splash je napisal/-a:zanima me če lahko dam lite feltne gor na avto, tako da jih držijo na mestu samo vijaki (luknja na feltni je večja od premera pesta). to ne bo za vozit, ampak samo tolko da avto spustim na tla in da vidim, kolko bo treba spustit avto v poden (kake fedre kupit)
bo zdržalo, al je bolje da najprej naredim distančnike?
upam da sem bil razumljiv....
hvala
lumpii je napisal/-a:splash je napisal/-a:zanima me če lahko dam lite feltne gor na avto, tako da jih držijo na mestu samo vijaki (luknja na feltni je večja od premera pesta). to ne bo za vozit, ampak samo tolko da avto spustim na tla in da vidim, kolko bo treba spustit avto v poden (kake fedre kupit)
bo zdržalo, al je bolje da najprej naredim distančnike?
upam da sem bil razumljiv....
hvala
Ne, ker ti bo ob bremzanju na polno potrgalo vse skupi, pol bo pa pizdarija...
W|zz je napisal/-a:Ah to lahko narediš, pomoje..
A nimajo nekateri itak plastičnih centrirnih obročkov, torej je itak skoraj vsa teža na vijakih?
gasy je napisal/-a:Kaj pašejo centrirni obročki v vsako feltno. Torej če so bili prej na OZ feltni, jih lahko dam zdaj na kako drugo?
Lp, Gapi
splash je napisal/-a:še nekej me zanima. kolko je najboljš da pride vijak všraufan v pesto... ker predolgi ne smejo bit za zadaj ker so bobni, prekratki pa tudi ne. je kakih 15-20mm dovolj da so všraufani noter...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov