Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
LowRider
Nov uporabnik

Kraj: Videm ob Ščavnici

Opel Calibra

Napisal/-a LowRider Sr sep 10, 2003 1:08 pm

Hmm, ne ven no!? Moj brat kupuje prvi avto in njegove iluzija se je ustavila pri Calibri(ne turbo) Jaz mo jo hudo odsvetujem, ker je tu pločevina totalno gnila, motorji zjebani, notranjos skor ist kak Kadet :rofl ampak.....

dajte malo še vi pokomentirajte ta "stroj" :rofl
Mercedes

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 Sr sep 10, 2003 2:34 pm

Calibra je že zelo star avto, zato se do neke mere strinjam s tvojim mnenjem. Dobro bo zelo težko dobil, pleh je navadno vsaj pri zadnjih blatnikih gnil, mašine, to je pa predvsem odvisno od vzdrževanja in ravnanja. Če bo imel srečo in dobil dober avto, se bo pa kar v redu vozil, čeprav mašina 2.0 16v ne da bogve kaj od sebe, turbaš je pa druga pesem. Najboljša izbira je motor 2,5 V6, vendar ga bo zelo zežko našel.
Slika

BMW 528

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr sep 10, 2003 3:04 pm

Tudi jaz sem razmišljal prihodnje leto kupit calibro pa mi je prijatel (mehanik je) odsvetoval, baje da pri 4x4 bloki motorja hitr počjo, pa seveda ful rjavijo.....

Tko da se odloču da bo moj pru avto nekaj povprečnega, mogoče tastara astra ali nekaj podobnega....

Lp

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr sep 10, 2003 3:46 pm

Mah ne kupit calibre.
Star avto, veliko ljudi jih preganja do visokih vrtlajev, varnost je na nivoju in stvari ki ste jih vi napisali

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a playa Sr sep 10, 2003 4:48 pm

jst jo mam zdej 2 leti in sm ful zadovol z njo - brez problemov, razen mal rja ven prhaja na blatnikih
dele mas za vsakim vogalom, velik opreme~klima, abs, servo, elektrika...,poraba- zmerna....
uglavnem super avto za moje pojme
-je pa sigurn velik odvisn od srece kaksno dobis, pa tud verjetn une z mocnejsimi masinami znajo bit problematicne...
Calibra

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr sep 10, 2003 5:13 pm

Sej nism trdil da so vse calibre take....samo nekaj jih pa nažalost je
Je bil pa ta avto pred leti super za takratne razmere in seveda kolk je to dovoljevala tehnika

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Sr sep 10, 2003 5:16 pm

hm jaz ne priporocam kalibre no res da je lep in dober avto sam glede kvalitetet pleha je na 0-prvo tezko bos najdel ohranjeno pa za pametne solde.rjave so pa predvsem kilometrino imajo cene se pa nevem kako drzijo kar prevec drago

necy
Nov uporabnik

Napisal/-a necy Po okt 20, 2003 1:50 pm

no da nebote vsi tak slabo prek calibre govoril... no sam jo tud mam, notranjsot ni kadettova... da so pa v takem stanju so pa predvsem lastniki krivi, sam mam 91letnik 16v pa je brez rje tak da kako boš najdu... Avto je za moje pojme full lep, sploh ko pa daš gor kakšne 17col felge... pri calibrah ne pokajo bloki (nevem kak mehanik je to bil)... ampak določene glave, pa je še ker velik tu okol za povedat...pa je preveč :) moja ma že 180k pa je glava cela tak da... dobiš pa za mali denar kar velik opreme, sam bi itak da kupu turbota sam če nebi bla registracija draka go žafran :) drugač cene caliber so full padle... tak da se splača lp

Nejc

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po okt 20, 2003 1:52 pm

Sm stran od kalibre. Poznam ene 6 ljudi ke jo ma. En je z njo že 9 let full zadovoljen, ostali se jo hočjo pa znebit... Groza in strah. Najdt dobr ohranjeno je pa čudež... Mogoče pr kkšnm dedku v tujini.

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Po okt 20, 2003 2:03 pm

Če že pol 2.5 V6...ki jih je full mau
TJUNING PA TO...

Johny20
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Johny20 Po okt 20, 2003 2:22 pm

Mi smo mel calibro do pred priblizno dveh let nazaj k se je fotr odloču prodat. Men je bla ful vredu sploh zato k je mela 2,5 V6 mašino. Mislm pa da jo je takrat prodal za okrog 1.40Ok, kr se je men zdel izredno mal kokr smo mi dal za njo(dal smo pa takrat za cisto novo okrog 70k dem). Ce bi dons se enkrat odloču jo sigurn ne bi prodal, ker je bila izredno lepo ohranjena in bi jo jaz obdrzu. No ce naletis na tacga fotra kot je moj pol nej takoj kup ta avto. Zanima me pa če ma kdo podatek kok je caliber 2.5 V6 v sloveniji registreranih?

lp

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Po okt 20, 2003 2:25 pm

ja no ni ne slab avto in ni ne vem kako dober avto kolega jo je imel ful zadovoljan samo kritičen konec zgorela kriv on sam oziroma da smo si na jasnem ni bil samovžig
ja drug kolega pa je imel grozne probleme z njo
moje osebno mnenje pa je da je kar v redu avto nudi ti marsikaj pa še poceni je
lp tigrica

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po okt 20, 2003 2:46 pm

dobr avto ampak ga je zelo težko dobit!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov