Naj vam na kratko opišem, kaj se mi je včeraj zgodilo, ko sem šel homologirati pragove,podaljške,fedre ter zadnje luči h Miklavcu v Velenje, ki je eden izmed petih pooblaščenih hologacijskih firm v Sloveniji.
Na okencu me sprejme ženska, ji pokažem vse pa pirje od pragov, na katerih piše da je ustrezen material, ter kdo je pragove vgradil. Že tu se je zataknio, češ da nimam potrdila o vgradnji. Bolj kot ji jaz trobim da je na listu, in še s tiskanimi piše, bolj mi ona dopoveduje da to ni to:S . Si mislim ok. Grema na papirje od vzmeti. Manjka potrdilo o vgradnji. Pokažem ji račun od podjetja, ki mi je to montiralo na njem piše kaj je bilo storjeno, isti dan optika narejena, še vedno vstraja. Si rečem ok. Me razjezi, pa pride mimo mehanik oziroma tip ko preglejuje vozila. Se začnem z njim pogovarjat. Zanimivo, kar naenkrat ugotovijo, da ti papirji le ustrezajo(po tem ko gre un gledat noter v neko polstonsko bukvo). Pri vzmeteh pa popustim in se zapeljem do podjetja ki mi je vgrajevalo vzmeti po potrdilo. Pridem nazaj, ženska čist sladka, tok da se ni stopila tam na tistmu stolu. Predložim papirje, plačam in se z avtomobilom zapeljem v delavnico. 3 frajerji ga dvignejo in začnejo gledati vzmeti. Ugotovijo, da so hom. številke na notrjanji strani in se začnejo razburjati, češ kako sem to vgradil.Predlagam mu, naj poskusi z ogledalom, nakar mi eden izmed delavcev odverne: EJ TI, BRIGAJ SE ZA SEBE, PA DELAJ SVOJE DELO, JAZ BOM PA SVOJE. Wtf, konec koncev sem jaz le stranka. Naj spomnem da nisem bil žaljiv ali kaj podobnega. No čez par minutk pa le oddide in se vrne z ogledalom... Nato le nekako uspejo poslikati te števlke, medtem ko mi še ene dvakrat sikne nekaj v stilu, naj bom malo manj gobcat

Vglavnem, takšen odnos kot ga ima Miklavc do strank, to ni za nikomor. Tako da če imate možnost, se ga izogibajte na veliko, da si prihranite vsaj nekaj živcev.
Lep pozdrav