Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kocky
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Žarnice by A3M

Napisal/-a Kocky Ne sep 07, 2003 9:31 pm

V soboto sem bil v Grosuplju in sem kupil modre žarnice za osvetlitev tablice.
Ko sem jih doma zmontiral,glej ti čudo; :shock: svetjo isto kot navadne, sm da sem za te dal 1100,za une pa 300sit.
Zdej pa me zanima če je še kdo kupu te žarnice in kako mu svetjo,ker res ne vem al sm glih jest take dubu,al je pa to po domače en velik nateg,ki si ga A3M nebi smel privoščit.
2 fast&2furious

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne sep 07, 2003 9:40 pm

Zih je kšna pomota - pjt u trgovino, sej nikol ne komplicirajo, ti jih bo takoj zamenjov. U glavnem se ful trudjo, da nebi koga nategnli..

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Ne sep 07, 2003 11:18 pm

Men pa ena ledica ful slabše sveti kot druga. Pa sej ni važno kje jih kupiš so pač znamka in če tak gledaš bi moral znamko ledic skritizirat da delajo slabe ne pa trgovine.

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Po sep 08, 2003 8:04 am

Jest mam od A3Ma bele zmigavce (svetijo pa bele) ze pol leta in delajo brezpogojno:)

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Po sep 08, 2003 9:51 am

Sory da se vmešujem, ampak moram vprašat :D

Ve mogoče kdo katere žarnice ima oni črni 206cc od A3M-a not, svetijo tak hudo da to ni res :!: :?:

LP Boych

G-4S

Napisal/-a G-4S Po sep 08, 2003 10:04 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Po sep 08, 2003 10:24 am

Jaz sem kupil te modre žarnice za osvetlitev tablice, pa ne svetijo normalno oranžno , ampak ful lepo belo z odtenkom modre, zgledajo modre samo prižgane pa svetjo tako kot sem napisal, men je sicer ta barva všeč samo ena mi je crknila že po kakšnem mescu, tko da mam zdaj rdeče not tut od a3m- pa so že zgubile ful barve, tko da naslednje ki jih bom dal not bojo zihr ledice, sam moram prej poštudirat kako točno to nardit.
lp
Born to be wild !

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po sep 08, 2003 10:35 am

Ja LEDice lahko sam nabavis..mal spajkas in je to to..
lahko pa u A3M ipd...nabavs ze z usraznim podnozjem
V8 POWER

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Po sep 08, 2003 1:47 pm

G-4S je napisal/-a:On ima celo napeljavo drugo, ne samo žarnice. Cena: sitnica..... ca.100jurjev :shock:

Lahko poveš kaj več o tem, ker če pogledaš v luč je videt enako kot navadna H7 + H1 žarnica... nix jasno :?:

G-4S

Napisal/-a G-4S Po sep 08, 2003 2:00 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po sep 08, 2003 2:23 pm

Boych je napisal/-a:Sory da se vmešujem, ampak moram vprašat :D

Ve mogoče kdo katere žarnice ima oni črni 206cc od A3M-a not, svetijo tak hudo da to ni res :!: :?:

LP Boych

ja glavne so kot lastnik pravi xenon (100 jurjov baje pa da se dobit pri a3m) une pozicijske so pa led

aha pa bom kr tuki napisu drugač a3m sucks glede ledic.Jest sem se z njimi drku en tedn pa kao da bo sprobu pa nč k ni mel cajta uglavnm model je mislu da ga nategujem in mi reku "sej zarad enih ledi nam propadu" ter mi dal nov par.Evo ti ga zlomka kak teden so delale pol pa ena fuč.aja pa še usklajenost odtenka ni bila enaka.So pa ble kao bele ledice :x

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Po sep 08, 2003 6:49 pm

TechnoBoY je napisal/-a:Ja LEDice lahko sam nabavis..mal spajkas in je to to..
lahko pa u A3M ipd...nabavs ze z usraznim podnozjem

Technoboy a pol če te prav razumem, lahko kupm pri A3M ledice, in kontakte teh ledic samo prispajkam na žice, in to je to? Zdaj mam 5W žarnice za osvetlitev tablice- so drugačne kot pozicijske so podolgovate(kot kakšna mini neonka samo da je navadna nitka) z kontakti na začetku in na koncu žarnice, to se pravi da so enako močne kot sprednje pozicije, torej pašejo ledice za parkirne luči, če povežem kontakte?
hvala, lp
Born to be wild !

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po sep 08, 2003 6:59 pm

ne
samo ledice.....kupiš v ICju HTEju ipd...

s podnozjem skupej.....pa v A3Mu
V8 POWER

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Po sep 08, 2003 10:56 pm

TechnoBoY je napisal/-a:ne
samo ledice.....kupiš v ICju HTEju ipd...

s podnozjem skupej.....pa v A3Mu

Hmm, glej Technoboy če si prav predstavljam če kupm v A3M, dobim ledice s podnožjem ki imajo že vgrajen notr upor in jih lahko direkt na žice prklopim, če pa ne kupm pr A3M pa moram dat še upor pa pol prspajkat, a je tko? Ledic pa v nobenem primeru ne morem samo kupit pa jih zamenjat za žarniceza osvetlitev tablice ker so te žarnice podolgovate in se ne dajo zamenjta z ledicami ki so čist druge oblike.
Sorry če sem zakompliciral sam res mi ni čist jasn, lp
Born to be wild !

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Sr sep 10, 2003 1:53 pm

SAFRANE je napisal/-a:ej jest bom sam to reku:

Ko je bil v Kranju meeting sem si kupil na štantu od A3M modre LEDice namesto parkirnih
no že ne delajo več! in to je ene 2 meseca od takrt!

tko da A3M: BLJAK!slabi ste!res slabi!

lp
johny 8)

ti si imel se sreco, ja zem jih kupil prejsnji teden v torek in do naslednjega ponedeljka JE ENA ZE CKNILA!!!! :evil: :evil: niti en teden ni zdrzala, res kvaliteta na visku!!!

tako da nakup ledic pri A3M srcno ODSVETUJEM :!: :!:
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
Ice23
Nov uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Ice23 Sr sep 10, 2003 1:58 pm

SAFRANE je napisal/-a:ej jest bom sam to reku:

Ko je bil v Kranju meeting sem si kupil na štantu od A3M modre LEDice namesto parkirnih
no že ne delajo več! in to je ene 2 meseca od takrt!

tko da A3M: BLJAK!slabi ste!res slabi!

lp
johny 8)

Kupte žarnice od iste firme kje drugje pa boste vidl če bojo dobre. Pomoje niso pri A3M-u krivi če proizvajalec ne dela dobrih žarnic zato je vsak komentar ˝BLJAK!Slabi ste!res slabi˝ čisto odveč.

LP Miha
Slika

˝Ni sile˝ je rekel Newton!!!

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Sr sep 10, 2003 2:03 pm

hmmm ce slisis od strank... oz. ne slišiš...vidiš kako nazaj hodijo...boš normalno ( vsaj dober prodajalc) zamenjal dobavitleja
V8 POWER

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar Sr sep 10, 2003 2:05 pm

Itak je nemu tut gadno ce ljudje hodjo nazaj pa jamrajo. Vsak bi raj prodajal poceni robo in da bi delala:)

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Sr sep 10, 2003 2:08 pm

No zadnč sm napisal da mi ena ledica slabše sveti kot druga in glej ga zlomka po novem ena sveti 100% bolje kot druga ker mi je le ta včeraj dokončno crknila. Za to itak ne krivim a3m ampak proizvajalca ker sn imel navadne 3 leta not pa mi ni nikoli crknila ta pa že po dobremu tednu in me prav zanima a je to tolk slaba kvaliteta teh ledic nasplošno al imamo le smolo da so pač k nam poslali glih ene slabe komplete. A kej veste a se da dobit te ledice za pozicijske tud kakšne druge firme al je vse od avtostylinga al kaj je že ta firma?

Uporabniški avatar
Ice23
Nov uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Ice23 Sr sep 10, 2003 2:12 pm

Sicer se v te stvari ne spoznam prav veliko ampak se mi zdi da je med prodajalcem in dobaviteljem sklenjena pogodba ki pa je ni kar tako na easy razdreti. Za to je potreben čas.
Če se motim so pač delno krivi tudi v A3M-u ampak to še ni razlog da so slab prodajalec.
Se mi zdi da zaradi 1000 Sit ne bo nobenega pobralo, pač vidiš da so žarnice slabe in žarnic te firme ne boš več kupil.

LP Miha
Slika

˝Ni sile˝ je rekel Newton!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov