PiWPiW je napisal/-a:nekateri se ne spoznajo toliko na avte in je prav da vprašajo za mnenje. saj nekateri modeli so imeli lahko precej napak in folk tega ne ve. so pa tudi nekateri ki bi radi imeli boljši avto od soseda. taki niso ql
dms je napisal/-a:Ze mogoce,ampak potem se omejis na nek model avta,ali pa par.Ne pa avto do10000 naprimer.
dms je napisal/-a:Lp,
Nekaj me zanima.Vsakič,ko se prijavim tukaj gor,ne vidim več skoraj nič drugega,kot samo:
-Kateri avto do...
-Odlocam se med...
.
.
.
Pri tem se mi postavlja vprašanje,če dan danes zna kdo sploh sam kupiti avto.Ali je res tako težko se odločit kateri avto kupiti?Je tako važno kaj si mislijo drugi?Ali kdo sploh kupuje tisti avto,ki je njemu všeč ali zdaj kupujete avtomobil,ki bo všeč sosedu oziroma takega,ki bo všeč večini ljudstva?Mislim,da je absurd,da se ne znate več sami odločiti kaj bi radi oz.,da vas je sram kaj bodo drugi rekli.Nič ne bi bilo narobe,če bi kdo vprašal recimo:"Odločam se za nakup Audi A4,do letnika 2006.Kakšne so pomankljivosti tega avtomobila,..."In tako naprej.
Zanima me kaj ostali uporabniki mislite o porastu takih tem.Ali grejo počasi tudi vam na živce po drugi strani pa na smeh?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov