Debate, ki niso vezane na ostala področja...

cofii911
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Vožnja v LJ - iščem parkirišča, neprometne ceste za vadbo

Napisal/-a cofii911 Sr feb 25, 2009 11:51 pm

Zanima me kje v Lj bi lahko se učila vozit (parkingi ipd...) kje so kakšna večja parkirišča ali ceste brez ali z manj prometa, sem začetnica in se imam namen učiti speljevanja, prestavljanja, malo vožnje ipd..v poštev pride v nočnem času, brez policije seveda, ker še nimam izpita :D hvala za vsak odg.

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Napisal/-a GorazdO Če feb 26, 2009 12:00 am

okolica Žal, pri Soči, BTC, parkirišča ob Letališki, Dolgi most... na cesto pa nikar!
Je pa policija bolj ali manj prisotna povsod; to, da boš vsakič v prekršku,... ti je upam jasno?
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

cofii911
Nov uporabnik

Napisal/-a cofii911 Če feb 26, 2009 12:04 am

Mene bolj zanimajo kraji kjer jih bolj kot ne ne bi bilo :D sej mam "inštruktorja" a nevem kam naj greva da me ne bi dobil brez izpita za volanom :oops:

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če feb 26, 2009 12:11 am

Jaz sem punco učil pred Hoferjam na parkirišču, bolj zvečer, pa so tiste budale ki čistijo noter, poklicale policijo... pa kot, da se je vrtela pod ročno in kurila gume :jao:
Pa je policaj s civilno Škodo sam šel okoli, pogledal v avto in ni bilo nič narobe - je itak skapiral, da se uči vozit.

Sicer ne poznam LJ ampak najboljše bi bilo pomoje kam, kjer so kamijoni parkirani ali pa po kakšni industrijski coni, seveda če je dostop omogočen - npr. pri nas je.

cofii911
Nov uporabnik

Napisal/-a cofii911 Če feb 26, 2009 12:23 am

Sej sma razmišljala o industrijski coni, tejle v Trzinu, a tam ne poznama situacije s policijo najbolš kolko so kej pogosti. dolg most, žale in hofer bi tud odpadu je vse tolk blizu ceste da bi policaji sam zavil ko bi se avto čudno premikal po parkingu :D še kašn predlog pa da je mal bol stran od cest? :)

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če feb 26, 2009 12:28 am

Hja pol pa v kakšno šumo ali pa po kakšni vasi... za nazaj se pa ustaviš na en kmečki turizem na eno fino joto :yum Sej ni mus, da se učiš v mestu ;)
Na vasi je čistejši zrak, manj hrupa :-P ...kam češ boljše :P
Zadnjič spremenil chevy, dne Če feb 26, 2009 12:33 am, skupaj popravljeno 1 krat.

cofii911
Nov uporabnik

Napisal/-a cofii911 Če feb 26, 2009 12:32 am

sma že odločena, greva na brod pa do gameljn iskat vaške ceste :P tnxi chevy :D

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če feb 26, 2009 12:36 am

cofii911 je napisal/-a:sma že odločena, greva na brod pa do gameljn iskat vaške ceste :P tnxi chevy :D

Prosim ;)
Sicer nevem kje je to... srečno :vrum

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če feb 26, 2009 1:56 am

pa ne v moj okoliš :cry: hec... dvomim da bi kle kej najdla... pa še kšna patrulja s evčas najde...

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Če feb 26, 2009 9:03 am

dost prazna cesta, sploh za vikend je tudi proti glavni ljubljanski čistilni napravi, tm pri Zalogu, tam tut ne srečaš policaja kr tko........ravna, pregledna, praktično skoraj brez sprehajalcev, ali česa podobnega............
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če feb 26, 2009 9:30 am

V industrijski coni Rudnik.

Pejt v nedeljo popoldne in imaš tam vse, tudi off road če želiš.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če feb 26, 2009 9:37 am

OFF.
v kopru vsi to pocnejo in js sem tudi na zeleznski postaji in ko pride policija nobenemu nic ne rece in js mislim da je tko prav ce nobenega se ne ogroza naj se vsak nauci osnove speljevanja,zaviranja,...
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če feb 26, 2009 9:44 am

če si v bližini vevč pojdi tja, za papirnico vevče imaš en zapuščen parking kjer se lahko po mili volji voziš in še nikogar ne ogrožaš no razen sebe... včasih je bil tam avtosejem

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: Vožnja v LJ - iščem parkirišča, neprometne ceste za vadb

Napisal/-a tristan01 Če feb 26, 2009 10:06 am

cofii911 je napisal/-a:Zanima me kje v Lj bi lahko se učila vozit (parkingi ipd...) kje so kakšna večja parkirišča ali ceste brez ali z manj prometa, sem začetnica in se imam namen učiti speljevanja, prestavljanja, malo vožnje ipd..v poštev pride v nočnem času, brez policije seveda, ker še nimam izpita :D hvala za vsak odg.

Kaj pa če se zapeljeta v Šempeter v Savinjski dolini in se učita na poligonu? Je namenjen ravno takemu početju, ima ustrezno signalizacijo...., pa še nihče ne bo težil. Da je zadeva bolj zabavna pa so tudi vrisana parkirišča, kržiča in ceste. Ravno prav za začetnika, toliko da dobiš občutek za avtomobil.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal Če feb 26, 2009 10:57 am

Pozdravljena.

Tudi jaz sem v Mb učil vozi punco in kolegico. ObaX so se pripeljali mimo palicaji, ki so preverli papire, sma razložla da jo učim vozit pa so oba krat zaželeli srečo brez komplikacij in odšli.

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Če feb 26, 2009 12:04 pm

Kot prvo : NE priporočam učenje v nočnem času....policija je takrat veliko bol aktivna na raznih parkiriščih in ostalih osamljenih krajih...vzami si čas v nedeljo popoldne kokr je že en pred mano napisal...greš na rudnik, parkingov ogromno,prometa skoraj nič...in tudi če pride policija mimo ti nebo noben nič rekel...lepa beseda vedno mesto najde ;)

LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov