Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Koliko kaj gledate pri nakupu rabljenega avtomobila na čistost motranjosti in zunanjosti

Nič, ga kasneje sčistim sam.
4
6%
Me kar moti, če je vozilo zanemarjeno.
59
88%
Mi je čisto useeno.
4
6%

Skupaj glasov : 67

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Koliko gledate na čistočo avtomobila

Napisal/-a lancia hf Sr dec 17, 2008 8:34 pm

Koliko gledate na čistočo in notranjo ohranjenost rabljenega avtomobila, ko kupujete avto na avtosejmu.

Jaz osebno prav nič, saj kupujem avto, da bo on služil meni in ne jaz njemu :D
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 17, 2008 8:50 pm

zelo me moti umazana notranjost, zunanjost niti ne toliko
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

bmwe46
Novinec

Kraj: ms

Napisal/-a bmwe46 Sr dec 17, 2008 8:54 pm

speedfreak je napisal/-a:zelo me moti umazana notranjost, zunanjost niti ne toliko

x2

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr dec 17, 2008 8:54 pm

dobr ,če je slabše vreme pa je avto glih umazan ko ga greš pogledat,ni panike.če je pa not čist zanemarjen,da se vidi da že 100 let ni bil spucan,me pa rahlo moti. al pa ko dajo eni slike svinjskih avtov na avto net :roll: pa ajde vsaj za silo bi ga lahko spucali...
sicer pa stanje avta dosti pove o lastniku ;)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Vido85
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Vido85 Sr dec 17, 2008 10:25 pm

Ponavad je tko da ce je avto notr zanemarjen, se je potem lastniku tut za zunanjost po domace povedano jeb... Ce je not po armaturki vse popraskan, zguljeni sedezi, po tleh polito sam bog ve kaj, potem je ponavad tut zunanjost vsa popraskana, sploh odbijaci, povn udrtin, itd... Ponavad po notranjosti ves al pa si vsaj lohk misls kako je lastnik ravnal z avtom.
Honda=stroj !!! I love to drive her ...

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Sr dec 17, 2008 10:45 pm

Ce je avto zunaj malo popackan, ne moti, sploh :-P
Samo notri pa ne prenesem svinjaka. Kot je moj sef 1x rekel: tk ko bi se sam seb v omaro usral :twisted: :lol:

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Sr dec 17, 2008 10:51 pm

Vozilo naj bi bilo znotraj čisto,saj je podobno kot dom v katerem živimo. Veliko primerov je ,da so največji "packi" prav takšni gospodje z lepimi in dragimi oblekami in dame z visokimi petami in debelo fasado ;)
Slika
Slika
Slika

aleshondas
Novinec

Napisal/-a aleshondas Sr dec 17, 2008 10:54 pm

po tem kakšen je avto od znotraj sklepam kako je lastnik skrben do svojega vozila če ga ne mora niti znotraj očistit kaj šele da bi bil dovzeten do okvar na vozlu!!

sosed se ukvarja s čiščenjem notranjosti in tisti avtomobili ki so znotraj uničeni so ponavadi celi total!!!

že od kadilca ne kupim avtomobila ne da bi še bilj svinjak!!
7 gen honda civic sport

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto Sr dec 17, 2008 10:55 pm

Že kako leto ni videl sesalca in spužve z šamponom. Pa je avto relativno čist. V avtu se ne kadi in je hrane.
Brezveze svinjati in prati.
Več ga pereš bolj ga uničičiš not in odzunaj.
Avto, moj partner!

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr dec 17, 2008 10:57 pm

michelin je napisal/-a:Vozilo naj bi bilo znotraj čisto,saj je podobno kot dom v katerem živimo. Veliko primerov je ,da so največji "packi" prav takšni gospodje z lepimi in dragimi oblekami in dame z visokimi petami in debelo fasado ;)

hehehe takih pa kar nekaj poznam (naj se vidi lepota in raskošje samo na uzven da sosedje vidijo)

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto Sr dec 17, 2008 10:59 pm

Tej šamponi in sesalci samo delajo škodo. Ni čudno, da tapete so scufane, avto pa rjavi.
Moj avto je kot nov.
Avto, moj partner!

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc Sr dec 17, 2008 11:04 pm

Če je recimo že dalj časa lepo vreme in je avto še zmeraj umazan, sem mnenja da je lastniku blo bolj kot ne vseeno za ta avto oz da hoče kaj prekrit. Ker če je preveč umazan, se lahko kakšne napake na zunanjosti skrijejo.
Notranjost pa mora bit kr fajn čista. če ne me kr odvrne od nakupa.
kar je dobro ni slabo ... :)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr dec 17, 2008 11:05 pm

moj-avto je napisal/-a:Tej šamponi in sesalci samo delajo škodo. Ni čudno, da tapete so scufane, avto pa rjavi.
Moj avto je kot nov.

To ti dam prav saj so kemikalije, ampak je nujno zlo malo spucat notranjost. Ne zastopim pa ljudi ki plačajo da jim praskajo avtomobile (avtomatske pralnice) ga tudi zastonj ne peljem praskat kaj šele za denar :bonk

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr dec 17, 2008 11:08 pm

jst da gledam po netu oglas in da vidm da je ze po slikah vs zanemarjen sploh nepoklicem kaj sele da bi su pogledat, ker me to takoj odvrne in zaprem tist oglas
Slika

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Sr dec 17, 2008 11:09 pm

zlo če posesaš notranjost in z vlažno krpo prebrišeš armaturko in ostalo? :roll:
S česa maš ti notranjost da se ti od sesalca scufa? Ali sesaš s turbino?...

Tudi zunanjost raje opereš, kot pa gor vsa sol, umazanija, mastno itd., saj tisto bol škoduje laku kot eno čistilo. Še posebaj takrat majn, ko vzameš kvalitetno in priznano, katero ni agresivno do laka.

Avto pri nakupu moran znotraj biti obvezno lepo sčiščen, to pa ne pomeni da znamazan z maxibril ipd. čistili, kateri samo malo polepšajo, nakoncu pa naredijo več škode...
Seveda pa tudi zunanjost čista, če je lepo vreme, ker se drugače niti ne vidijo vse praske in udrtine, kaj še le če je bil avto barvan

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Sr dec 17, 2008 11:22 pm

Moj avto je usran znotraj in zvenej. Zvenej ga pere dež. Znotraj ga svinjajo mulci.

Imam tri mičkane prašičke..., zato imam še vedno in bom imel še dolgo star avto (moj novejši je letnik 2000, in ja, še vedno dela - btw - pri srnju, ki ga mulci prinesejo v avto, navaden sesalec dela čudeže in sploh ni tako umazano, kot bi se na prvi pogled zdelo - sedeži/blago prva liga (VW)), ker v morebitnega novega mi vest ne bi pustila spustit noter tri vedno osrane mulce (npr. Golf VI? antibakterijski paket?!!) . Da me slučajno ne bi kdo ozmerjal za "gospoda" , ker 3 mulci ne userjejo samo avta, temveč tudi mene....

Se pa strinjam: kakršen avto, takšen gospodar (vendar me ne prepriča nobeden, da bi šel avto redno čistit za tremi ...).

lp

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če dec 18, 2008 12:25 am

Ojoj :roll:

Uporabniški avatar
mitja22
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a mitja22 Če dec 18, 2008 8:11 am

zelo me moti umazana notranjost zato je moj avto znotraj vedno čist. kar se pa tiže zunanjosti pa ga poleti zvapiram enkrat tedensko zej pozimi pa je malo manj čist na zunaj.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
kofy
Novinec

Napisal/-a kofy Če dec 18, 2008 10:03 am

Avto pri nakupu plačam z pošteno prisluženim denarjem. In zato pazim, da je po treh letih in 150kkm kot nov zunaj in znotraj. To, da se vsako jutro vsedem v usran sekret na štirih kolesih pač ne spada v mojo življensko filozofijo.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če dec 18, 2008 10:21 am

Čistoča avta izraža njegovega lastnika... Mislim, da sem vse povedal.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov