Baje da je 70 eurov, sam sm pa tut že slišov, da je 100 eurov! Bi rabu kr natančn podatk!
Tnx
TOYOTA je napisal/-a:ja pol maš pa srečo ...ker mene čist zmerej pogledajo...po moje zarad avta.....
Mike_E_ je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:ja pol maš pa srečo ...ker mene čist zmerej pogledajo...po moje zarad avta.....
2 faktorja..
1.) kdo je v avtu
2.) avto
ad 1.)
- če je avtu "mulo" star ene 20-25 let - sam, ga bodo zelo verjetno ustavl in pogledal prtlažnik
- če sta dva taka ali več notr.. še več šans da bo treba prtlažnik kazat
- če je notr prov tak "mulo" s punco, ma dost manj šans da ga pregledajo (skoraj nikoli)
- če je notr mlada familija ali pa 3 če stare mame jih pa itak nikol ne bojo ustavl![]()
ad 2.)
- igra manjšo vlogo kot faktor "kdo je v avtu", pa useeno.. v standardnem serijskem avtu maš dost manj šans za preverjanje kot če je avto zrihtan, na tleh, spojlerji, itd. al pa če so stare gare (jih pa ustavjo že zato, da vidjo če nau razpadu 100m čez mejo)
Vse zgornje preverjeno na lastni koži (ok razn mlade familije in starih mam - sam to sm vidu na meji) - isti mejni prehod, isti carinik - dvakrat se s tremi kolegi (obakrat usi vn, zaparkirat na parkirisce, use popisat do potankosti, prtlažnik pokazat, itd), drugic s punco (je sam pomahu
)
Nauk: če nebi rad da te ustavjo uzem sabo eno prjatlco, pa nekje si "sposod" enga 2 leti starga otroka, pa si zmagu
Mike_E_ je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:ja pol maš pa srečo ...ker mene čist zmerej pogledajo...po moje zarad avta.....
2 faktorja..
1.) kdo je v avtu
2.) avto
ad 1.)
- če je avtu "mulo" star ene 20-25 let - sam, ga bodo zelo verjetno ustavl in pogledal prtlažnik
- če sta dva taka ali več notr.. še več šans da bo treba prtlažnik kazat
- če je notr prov tak "mulo" s punco, ma dost manj šans da ga pregledajo (skoraj nikoli)
- če je notr mlada familija ali pa 3 če stare mame jih pa itak nikol ne bojo ustavl![]()
ad 2.)
- igra manjšo vlogo kot faktor "kdo je v avtu", pa useeno.. v standardnem serijskem avtu maš dost manj šans za preverjanje kot če je avto zrihtan, na tleh, spojlerji, itd. al pa če so stare gare (jih pa ustavjo že zato, da vidjo če nau razpadu 100m čez mejo)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov