ban je napisal/-a:A mi lahko kdo pove kolk bi bil vreden naslednji avto. Gre se za golf V 1.6 (102 KM) comfortline, petvratni, metalik barva, 30.000 prevoženih, letnik 2005, alu feltne, climatronic, rokonaslon, tempomat, meglenke...Sem gledu na a.net pa ni nč uporabnega.
Hvala.
sajer je napisal/-a:Glede na to da se da dizla dobit za 9000 boš lohk vesel če dobiš 8000 evrov.
sašo5 je napisal/-a:sajer je napisal/-a:Glede na to da se da dizla dobit za 9000 boš lohk vesel če dobiš 8000 evrov.
kakšnega? z 266000 tisoč uvoženegakot na Ivanovem linku...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2612120&show=
tale bi bil primerljiv s tvojim(sicer trendline, ampak leto mlajši.....)
nisem kiksnil; se pravi nekje 10.000 eu. bi jaz "nastavil" ceno, ter čakal kaj bo rekel trg...
sašo5 je napisal/-a:sajer je napisal/-a:Glede na to da se da dizla dobit za 9000 boš lohk vesel če dobiš 8000 evrov.
kakšnega? z 266000 tisoč uvoženegakot na Ivanovem linku...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2612120&show=
tale bi bil primerljiv s tvojim(sicer trendline, ampak leto mlajši.....)
nisem kiksnil; se pravi nekje 10.000 eu. bi jaz "nastavil" ceno, ter čakal kaj bo rekel trg...
ban je napisal/-a:A mi lahko kdo pove kolk bi bil vreden naslednji avto. Gre se za golf V 1.6 (102 KM) comfortline, petvratni, metalik barva, 30.000 prevoženih, letnik 2005, alu feltne, climatronic, rokonaslon, tempomat, meglenke...Sem gledu na a.net pa ni nč uporabnega.
Hvala.
ban je napisal/-a:Sem gledu na a.netu letnike 04, pa so cene od 8.500 pa vse do 11.000. Sej vem da so cene tam vedno višje od relanih ampak 8000 jurjevNov je bil takrat skorej 18 jurjev, se prav da je zgubil več kot pol vrednosti.
SonyML je napisal/-a:Jah je le že 4 leta star, po letniku, kilometrov res nima velik, sam realno pričakovat je do max 10.000, vse ostalo je optimizem. Edin če naletiš na koga, k se mu pač neda velik gledat okol ponudbe, pa ti bo nacolu 11.000, sam takih nevem če je velik v današnjih časih.
LP
PiWPiW je napisal/-a:če ga boš sploh prodal boš lahko vesel. dan danes se zelo malo avto proda. jaz bi predlagal da daš ceno malo več kot 10k€ in spodaj napisal da se da še kaj zmenit.
kolesar je napisal/-a:kaj tud golf ne drži več cene?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov