Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
T_Rex
Nov uporabnik

Audi S2 vs Lancia Integrale

Napisal/-a T_Rex Ne sep 14, 2003 10:24 pm

No kot morda nekateri veste, do velikega draga S2 vs Integralka ni prišlo.
Čemu in zakaj, so se že vnele debate na dveh forumih, zato bom še tule opisal današnje burke okoli draga.
Dogovorjeno je bilo ob 16h pri Leclerku, Febo pa nas je opozoril, naj zaradi prevelike odmevnosti po forumih (beri strah pred policaji), zadevo spremljamo, ker se lahko zgodi sprememba tik pred zdaj.
In sprememba "tik pred zdaj" se je zgodila. Prejeli smo zasebno sporočilo na forumu, od nekoga z imenom "pasat", ki je napisal, da je zaradi policije zadeva prestavljena na 17 uro na parkirišče pred Kolosejem. Zdelo se mi je logično in sem prišel pred kolosej, kjer je bilo 15 ljudi, ki so prejeli isto sporočilo, zato noben ni nič posumil, še posebej pa zato, ker je edn od njih okoli 16h šel k Leclerku in tam videl samo dve baburi na rolerjih. Zato je šel domov, doma videl zasebno sporočilo in nato prišel h Koloseju. Prav neverjetno je, kako točno so vsi prišli ob 16h k Leclerku, le nekaj minut prej, pa tam ni bilo še nobenga... Ampak pustimo to, pač splet okoliščin.
Ker Febota do 18h ni bilo, ga je eden poklical, naj pride vsaj na pijačo, odgovor pa je bil, da je bil ob 16h tam, da smo naivni, da
je svoje odvozil in da ne bo hodil sem, ker ima obveznosti.
Dragal sicer je, ampak proti nekomu z Imprezo.
Naivni smo res, ker nas je očitno nekdo orenk nategnil. Kdo je to bil in zakaj, bi blo zanimivo izvedet, ker sem zaradi tega draga prišel 100km daleč in sem v tem primeru bil najbolj nategnjen jaz.
Second Place is The First Loser!

Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne sep 14, 2003 10:33 pm

Itak sem pričakoval da bo prišlo do kaj takšnega.
Kar se tiče Febo-ta, izredno nezanesljiv itd itd. Obveznosti ima vsak, mogoče nekateri od nas mnogo več kot on. In kljub temu se najde časa, če je to potrebno.
Itak tudi jest mu ne verjam nič več, iz lastnih izkušenj.

Uporabniški avatar
T_Rex
Nov uporabnik

Napisal/-a T_Rex Ne sep 14, 2003 11:24 pm

Da ne bi bilo pomote, niti Febta niti nikogar nič ne obtožujem (razen seveda misterioznega Passata). To sem napisal zato, da razjasnim zadevo, če je kdo iz tega foruma bil tam in ker so me na nekaterih forumih ža začeli vlačit po zobeh, da sem cviknil in ne vem kaj še.
Pa mater, nisem prevozil 110km v eno smer zato, da bom stal na drugem koncu od dogovorjene lokacije, z repom med nogami , skupaj še s 14mi ljudmi.
Second Place is The First Loser!

Slika

Bullet
Nov uporabnik

Kraj: domzale

Napisal/-a Bullet Po sep 15, 2003 6:46 pm

oj t_rex jez sm un iz rdecim tipotom, tko da ker vem da na temu forumu se mente za drage in smo se vceraj spoznal lahko kdaj tut mene kej obvestite ... drgac sm pa tut na mnenjalniku kot en_border..no uglavnm, vazn da smo se spoznal...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov