bi bla 1000€ se normalno finačno stoječ človek, kar naj bi tale bil, ravno ne gre fentat.
phoebus je napisal/-a:Eh, ne vem zakaj bi ga ustrelil policist. Sicer se pa da to zelo enostavno dokazati (naredi se bris roke in se vidi ali je roka streljala ali ne).
Voith je napisal/-a:-=davor=- je napisal/-a:jaz bi tud raje naredil samomor, kot pa plačal 1000€ kazni...
+1.
morm kksno m75 rocno bombo kje dobit, ker ce gres sam, je dolgcas![]()
nekateri policaji so nenormalno nesramni. js mislm, da se je tip sam ustrelu, sam mislm pa tut, da je v veliki meri za to kriv policist. ker, ko so mene po krivici za 1100 evrov lupl sm mel tut zlo crne misli. ce bi mel TTja pod sedezem nevem ce bi sam pr crnih mislih ostal.
mislm, da se bo policija mogla mal streznt ker zdj so s temi kaznimi kot otroci v candystore. zato bo vedno vec takih primerov iz obupa.
AM je napisal/-a:phoebus je napisal/-a:Eh, ne vem zakaj bi ga ustrelil policist. Sicer se pa da to zelo enostavno dokazati (naredi se bris roke in se vidi ali je roka streljala ali ne).
Lahko bi se preverjalo ampak kdo bo pa samega sebe izdal. Daj no...
Ne gre se zato da smo nastrojeni proti policistom, ampak samo domneva kaj pa če se je zgodila krivica in ta policist bo še vedno opravljal svoje delo brez posledic.
Pač možno je oboje in se je dobro zavedat tega.
Kaj pa če ga je ustrelil policist in kaj pa če se to zgodi vam ali vašemu bljižnemu, bodo vedno tako prekrili resnico. Samo zato se gre. Pač voznika ni več, ne da se kaj spremenit ali pomagat, pa upajmo da res ni bil policist tisti, ki je pritisnil na sprožilec... Dobro se je pa zavedat da je možno tudi to.
Samo to sem hotel doseči.
Po forumu brska: Blinder in 3 gostov