DJ Falco je napisal/-a:Joj joj,...![]()
Sam moram povedat, da sem tudi imel srečo, da sem še živ. Sva se s kolegom skoraj da v tovornjak zaletela,...na AC ja,...
in sicer: se vozima po prehitevalnem, prehitima tovornjak, nato se pa pred nama en tovornjak vključi na najin pas. Zakaj? ker je kot tu zgoraj nekdo pustil avto na AC in tja postavil oni trikotnik,...in to je to. Ne da bi se postavil na odstavni pas,...![]()
Najina hitrost je bila nekje 170-180km/h,... Zavore so pa bile vijolične, tak so žarele zaradi zaviranja,...
LP Dejan
kolesar je napisal/-a:ma ja vsemogoče se dogaja..
peljem po voznem pasu, pa se eden direkt iz pospeševalnega še na polni črti zapelje pred mene.. (ne vem zakaj je pol pospeševalni, če bi eni kr levo..)
kolesar je napisal/-a:ma ja vsemogoče se dogaja..
peljem po voznem pasu, pa se eden direkt iz pospeševalnega še na polni črti zapelje pred mene.. (ne vem zakaj je pol pospeševalni, če bi eni kr levo..)
včiraj se peljem proi domu me prehiti bela octavia, seveda tip s telefonom v roki.. (ni mela ravno veliko večje hitrosti, dobrih 130)
zapeljem za tipom da bi prehitel avto spredaj, nakar pa tip zagleda policaje na voznem pasu in polno na zavore...
res ne razumem takih!
Strokovnjak je napisal/-a:En glupan je parkiral na sredini zaviralnega pasu in brskal po prtlažniku, jaz pa 130 km/h zavijem iz voznega in zadnji hip opazim da avto stoji sredi pasu ... Prej ga tudi ni bilo videti ker je bil promet po voznem pasu precej gost in rahel ovinek v levo ... No, sej se je ustavilo nekaj 10 metrov pred idiotom s tem da je ABS tolkel od začetka do konca zaviranja.
alex3 je napisal/-a:Danes bi spet lahko brali o tragediji na AC, voznica Citroen Picassoja prejšnje generacije pa se verjetno lahko zahvali samo Bogu in konstelaciji zvezd, da je še med živimi.
Kaj se je zgodilo. Gospe srednjih let se je okrog 6.45 zjutraj pri priključku Ivančna Gorica v smeri proti Ljubljani očitno pokvaril njen Picasso. Nič tragičnega bi lahko rekli, saj je tam odstavni pas.
Toda ne, gospa je svojega Picassoja ustavila na voznem pasu, kakšnih 20 metrov naprej od začetka pospeševalnega pasu, po katerem se vključujejo tisti, ki pridejo iz Ivančne Gorice. Zakaj je morala ustaviti točno tam in ne 20 metrov prej na odstavnem ali vsaj malce naprej na pospeševalnem, mi verjetno ne bo nikoli dano izvedeti.
Ampak to še ni vse. Picasso je imel vključene vse 4 smernike (vsaj nekaj), gospa pa je stala pri njegovih prtljažnih vratih (ne pozabite, avto je stal na voznem pasu!) in govorila po telefonu. Seveda oblečena v temna oblačila. Tako da bi lahko nekdo najprej pobasal njo in jo skoraj istočasno prilimal v prtljažna vrata Picassoja oziroma kar bi od njih ostalo.
Hvala Bogu in še komu, da se je pripeljal Darsov tovornjaček in prižgal ves lightshow, ki ga ima.
Sam sem se pripeljal mimo ravno takrat, ko so se pripeljali Darsovci. Upam, da jo je možakar najprej ornk nadrl in ji mogoče še pripeljal kakšno okrog kepe (pa drugače nisem pristaš takšnih metod). Konec koncev je zaradi nje moral tudi on nositi glavo naprodaj, podobno kot nesrečni AMZS-jevec par tednov nazaj.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov