Mene pa zaj seveda zanima:
kaj to sploh je?
kako deluje?
kje se to "gor zmontira" ?
ali je to mogoče sploh pri nas dobiti?
in cena seveda?
tnx
Punto_GT je napisal/-a:johnyr je napisal/-a: Pri injection avtih do tega ne prihaja ker elektronika dozira zmes zrak-plin tako da večina zgori v cilindru
To ne bo ravno držalo, meni mi poka in meče ogen ven, kadar ga nabiješ na visoke obrate in hitro spustiš gas. Vendar ne zmeram, kdar ga prime :P
mtrkman je napisal/-a:meno so to naučl tik preden sem peljav avto na merjenje avspuha v Grosuplju. To naredišrako da naviješ obrate, nogodol z gasa, ugasneš motor, 2-4X pritisneš na gas ko je avto ugasnjen, nato pa daš kontakt. Verjemi jas sm to probau zvečer in sem bil nad efektom zelo zadovoljrn. Močno poči in skozi avspuh useka ogenj
|T|E|O| je napisal/-a:Uni BMW serija 6 u Grosuplju je fajn streljav..a je mel fergazer?
johnyr je napisal/-a:|T|E|O| je napisal/-a:Uni BMW serija 6 u Grosuplju je fajn streljav..a je mel fergazer?
Tist avto je tulk star, pa tuk po bencinu smrdel, da so sam dve možnosti:
1. ima fergazerje ( verjetno, ker je star avto )
2. je totalno zjeban in mu ne dela lambda sonda
Osebno ga ne bi spustu not, ker je mel probno tablco.
johnyr je napisal/-a:|T|E|O| je napisal/-a:Uni BMW serija 6 u Grosuplju je fajn streljav..a je mel fergazer?
Tist avto je tulk star, pa tuk po bencinu smrdel, da so sam dve možnosti:
1. ima fergazerje ( verjetno, ker je star avto )
2. je totalno zjeban in mu ne dela lambda sonda
Osebno ga ne bi spustu not, ker je mel probno tablco.
johnyr je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:johnyr je napisal/-a: Pri injection avtih do tega ne prihaja ker elektronika dozira zmes zrak-plin tako da večina zgori v cilindru
To ne bo ravno držalo, meni mi poka in meče ogen ven, kadar ga nabiješ na visoke obrate in hitro spustiš gas. Vendar ne zmeram, kdar ga prime :P
Pejt na servis![]()
Pr FIATu se pa itak nikol ne ve :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov