Debate, ki niso vezane na ostala področja...

mucek
Novinec

Kraj: Ljubljana

Avstrijska vinjeta - če kdo rabi šenkam ...

Napisal/-a mucek Ne feb 01, 2009 8:30 pm

Veljavna še cel teden ...
Če komu prav pride, naj me pokliče :).
Sem iz LJ.

LP, Grega
040 656 231

p.s. Nisem nekega podforuma Mali oglasi našel ...

Uporabniški avatar
M-jack
Novinec

Re: Avstrijska vinjeta - če kdo rabi šenkam ...

Napisal/-a M-jack Ne feb 01, 2009 8:49 pm

mucek je napisal/-a:Veljavna še cel teden ...
Če komu prav pride, naj me pokliče :).
Sem iz LJ.

LP, Grega
040 656 231

p.s. Nisem nekega podforuma Mali oglasi našel ...

OT Za male oglase ne vem, vem pa da ostajajo oglasi. Nahajajo se v tako imenovani "orodni vrstici", zraven kjer se izmenjujejo avtomobili (levi kot), nato pa greš z miško proti desni strani in opaziš napis oglasi. Upam da nisem preveč zakompliciral.

mucek
Novinec

Napisal/-a mucek Po feb 02, 2009 3:28 pm

Uh, sem bil slep ...
No, kakorkoli, vinjeta je oddana (oz. bo čez eno urco) - me veseli, da še komu prav pride! :)

LP, Grega

Uporabniški avatar
UDO1
Novinec

Napisal/-a UDO1 Po feb 02, 2009 4:31 pm

Kak si jo pa dol dobil? Se lažje odlepijo ko naše?

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Po feb 02, 2009 4:39 pm

Preprosto jo dobiš dol. Sploh je ne nalimaš. Vsaj js jih nism limal če sm vzel 10 dnevno, ker se mi zdi škoda za tolk mal cajt limat na šipo.

Uporabniški avatar
UDO1
Novinec

Napisal/-a UDO1 Po feb 02, 2009 4:52 pm

Hmm jst sm zdej v kratkem 2X gor bil, pa obakrat naletel na kontrolo. Prvič so kontroliral kr pred vstopom na AC z daljnogledom, drugič pa so AC zaprl in vse spelal skoz počivališče, kjer morš 20km/h pelat mim, da oni vse lepo preverijo. Verjetno niso najbolj zadovoljni, če maš vinjeto nekje v predalu? Je pa res, da če je nuja jo veretno lahko hitro nalepiš...

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Po feb 02, 2009 4:55 pm

UDO1 je napisal/-a:Hmm jst sm zdej v kratkem 2X gor bil, pa obakrat naletel na kontrolo. Prvič so kontroliral kr pred vstopom na AC z daljnogledom, drugič pa so AC zaprl in vse spelal skoz počivališče, kjer morš 20km/h pelat mim, da oni vse lepo preverijo. Verjetno niso najbolj zadovoljni, če maš vinjeto nekje v predalu? Je pa res, da če je nuja jo veretno lahko hitro nalepiš...

Tako kot si rekel, če je nuja jo nalepiš, če ni je pač ne. Druga pesem je letna l pa polletna, tisto nalimam.

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Po feb 02, 2009 9:24 pm

Če te dobijo je kazen kot da je nimaš tak nekje se mi zdi, imajo pa zelo pogoste kontrole. Drugače pa jo jaz zmiraj nalimam gor, sam ko jo odlepiš jo narahlo najprej pritisneš na kavbojke ali kakšno majico, sam morš pazit da kaj ne ostane na njej umazanije, potem jo pa lepo na rahlo nalimaš gor in je stvar rešena. Dol jo pa dobiš čisto enostavno sam dol jo potegneš in se cela lepo odlepi, jaz sem jih že tudi kar nekaj naprej potem prodal, ker sem jo pač rabil sam kak dan, pa sem jo pol dal po polovični ceni naprej, pa tudi kupil sem jih že na tak način enih par. Pa tudi če jo normalno nalepiš gor, gre čisto enostavno dol, sam strga se ni je pa tak problem dobiti dol kot naše, tu pa se mal namatraš. Sam jaz sem jo tudi našo dobil v 5 minutah dol, sam fajn segreješ z fenom da je zelo topla, potem jo lepo dol strgaš in lepo z mokro gobo podrgneš in gre čisto lepo dol, mislim da še 5 minut ne rabiš če tako narediš kot sem jaz, sem jo pa na dveh avtih tako naredil in je šla povsod enako dol.

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy To feb 03, 2009 8:51 am

Se iskreno zahvaljujem avtorju teme za vinjeto! Bom že čez kakšno uro ugotavljal, kako imajo Jodlarji kaj splužene avtoceste!! :D

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To feb 03, 2009 10:21 am

JSt vinjeto mal ob kavbojke podrgnem al pa ob sedeže. Da mal muck dobi. Pa na lahko jo prlepim. Dobiš celo dol iz šipe.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To feb 03, 2009 10:37 am

Bor je napisal/-a:JSt vinjeto mal ob kavbojke podrgnem al pa ob sedeže. Da mal muck dobi. Pa na lahko jo prlepim. Dobiš celo dol iz šipe.

točno tak. eni jo celo v milnico namočijo prej.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To feb 03, 2009 10:45 am

Vinjeta se namaže z vazelinom (labela) in pritisne na šipo. Odstrani se komot, sploh ni vidno da ni nalepljena.

Tak da, vazelin v avto. Mogoče še za kaj druga prav pride.... :lol:

mucek
Novinec

Napisal/-a mucek To feb 03, 2009 12:19 pm

Ja, jaz sem svojo ob hlače polimal preden je šla na šipo. Ali pa prozoren vazelin (lebelo) tudi dela ok. Je pa laže z njim šipo namazat pa pol gor vinjeto prilimat kot vinjeto mazat.

LP, Grega
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov