V tem primeru dodatno svetujem, da si na računalniku izdelaš in sprintaš nalepko v stilu "PKW SCHNEEKETTEN Reifengrößen: xxx xxx", pri čemer so xxx dimenzije tvojih gum (npr 225/45/R17) plus par podobnih dimenzij. Če dopišeš zraven še seznam par avtomobilov s takimi kolesi (vključno seveda tvoj), tudi dobro izgleda. Poggoglaj še za kakšnimi nemškimi firmami, ki tovrstno opremo proizvajajo/prodajajo, pa ime in logotip ene take firme prilepi zraven. Voila.mišek je napisal/-a:Pa neke ketne vrž v kuferan sej ni važno, če so od jugeca. Kaj misliš, da ti bo šel policaj sprobavat, če grejo gor. .
vuko je napisal/-a:Eni ste pa res.....za odvečno plastiko in kaj jaz vem kake kvazi dodatke je vedno denar, tistih slabih 20€ za ketne (link zgoraj)pa je problem.
Upam le, da bo enkrat potreba po ketnah, ki jih furate v kuferangu, pa si jo boste lahko nataknili samo na. No ajde, malo heca mora biti.
mitja2803 je napisal/-a:gume dobim naslednji petek šele. zanima me če kdo proda kakšne rabljene verige za 17col....oz. ma kdo kako idejo kako naj pridem čez ta tedn da mi glih ni treba dat zj 50€ za ketne?hvala
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov