ker nekateri pridno izkoristite temo nekoga drugega o motornih oljih predlagam, da se v tej temi vpraša vse kar vas zanima glede motornih olj za vaš agregat, da nebi bilo po nepotrebnem odprto X število tem.
torej kar na dlan z vprašanji oz. predlogi
prej sem uporabljal aral tronic 5w-40 in se mi je nekako zdel "redek" ne preveč dober zato sem presedlal na castrol softec txt 5w-40, se je še komu zdel aral "redko" olje v smislu sestave?
renault 19 16s vedno ELF5w 40 čeprav bi poleti naj bilo 15w 40 ker bolje deluje pri večjih temperaturah. prevoženih 248 000 km
clio Rsi tut vedno ELF 5w 40
se mi je pa zgodilo da sem kdaj vlil kak valvoline noter pa je začel avto pri hitri vožnji in zaviranjem z motorjem modre dimčke spuščat,ko sem dal nazaj elf noter ne popije skoraj nič. prevoženih 211 000 km
Do sedaj sem zmeraj uporabljal Aralova olja in bom tud v prihodnje. Zdej uporabljam za mojega GT-ja ARAL HIGHTRONIC 5W-40 avto skoraj ne popije nič olja
Anketa je žal slabo narejena, ker manjkajo še druga olja.
Sicer pa ni težava v tem, ampak, ker tej, ki ne uporabljajo od teh naštetih olj, bi morali imeti možnost klikniti DRUGA OLJA.
Anketa je žal slabo narejena, ker manjkajo še druga olja. Sicer pa ni težava v tem, ampak, ker tej, ki ne uporabljajo od teh naštetih olj, bi morali imeti možnost klikniti DRUGA OLJA.
ko sem editiral anketo nisem mogel dodati možnosti "druga", ker je prihajalo do neke neznane napake, žal...
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system