Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Tehnični pregled

Napisal/-a RedBull™ To jan 27, 2009 8:48 pm

Mam eno vprašanje,ki mi ni popolnoma jasno glede tehničnega pregleda.

Recimo da padeš na tehničnem,potemtakem imaš tri dni časa,da napako odpraviš v nasprotnem primeru pa ponovno plačaš tehnični pregled. Do semkaj mi je še vse jasno.

Kaj pa v tem primeru,padeš na tehničnem,pripelješ naslednji dan in ponovno padeš,ali potem ponovno plačaš tehnični pregled,ali se vse šteje v tiste tri dni...

malce smešno vprašanje,ampak me res zanima,kako je glede tega.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl To jan 27, 2009 8:52 pm

Če recimo naslednji dan spet padeš in potem poskusiš še dan za tem ti ni treba nič plačat. Mislim pa, da nekje v drobnem tisku piše kolikokrat lahko poskusiš.
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply To jan 27, 2009 8:53 pm

Nekako tako kot popravci v srednji šoli. Le da nimaš toliko časa vmes. :?

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To jan 27, 2009 8:55 pm

Nebom ravno trdil, ampak če prav vem ni več teh tri dni na voljo
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To jan 27, 2009 9:00 pm

trije dnevi so še vedno,to sem zihr...

glede popravcev v srednji šoli.... hmmm nevem,ker nisem imel takšnih problemov

torej bo prvi odgovor kar pravilen?
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi To jan 27, 2009 9:09 pm

Ne vem, če tole drži, da je ponovni pregled čisto brezplačen - Ko sem lani delal za Clia, me je vrgel, ker naj ročna nebi dovolj prijela (Avto se uporablja kot drug avto, pregled je bil ravno po dopustih, ko je avto 1 mesec stal). Sem se odpeljal, nardil en malo daljši krog , pri tem pa občasno malo potegnil ročno, pritisnil tudi malo močneje na zavoro (mar bi to nardil še preden sem šel na pregled) in se vrnil (po 10 minutah). Moral pa sem vseeno nekaj doplačati za ponovni pregled, ne bom trdil koliko samo zdi se mi, da je bilo cca. 10€. Pregled sem opravljal v Trbovljah na Interservice, čeprav ne vem, če bi to lahko kaj imelo vpliva.

LP

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To jan 27, 2009 9:12 pm

RedBull™": Glej besedilo ne spreglejte - http://www.amzs.si/?podrocje=320
Torej neglede na cas v njihovi poslovalnici je zastonj... casovno si omejen le izven.
Zadnjič spremenil MacTron, dne To jan 27, 2009 9:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

LinuxFuter
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a LinuxFuter To jan 27, 2009 9:14 pm

Jst moral it 2x na tehničnega (padu v prvo zrd zatemnjene šajbe), naselden dan je avto opravu tehničnga nism rabu nč plačat ponovnega pregleda, samo potrdilo o opravljenem tehničenm ;)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To jan 27, 2009 9:34 pm

MacTron je napisal/-a:RedBull™": Glej besedilo ne spreglejte - http://www.amzs.si/?podrocje=320
Torej neglede na cas v njihovi poslovalnici je zastonj... casovno si omejen le izven.

Če tole jaz prav zastopim, ti morajo oni popraviti avto, ali pa te oni napotiti na servis da imaš 3 dni brezplačno, čene to odpade. Ker kolikor sem jaz zasledil glede teh tri dni, so ukinili samo zato, ker so nekateri pripeljali porazen avto na tehničnega, nato so na tehničnem našteli napake, model je šel domol in te stvari poštimal pa je bilo use OK. Sepravi brezplačno odkrivanje napak.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy To jan 27, 2009 9:36 pm

lancia hf je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:RedBull™": Glej besedilo ne spreglejte - http://www.amzs.si/?podrocje=320

Če tole jaz prav zastopim, ti morajo oni popraviti avto, ali pa te oni napotiti na servis da imaš 3 dni brezplačno, čene to odpade. Ker kolikor sem jaz zasledil glede teh tri dni, so ukinili samo zato, ker so nekateri pripeljali porazen avto na tehničnega, nato so na tehničnem našteli napake, model je šel domol in te stvari poštimal pa je bilo use OK. Sepravi brezplačno odkrivanje napak.

Sej piše: Pogoj je le, da vam napako odpravimo v naši poslovni enoti (storitev se obračuna po ceniku)

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl To jan 27, 2009 9:42 pm

lancia hf je napisal/-a:

Ni brezplačno odkrivanje napak, sej plačaš tehničnega, za ta denar pa lahko nekaj naredijo :)
Predlani sem naredil v tretje, lani pa v drugo (s kolegovim avtom) pa ni blo treba nič doplačat čeprav so bile napake odpravljene doma/drugje. Sicer je bilo obakrat na različnih mestih vendar res nikoli na amzs.
Prelude To Disaster

twingo_rs
Nov uporabnik

Napisal/-a twingo_rs To jan 27, 2009 10:46 pm

jst sm lani padu na tehničnem pa sm meu sedem al osem delovnih dni časa za popravilo brez nikakršnega doplačila... tehnični sem pa dela na AMZS-ju...

aha pa še to,avto sem doma popravil sam,ne na amzs-ju...

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Re: Tehnični pregled

Napisal/-a zuzek To avg 07, 2012 5:43 pm

a je kdo tu delal že tehnični na AMZS POSTOJNA?

me zanima kolk komplicirajo

zadi mam še 2 mm gume

če te vrže maš 3 dni časa al morš doplačat (u bistrci sm mogu) ??

lp
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Re: Tehnični pregled

Napisal/-a zuzek Če avg 09, 2012 2:46 am

zuzek je napisal/-a:a je kdo tu delal že tehnični na AMZS POSTOJNA?

me zanima kolk komplicirajo

zadi mam še 2 mm gume

če te vrže maš 3 dni časa al morš doplačat (u bistrci sm mogu) ??

lp

kdorkoli???

kakšne mate izkušnje z tehničnimi na AMZS-ju??
Alergičen na rjo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov