Debate, ki niso vezane na ostala področja...

darwin
Uporabnik

odrgnina

Napisal/-a darwin So sep 27, 2003 5:34 pm

Dons smo bli na eni poroki, pa se, k je blo konc usedemo u avto, pa odpelemo po eni ozki makadamski cesti navzdol, pol pa na ene pol poti navzdol pride en tipček z enmu focusom, k gre gor in moj fotr zapele čist do roba ceste, tko, da je z gumo že mal po "robniku" podrsu, un pa s focusom pa tut mal proti robu zapele in ustav. Po pa fotr neki časa gleda, a bo un cruku, al se bo do konca umaknu, pa pol ker ni nč naredu počas sprele naprej, pr tem je pa unmu idiotu mal odbijač poprasku. Tipo skoč iz avta pa neki okol skače, pa hoče, da mu fotr da kuponček. Pol pa moj fotr reče, da ne bo dal kupončka, k sta uba isto kriva, ker bi se un lohk umaknu. Pa un tip še kr skače, nej mu da kupon, pa fotr še enkrat prav, da mu ga ne da pa da nej pokliče polcijo. Un je reku, da nau nobene polcije klicu, zato ker nima časa, ker gre na poroko. Po pa še en čs grdo gleda, pa reče sej mam vašo registrsko, pa se obrne pa gre.
A lohk un tip zdej še kej teži, glede na to, da je bil on proti policiji?

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So sep 27, 2003 5:39 pm

Pri temu je ponavad tko da je kriv un k se je premiku, če ne je pa deljena krivda kokr sm jst zašteku!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

odrgnina

Napisal/-a seat So sep 27, 2003 5:39 pm

Ja seveda lahka tezi lahka rece da je tvoj fotr pobegnu s kraja nesrece za kar je se vecja kazen razen ce nimata vidva s fotrom kaksne price a je bil un tip sam :?:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride So sep 27, 2003 5:56 pm

Kokr sm jst zastopu tle nekih pric ni blo, pa un tip se je prvi odpelu, ane?
Seprav ce tle pride do kakrsnih kol pizdarij je tvoj fotr hotu klicat polcijo, on je pa sou, "pobegnu s kraja".
S tem da je pa res da je skodo povzrocil tisti ki se je z avtom premikal!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So sep 27, 2003 8:08 pm

JOYride je napisal/-a:Kokr sm jst zastopu tle nekih pric ni blo, pa un tip se je prvi odpelu, ane?
Seprav ce tle pride do kakrsnih kol pišukarij je tvoj fotr hotu klicat polcijo, on je pa sou, "pobegnu s kraja".
S tem da je pa res da je skodo povzrocil tisti ki se je z avtom premikal!

Sam da ti povem da bosta tako ti kot soudelezenec v "nesreci" svoj prav tesko dokazala
prednost ma pa tisti ki bo sprozil postopek(vsaj po moje) :roll:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
AR-146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR-146 So sep 27, 2003 9:02 pm

mah dej ne s*** nč ne bo

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So sep 27, 2003 9:17 pm

jst poznam enga kolerika v focusu..kake barve je bil :?: :D

moje mnenje:težko da bo kaj kruha iz te moke.nima prič,prazna grožnja.
vidva s tastarim sta pa 2 proti 1 :wink:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne sep 28, 2003 3:11 am

Hoj. Sm dele dam pršu, pa preden ugasnem kompjuter:

Jah prič je blo kr neki (uni k so šli z ISTE poroke k mi), k so se za nami dol pelal, njegovih pa za njem v trenutku, ko je prišlo do dotika še ni blo. Drugač je pa un tip na vs glas upil, da nau nobene polcije.

menjekul je napisal/-a:jst poznam enga kolerika v focusu..kake barve je bil :?: :D

temno modre, tanov model

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne sep 28, 2003 3:12 am

Aja, pa še to.
Uradno on itak nau mogu dokazat, kdo se je premiku.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov