abbe je napisal/-a:policija in resilci samo ce so na nujni voznji pa se gasilci stejejo sm.
po se pa konca.no vsaj nj bi se.
seveda obstajajo izjeme pac ksni pomembni ljudje z pomembnimi tablicami (cd) al pa pac ksna protokolarna vozila...
nevem an
podgurc je napisal/-a:abbe je napisal/-a:policija in resilci samo ce so na nujni voznji pa se gasilci stejejo sm.
po se pa konca.no vsaj nj bi se.
seveda obstajajo izjeme pac ksni pomembni ljudje z pomembnimi tablicami (cd) al pa pac ksna protokolarna vozila...
nevem an
Kaj pa sploh pomen tu cd, sm že večkrat vidu in 1x že prebrav sm si nisem zapomnu???
Karletto je napisal/-a:če pa te že vstavijo policaji, jim reci le 2 besedi -> http://www.youtube.com/watch?v=l10U7YxRdDU
Festina je napisal/-a:CD tablice ma tud moja sestra in diplomatsko imuniteto in prou zato sprasujm heheh ker naslednji teden dobim jst v roke njen avto za 1 tedn(nemislim delat prekrškov) sam zanima pa me useeno
TrijoAdijo je napisal/-a:Festina je napisal/-a:CD tablice ma tud moja sestra in diplomatsko imuniteto in prou zato sprasujm heheh ker naslednji teden dobim jst v roke njen avto za 1 tedn(nemislim delat prekrškov) sam zanima pa me useeno
Samo pazi...tvoja sestra ima diplomatsko imuniteto...ne ti...torej nimaš glih neke prioritete...
LP!
Crypto je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Festina je napisal/-a:CD tablice ma tud moja sestra in diplomatsko imuniteto in prou zato sprasujm heheh ker naslednji teden dobim jst v roke njen avto za 1 tedn(nemislim delat prekrškov) sam zanima pa me useeno
Samo pazi...tvoja sestra ima diplomatsko imuniteto...ne ti...torej nimaš glih neke prioritete...
LP!
Ja, samo je fora, da avta z CD ne ustavijo sploh
Festina je napisal/-a:WRC555 je napisal/-a:Blindirana vozila za prevoz denarja so tudi med njimi...prekrski v mejah normale seveda.
baje pa da glih njih radi zajebavajo ?
igor0203 je napisal/-a:Kdo je priviligiran? V LJ večina ljudi z dobrimi avtomobili. Parkirajo kjer se jim zljubi(sploh v centru) in se jim nikoli nič ne zgodi.
gasperozimek je napisal/-a:igor0203 je napisal/-a:Kdo je priviligiran? V LJ večina ljudi z dobrimi avtomobili. Parkirajo kjer se jim zljubi(sploh v centru) in se jim nikoli nič ne zgodi.
jp...če imaš murcielago roadsterja lahko parkiraš kar sredi prešernovega trga...sj policaj ti bo pršu težit sam pol bo pa Jankovič stopu zravn in ti pomagu polcaja prepričat da si ne zaslužiš kazni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov