Debate, ki niso vezane na ostala področja...

pero3000
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Kraja na parkirišču Europarka v Mariboru

Napisal/-a pero3000 Sr sep 10, 2003 10:08 pm

Danes dopoldne so mi na parkirišču Mariborskega Europarka vkradli oba stranska smerokaza iz blatnikov iz Audija a3. Zato tisti ki parkirate tam bodite sila previdni, saj naj bi se po informacijah tam zgodilo že ogromno kraj in vlomov v avtomobile. In zakaj je varnostna služba?????????
Lp vsem Pero

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr sep 10, 2003 10:12 pm

varnostniki so okraski :mrgreen:

big boys with no balls :mrgreen:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr sep 10, 2003 11:06 pm

Večina telih papkov (varnostniki&cops) majo slovenski karakter....
Če vid, da se dogaja prasicerija, poskrbijo za svojo rit oz. raj "ne vidjo".
Na cesti k te ustav je car in te j**e, ker ve, da si verjetno vzoren državljan, ko pa vidi barabe pri delu je pa pussy.

Pri ns u Kranju mamo v enem naselju leglo mafije (Zlato Polje).. Tm sm hodu u šolo in vrjemte mi že v osnovni šoli so moji sošolci furali berette. Kibla se do pred kratkim tud dol ni upala zapelat, pa usak mesc se strelajo, za noulet pa granate mečejo... Zdj se pa učas mal pelejo skoz.

Kolk mislite, da je raziskanost ulomov v avtomobile in hiše? Ko izgine radijo, zvočniki in šipa, lahko samo prirediš pogreb s prazno krsto.. MIA

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če sep 11, 2003 1:07 am

Pred kakim letom so me varnostniki čakali pred avtom u evroparku (risal kroge z ročno na vrhu :D )No pa jaz lih stvari u avtu zlagam pa reče varnostnik če stopim poleg njega u pisarno.Ja oki a ne sam da not zložim pa on prbije:" pa skrij to nekam ker tle radi kradejo." (kupu pa sem šotor) mislim jaz kr :shock: on men gnjavi ker narišem dve črti a ukradejo lahk pol avta pa ne bo jebal sistema!!!!
mislim kr neki so varnostniki!
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

VENOM

Napisal/-a _VeNoM_ Če sep 11, 2003 1:20 am

NAŠI VARNOSTNIKI IN POLICISTI PA KRIMIČI SO ZA EN KKKKKKUUUUURRRAAACCCC
TO SO ZAME ŽIVE PIZDE, PUGI DOBR SI REKU, SVAKA ČAST. MEN JE SOŠOLC IZ O.S ŠOLE UKRADU VSO OPREMO IZ AVTA ŠKODE ZA 400000 SIT ŠKODE NAREDU, PA VEJO DA JE ON PA NČ NE NARDIJO, IN TO JE POLICIJA ???? ZA EN k*** SO !!!! SAM POŠTEN FOLK NAFUKA :evil: :ne

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 11, 2003 1:35 am

moje sožalje za krajo

pa še eno priporočilo

meni je bilo povedano, da se to zeeelo rado tam dogaja (dosti folka, dosti avtov, dost materiala... itd - vaba za tatove (itaq)

moje priporočilo je: parkiraj v garažah v pritličju ali na strehi (jaz vedno grem na streho), kjer imajo nameščene kamere, zaradi katerih so jih baje že kar nekaj teh tatov v europarku pohapsali...

p.s.: kje pa si parkiral?
Slika

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Če sep 11, 2003 6:35 am

Men so v LJ pred City Parkom iz avta pljunil avtoradio in nikome ništa. :evil: Ni me bilo pol urce in parkiral lih pred vhodom. Sm si mislu :ne brez veze ploščico ven jemat tle se pa ja ne bojo spravl!!! NAPAKA!!! A če en s šraufncigarjem avto odpira folk verjetno misle da je ključe doma pozabu, al kaj!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Pol k smo s punco in njenim ta starim čakal kapse, smo opazil ene sumljijve tipe k so se muval okrog avtov, pa kaps pol rekel (ko sm mu jih pokazal) to pa niso ta pravi :shock: MIslem, ajih vse pozna al kaj??????

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Če sep 11, 2003 6:49 am

Cist tko mimgrede ena zgodbica o vlamlanju v avto.
Se mi je zgodil da sm kluce v avto zaklenu, rezervne zgubu. Ful se mi je mudil na morje, pa so mi na polciji zrihtal enga tipa k kao profesionalno vlamla v avte ( :shock: ). Avto sm mel parkeran na plocniku pred merkatorjem na trzaski zravn lokala k ma zuni za sedet. Ura je bla ene 4 popoldne. OK, tip pride, mi vlom v avto in da kluce. A mislte da je kdo od ljudi okol (velik jih je blo) sploh pogledov, kaj sele kej reku?!?! Mislm, tip pride s kablom vlom v avto, folk pa nc. Halo!! :x

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če sep 11, 2003 7:12 am

pero3000: a si mel alarm??
Slika

pero3000
Nov uporabnik

Napisal/-a pero3000 Če sep 11, 2003 7:17 am

Hvala bogu mam vse zavarovano. In še to: Grem na zavarovalnico prijavim krajo in mi rečejo da to ne morem uveljavljati kombinacije stekla svetlobna telesa.... ampak samo kot krajo komb.T. Pogledam na polico in hvala bogu, imel vse možne kombinacije, vprašam če lahko kar na porsche zapeljem oni pa meni: Za začetek boste plačali nato pa ko bo ugotovljeno da je kraja vam povrnemo. Ker pa imam dolg jezik dobesedno: Pa kaj ljudje se normalni kaj mislite da si bom na novem avtu sam kradel žmigavce????? Pa za to sem vam plačal 300k zavarovanja????? Odgovor: Bomo skušali urediti prosim pridite v petek. :twisted: :evil:
Lp peter

pero3000
Nov uporabnik

Napisal/-a pero3000 Če sep 11, 2003 7:18 am

zupi13 je napisal/-a:pero3000: a si mel alarm??

Ne ,mam kasko, delni kasko kraja...... blokado motorja.....

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a vuk Če sep 11, 2003 7:56 am

MB,Nova Vas 2,tam ko so skupne garaže so takšne kraje kr standardne;meni so drugi dan,ko sem dal lite feltne gor jih že probali ukrast,varnostni vijaki delajo čudeže,pač so jih malo popraskali. So mi pa ukradli že čisto vse brisalce,pa radkape,fotru anteno na Golfu 4,pa seveda radkape na zimskih gumah.....na mamini petki pa znak in nosilce brisalcev....se pa ne sekiram,parkirišče imamo zavarovano pri kasku in lepo kličemo policijo.
lp vuk

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če sep 11, 2003 10:51 am

varnostniki so pi**e. saj pa nič ne delajo tam v intersparu jih pa cel kup pred onimi monitorji čepi (vem da oni niso za parkplac odgovorni) ma neki tipčki v črnih srajcah pa zelenih kravatah skačejo pa tak zgledajo kot da samo šminko pičijo.

kaj nimajo povsod kamer na park placih?
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 11, 2003 11:31 am

MGsax je napisal/-a:kaj nimajo povsod kamer na park placih?

noup

samo v pritličju, pa na strehi
Slika

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Napisal/-a vuk Če sep 11, 2003 11:44 am

Jaz pa vedno parkiram v medetaži;torej po novem nič več;tnx regy

Uporabniški avatar
Jovo
Novinec

Napisal/-a Jovo Če sep 11, 2003 12:23 pm

Fantje tuki pomaga sam ena stvar. Bejzbol palco pod zic pa ko boš naslednjič vidu take tipčke nč ne sprašvet če so oni mogoče...

Sam užgi po rokah pa po nogah. Sam to pomaga!!
Najboljš avto je nov avto!!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če sep 11, 2003 1:02 pm

Jovo je napisal/-a:Fantje tuki pomaga sam ena stvar. Bejzbol palco pod zic pa ko boš naslednjič vidu take tipčke nč ne sprašvet če so oni mogoče...

ufffff samo tega ne ker pol bom jaz skoz tepen... si namreč zelo rad pobližje pogledam kaki lep avto...pogledam predvsem kaj ima predelano...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 11, 2003 2:36 pm

Sej mogoče so ti pa uslugo naredil, zdej pa sam tam lukno "zapri" pa pofarbej, pa bo ful lepo zgledalo. :D

Drgač je pa res svinjarija, za to bi morali imet smrtno kazen: Oskrunjanje človekovega vozila. :twisted:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če sep 11, 2003 2:38 pm

maky je napisal/-a:
Jovo je napisal/-a:... Bejzbol palco pod zic ...

ufffff samo tega ne ker pol bom jaz skoz tepen... si namreč zelo rad pobližje pogledam kaki lep avto...pogledam predvsem kaj ima predelano...

a te ni mama ucila, da radovednost ni lepa cednost? :twisted: :lol: :lol: :lol: :twisted:

manjko vzgoje pa se ponavadi sankcionira ;)

sem tud sam ze prakticiral...sicer brez palice, zato pa z vrati, ko sem tipa dobil da mi je pred blokom v stojadinu sedel.
ampak qrc...tam so vrata bolj slabo dihtala, pa ne vem ce je kaj dosti bolelo, ko sem mu parklje tresnil...ceprav, drl se je kot zivina :twisted:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če sep 11, 2003 3:02 pm

dobek je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Jovo je napisal/-a:... Bejzbol palco pod zic ...

a te ni mama ucila, da radovednost ni lepa cednost? :twisted: :lol: :lol: :lol: :twisted:

manjko vzgoje pa se ponavadi sankcionira ;)

sem tud sam ze prakticiral...sicer brez palice, zato pa z vrati, ko sem tipa dobil da mi je pred blokom v stojadinu sedel.
ampak qrc...tam so vrata bolj slabo dihtala, pa ne vem ce je kaj dosti bolelo, ko sem mu parklje tresnil...ceprav, drl se je kot zivina :twisted:

he he ja samo jaz samo gledam z rokami v žepih... zdej da me bo pa ko si bom šel pobližje en ror pogledat en odzadi z bejzbol kijem :? :? :? :? :? najprej se prepričaj kaj dela po pa brez mislosti...
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov