PRODRIVE je napisal/-a:Pa še predstavitev dirkalnika R15 TDI
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=2252
upam da spet ne bo imel konkurence
AUDI POWWER
Zois je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:Pa še predstavitev dirkalnika R15 TDI
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=2252
upam da spet ne bo imel konkurence
AUDI POWWER
haha kot da je lani ni mel.Lani je mel srečo da je peugeot crkoval
Letos ga bo tak HDI povozo![]()
adamovc je napisal/-a:hladni je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Danes sem na radiu ena slišal eno cvetko od avtomobilskih reklam in gre nekako v tem smislu:
Ne moremo vam podariti subvencij, ne moremo vam podariti (sem pozabil kaj), in ne moremo vam podariti 44% popusta, ker je to AUDI.![]()
![]()
Ponudimo vam lahko 4 letno garancijo.
Mislim v teh časih se pa res delajo b***** sami s sebe. Jaz sem skoraj krepnu od smeha.
Ja ti amater si krepno od smeha, vodilni pri avdiju in delavci pa so nadvse zadovoljni.Namreč prejšnje leto je mel avdi največje št. prodanih avtov v celi njegovi zgodovini, prodaja se je povečala za 30%. vsak delavec bo dobil 5.000eur.
Tak da ne pametujte preveč...
Verjetno pa je za slovenske trgovce pomembnejši podatek, da je v februarju prodaja Audijev glede na enako lansko obdobje padla največ od vseh večjih znamk - za več kot 56%!!
esem je napisal/-a:adamovc je napisal/-a:Verjetno pa je za slovenske trgovce pomembnejši podatek, da je v februarju prodaja Audijev glede na enako lansko obdobje padla največ od vseh večjih znamk - za več kot 56%!!
Zanimiv bi bil podatek o prodaji Audija drugod. Bom poiskal...
stench je napisal/-a:Gesta je že lepa in pohvale vredna, vendar bi v tem času mogoče morali ubrati drugačen pristop. Teh 230mio € bi mogoče raje uporabili za blaženje posledic krize, ohranjanje delovnih mest in prestrukturiranje na bolj učinkovite procese, kar bo ziher imelo daljši efekt kot pa 5300€ enkratne nagrade delavcem (ki že tako dobijo neto ziher 2500€). Razen če za to nimajo namenjenih drugih sredstev (verjetno imajo in nisem samo jaz tako pameten).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov