chevy je napisal/-a:Zakaj bi si komplicirali življenje s pokrivnajem, spreji, strgali...no jaz imam tudi sprej. Ko zmrzne je najlažje/najenostavnejše it v stanovanje/hišo po 1 l vrele vode in polit po šipi. Potem nahitro vklopiš brisalce da ene dvakrat obriše, da ponovne ne zmrzne - tako jaz delam. Potem lepo nastavim gretje vetr. šipe na 2 in se odpeljem.
LP
yyyeb je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Zakaj bi si komplicirali življenje s pokrivnajem, spreji, strgali...no jaz imam tudi sprej. Ko zmrzne je najlažje/najenostavnejše it v stanovanje/hišo po 1 l vrele vode in polit po šipi. Potem nahitro vklopiš brisalce da ene dvakrat obriše, da ponovne ne zmrzne - tako jaz delam. Potem lepo nastavim gretje vetr. šipe na 2 in se odpeljem.
LP
![]()
![]()
tu se pa moram nasmejat.
Mgajvr je napisal/-a:čudim se, kako, da ti še ni šipa počla. poznam par primerov ko so s toplo in ne vrelo vodo šipo poli,l pa so nardil več škode kot koristi.. sam pokrijem s kartonom al pa čem podobnim.
sebaveh je napisal/-a:Preden vodo natočiš, jo segreješ in prineseš ven.. ti že gre 10 minut. Sploh če to delaš še ob 5. zjutraj in zbudiš pol hiše. In za konec - brisalci sicer obrišejo, ampak še vedno šipa ostane vlažna, in ta vlaga začne zmrzovati ko se voziš. Pa si spet na istem![]()
Najbolje jo je z nečim pokrit, karton ali pa deka, pa je mir. Najceneje in najhitreje.
Kritik je napisal/-a:Sam strgala ne uporabljam, ker imam slabe izkušnje z njim.... s časoma so mi na prejšnjem avtu nastale rise, ki so se videle ko se je sonce uprlo v steklo.... sedaj ali pokrijem stekla, ali pa zjutraj natočim vedro mrzle vode in s tem polijem steklo in na suho obrišem..... še najmanj dela in najmanj škode.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov