Mindflash je napisal/-a:Jaz sem dobil, ker sm parkiru v tisti ulci pri Foculusu.Ko gremo zvečer ven, velikokrat tam parkiram pa nisem še nikoli dobil, podnevi sem pa za 10min pustil avto tam in je bilo prec obvestilo. Pomoje majo tud redarji 2 izmene: od 6ih do 2h in od 2h do 10ih zvečer... Vsaj po 10i uri nisem še slišal da bi kdo dobil kazen.
gecco je napisal/-a:Dobil kazen za študentskim naseljem v Rožni (pri Ufotu)to je bilo še preden so dovolili parkiranje v tisti ulici, ki pelje do Katrce
Sem riskiral in dobil kazen
V Rožni se pač ve, da če sije sonce bodo prišli redarji, če je pa dež ali pa malo slabše vreme pa lahko parkiraš kjerkoli
hp6715s je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Dobil kazen za študentskim naseljem v Rožni (pri Ufotu)to je bilo še preden so dovolili parkiranje v tisti ulici, ki pelje do Katrce
Sem riskiral in dobil kazen
V Rožni se pač ve, da če sije sonce bodo prišli redarji, če je pa dež ali pa malo slabše vreme pa lahko parkiraš kjerkoli
ja zadnjič je dobu sošolc, ko je tam na pločniku ob Ufotu parkiral. Čepra je tist pločnik vsako leto bolj zaparkiran, letos je tk hudo da je dkod čist poln. Medtem ko oni avti ki so bli na cesti niso dobili listka.
sam drgač tam kolker vem, res redko pridejo. Js sem že neštetokrat parkiral na pločniku, sam je pa res da sam za čas kosila v menzi
nerazzurro je napisal/-a:js sm dobu lisice v/na Taborju, bliz klinicnega centra, tm k je en drevored. pred mano in za mano so bili parkirni avtomobili, ampak sm samo js dobu lisice(KR tablce)
/miha je napisal/-a:Zanima me kje, kdaj in zakaj ste v Lj dobili kazen za napačno parkiranje. Na ta način bi se lahko ostali izognili kazni.
Zakaj to? Ker mi je zadnič pajek odpeljal avto, zato k nimam pojma kje lahko parkiram in kje ne...ja vem, da sem sam kriv.
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov