orbital je napisal/-a: če nimaš dovolj obratov ti tudi bremsmembrana ne bilda dovolj pritiska in posledično pri bremzanju z velike hitrosti in v najvišji brzini so labave.
abcabc je napisal/-a:Živjo
Marsikdo in tudi jaz pretežno vozim avto do 3000 obratov. Avto je Accent bencinar 1.5 motor, pri taki vožnji do 3000 obratov je tudi minimalna poraba goriva.
Po cestah je zasledit, da veliko ljudi vozi res tam do 70-80km/h, kar pomeni pri meni 2000-2500 obratov.Na drugih forumih so drugi napisali, da je tak avto totalno zamorjen, vsedline na ventilih, batih, zamašeni kanali, katalizator oz. veliko prej razpadnje izpušne cevi, ....prebral sem tudi, da je nekdo vozil Forda res na minimalnih obratih, delal servise na 7000km in tak motor je bil že pri slabih 100.000km zanič.
Iz tega sklepam, da NI dobro vozt avto skoz do 3000 obratov, ampak da se avto vrti tudi v visokih obratih.
Me pa resnično zanima, če je to res.
orbital je napisal/-a:jao pa saj nisem nikjer napisal, da ostaneš brez bremz. razlika je skoraj neopazna ampak se pri določenih kantah vseeno opazi razlika med malimi in visokimi obrati pri bremzanju.
govorimo o bremzanju do štopa pri recimo 130, pustimo upokojenske vožnje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov