Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

kurilc: yes or no?

Napisal/-a super98 Ne sep 21, 2003 9:22 pm

Že neki cajta razmišlam da si kupm enga pocen dizla (alla golf1) za usput!Zanima me kakšne so vaše izkušnje s policaji (pregled rezervoarja), kaznimi...Drgač pa sm iz LJ in me zanima kolk to plavi sploh kontrolirajo pr ns!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Ne sep 21, 2003 9:28 pm

Jest sem doma ob SLO/CRO meji, pa so bili letos ene dvakrat tam po cel dan pa ustavljali oz, pregledovali dizle, pa še ene dvakrat so bli v sosednjem kraju. Kurilca sicer več ne kurim, sem pa ga pred kakšnimi tremi leti ko sem bil v šoli v Lj.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne sep 21, 2003 10:35 pm

Em kak pa je ce recimo mesas 50:50???

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po sep 22, 2003 12:11 am

Heh jaz sem kupu dizla zdej in sem bil ravn na ideji da kurilca tankam ampak zdej ko sem približn vidu porabo........ pa me niti ne mika več da bi kurilca tanku :wink:
Edin mogoč da bom kdaj ampak to sam rečmo ko bom res čist brez denarja pa bom moral nekam nujno it al pa da bom prišu domov pa ugotovil da morm nasljednji dan zgodaj zjutraj it nekam ........... takrat bo pač se vlačlo doma iz cisterne :-P
Sam mislim da se bo to dogajal zelllllllllooooooooooooo malkrat.
Aja pa še ena fora.Pr nas u fabriki so meli naši šefi idejo da pač u viličarje tankamo kurilnega( da bi pač blo cenej za fabriko u fabriki pa itak noben ne kontrolira pa bla bla) in glej ga zlomka res so tankal kurilci ampak čez neki časa (1-2 mesca) so se začele pojavljat težave.Filter za nafto je bil kr naprej zadelan, vžigali so slabo, ni blo neke moči motorja itd.......
Tak da tole je moje misli kr krepko prestavlo na nafto :) Mislim pa sej tud če dizl pije rečmo 7 na sto (kar je itak malo kdaj skoraj nikoli) je še vedn 20SIT cenej od litra bencina...... U stotih km je to 140SIT u tisočih km...... 1400..... pol pa še kazen če te dobijo če maš kurilca......
mislim da se ne splača:)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
pubi2cv
Novinec

Kraj: Breg pri Polzeli

Napisal/-a pubi2cv Po sep 22, 2003 8:01 am

Jst delam z mojim okol 30.000 letno samo za v službo in domov......kurim samo cvička, vsakega toliko časa je potrebno (preventivno) zamenjat filter za gorivo. Glede na to, da prihranim na ta način več kot 120 k letno....bi reku da se splača. Kar se pa kontrole goriva tiče.....so pa bolj ogrožena službena vozila in kombiji....ja....pa ob mejah je riziko tudi znatno večji.....Avto laufa normalno, pozimi daš na en kesl 2 ali 3 litrčke bencina...pa je :wink:
pubi

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Po sep 22, 2003 10:47 am

monster_d je napisal/-a:Em kak pa je ce recimo mesas 50:50???

Monster če že tanka kdo kurilca ga ni treba mixat, lahko se kar kurilc noter vliva.

Samo moj avto nebo kuricla nikoli okusil. 8)
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Po sep 22, 2003 1:22 pm

E folk delam na bencinski in lahko povem da je kar nekaj takih pacientov ko veselo vlivajo v avto kurilno lahko pa še povem da so v našem koncu čist zmešan kar se tiče meritev ja pa še to da večinoma teh pacientov dela na polic....... in da imajo samo nove avte bmw,golf 4,mb,.....

Uporabniški avatar
pubi2cv
Novinec

Napisal/-a pubi2cv Po sep 22, 2003 1:38 pm

A direkt na pumpi vlivajo not kurilca :shock: :shock: :shock: Svašta....to si pa ne bi upu....je le malo preveč očitno :shock:
pubi

Uporabniški avatar
Jovo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jovo To sep 23, 2003 12:47 pm

tigrica je napisal/-a:E folk delam na bencinski in lahko povem da je kar nekaj takih pacientov ko veselo vlivajo v avto kurilno lahko pa še povem da so v našem koncu čist zmešan kar se tiče meritev ja pa še to da večinoma teh pacientov dela na polic....... in da imajo samo nove avte bmw,golf 4,mb,.....

A ni pištola za kurilca mal širša in ne gre v limo not?
Najboljš avto je nov avto!!

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell To sep 23, 2003 12:50 pm

pubi2cv je napisal/-a:A direkt na pumpi vlivajo not kurilca :shock: :shock: :shock: Svašta....to si pa ne bi upu....je le malo preveč očitno :shock:

hmmmm...kaj pa star fort pride na benco z starmu golf II dizelca pa zadej sredi poletja tanka v 2 kanti po 20l :)
dej dje a to je pa drgac al kaj :)
Zadnjič spremenil WhiteCell, dne To sep 23, 2003 1:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
V8 POWER

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To sep 23, 2003 1:08 pm

Jovo je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:E folk delam na bencinski in lahko povem da je kar nekaj takih pacientov ko veselo vlivajo v avto kurilno lahko pa še povem da so v našem koncu čist zmešan kar se tiče meritev ja pa še to da večinoma teh pacientov dela na polic....... in da imajo samo nove avte bmw,golf 4,mb,.....

A ni pištola za kurilca mal širša in ne gre v limo not?

ne mnogo manjša od dizla
lp tigrica

Uporabniški avatar
pubi2cv
Novinec

Napisal/-a pubi2cv To sep 23, 2003 1:18 pm

TechnoBoY je napisal/-a:
pubi2cv je napisal/-a:A direkt na pumpi vlivajo not kurilca :shock: :shock: :shock: Svašta....to si pa ne bi upu....je le malo preveč očitno :shock:

hmmmm...kaj pa star fort pride na benco z starmu golf II dizelca pa zadej sredi poletja tanka v 2 kanti po 20l :)
dej dje a to je pa drgac al kaj :)

:har :mrgreen: :rofl
pubi

Uporabniški avatar
ici
Nov uporabnik

Napisal/-a ici To sep 23, 2003 3:00 pm

Mi smo pa s frendom tankal v 10-litersko kanto-tak da ne bi bili očitno-pa je šel on not plačat, tacajt se pa en star pripelje pa reče:" A lahko mal avto odmaknete naprej?" Pa ga jaz premaknem pa on lepo direkt v tank kurilca tanka...se nam je pol tak brez veze zdel da smo kanto s sabo vlekli... :lol:
SlikaTeam Audiox...165,2 dB
Moj avtek...samo 149,42 dB

Uporabniški avatar
ici
Nov uporabnik

Napisal/-a ici To sep 23, 2003 3:02 pm

BTW: Tigrica na keri pumpi delaš? Verjetn di me že vidla...zelen Lanos, pa ponavad nabija muzka...
SlikaTeam Audiox...165,2 dB
Moj avtek...samo 149,42 dB

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 To sep 23, 2003 3:33 pm

monster_d je napisal/-a:Em kak pa je ce recimo mesas 50:50???

1 liter ga daš v poln tank nafte pa je vsa rdeča. tak da je brez veze. drgac se splaca vozit na kurilca ce mas dost štreke, jest sm ga imel kake 100 tisoč vedno v tanku,
pol se mi pa ni več dal skoz pretankovat. :)

filtr ni bil nikol problem (1.5 litra volumna), sem ga menjal na 3 mesece (30 tisoc km),
pa mi je zmer šprintal. samo na moči se je včasih poznalo. predvsem v večernih urah ko je turbinc zmer bolj letel ko podnevi.

lp, kr3mn1

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe To sep 23, 2003 6:30 pm

kaj je že mogoče kdo probu obarvat kurilca, oziroma ga razbarvat?

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To sep 23, 2003 6:38 pm

to ni nic novega...
V8 POWER

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 To sep 23, 2003 6:41 pm

alfa331.5 je napisal/-a:kaj je že mogoče kdo probu obarvat kurilca, oziroma ga razbarvat?

ja si mel od narezanih jabolk do čokoladnih mrvic da si razbarval. pa kisline.

celo 1 liter črnega olja na 200 litrov kurilca je blo. dons nič od tega ne dela več.

lp, kr3mn1

obo
Novinec

Napisal/-a obo To sep 23, 2003 7:09 pm

jst delam na 5ROL-u , sicer ne na polnilnici ampak sem vseeno slisu fante k se pogovarjajo ce se da kej belga kurilca dobit...lohka se mal pozanimam...baje da je dost ugodna vrjanta
Slika
...GO AHEAD, MAKE MY DAY...
Tujega nocem,svojega ne daM

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To sep 23, 2003 9:00 pm

obo se priporočamo :D :twisted: :-P :) :wink:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov