Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sajmon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Najem retro avta za poroko

Napisal/-a Sajmon Po avg 25, 2008 12:39 pm

Eni se hočejo pripeljat pred matičarja v dooolgih limuzinah, eni v bolj običajnih limuzincah, eni v oldtimerjih, nekateri pa v rahlo smešnih, zabavnih in ravno prav pozabljenih avtih. In tega slednjega si je omislila prijateljeva nevesta. Me ja kar zadolžila, naj probam kaj zanimivega najt. Na cestah se res občasno vidi kar nekaj takšnih primerkov, torej so.
Klasični stari oldtimerji nekak ne pridejo v poštev. Ona si je zaželela mercedesa cabrio (SL?) iz filma Babica gre na jug :), a tudi kaj podobnega pride v poštev. V glavnem kak rahlo odštekan, lahko tudi kakšna ameriška gajba.
Če morda kdo pozna koga, ki si lasti tak avto, ki ga morda celo oddaja ali pa bi bil pripravljen ga posodit za eno sobotno popoldne. Seveda ne zastonj. ;)

Tenks!

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Po avg 25, 2008 8:42 pm

Mi smo kolega (beri: ženina) na poroko oz pred matičarja pripeljali kar v prtljažniku "katrce" - "podrli" zadnje sedeže in ga "zbasali" skozi prtljažnik, "katrco" pa dogodku primerno okrasili z razno "šaro" in napisi.

Nevesta, ki ga je čakala se je skoraj ... (da ne bi kaj grdega rekel) ... no, bila je prijetno presenečena, čeprav bi nas "bando" najverjetneje v tistem trenutku najraje zadavila.

Sicer pa sta imela zanimivega "oldija" za "uradno vozilo" (glej sliko).

LP

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Po avg 25, 2008 8:50 pm

No - tu je.

LP
Priponke
SIMCA.jpg

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma