Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
silencer_
Nov uporabnik

LJ-Bežigrad - vlom v avto !!

Napisal/-a silencer_ So apr 04, 2009 1:48 pm

Zivjo vsem!

Vceraj so mi vlomili v avto (razbili zadnjo šipo) in z zadnjega sedeža ukradli usnjeno črno torbe znamke HP. Notri je bil prenosnik znamke Lenovo T500, dlančnik HP4150 usb ključi,ključi, službeni papirji, knjiga itd... Še bolj kot do tehničnih zadev mi je za službene zapiske(črn usnjen blok), ki so najverjetneje končali blizu kakšnega smetnjaka.

Naprošam vse, ki bi karkoli vedeli oz. bi jim bila ponujena dotična roba za odkup, če mi lahko javijo... sicer ni veliko ljudi, ki bi to naredilo, ampak probat ni greh... sploh ce ze kdo ima izkusnje s tem, da so ga okradli, ve kaksen je filing.

:evil:

Moj gsm: 041360662
Lp

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So apr 04, 2009 3:58 pm

Naj ti bo to sola da se naprej puscaj take stvari v avtu.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So apr 04, 2009 4:15 pm

bodi pozorn na bolhi in podobnih straneh (tudi v salamonovem oglasniku-čeprav se sliši smešno) in upaj na najbolše...jst če pustim avto v večernih urah, še tablico od avtoradia dol vzamem, pe čeprav je avtoradio bil vredn 60€ pred dvem letam, ti pa več škode nardijo, ko razbije šipo
Lep pozdrav :)

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So apr 04, 2009 4:34 pm

Take stvari v prtlaznik das alpa pod tepih, pokriješ s kom.. to je isto kot da bi na zicu pustil 500€..ni problem šajbe razbit...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So apr 04, 2009 10:58 pm

Mislim, da na te stvari lahko samo pozabiš.....

Ne vem, zakaj take stvari (torba, jakna, .....) puščate na vidnem mestu v avtu!? Pa če je torba prazna al pa je notr za 10000€ - to je vaba za tatove.... Un ne ve, kaj je notri, sam na najboljše upa :)
Slika

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Ne apr 05, 2009 9:07 am

myster je napisal/-a:bodi pozorn na bolhi in podobnih straneh (tudi v salamonovem oglasniku-čeprav se sliši smešno) in upaj na najbolše...jst če pustim avto v večernih urah, še tablico od avtoradia dol vzamem, pe čeprav je avtoradio bil vredn 60€ pred dvem letam, ti pa več škode nardijo, ko razbije šipo

to se je men zgodil pred 1,5 letom...razbil so šipo na moji strani pa spizdil radio, ki je bil vreden 80eur kar ni velik če tko pogledaš (ubistvu je krš od radia)...sam sm pa dal pol 100 eur za šipo in montažo pa isti rdio sm si kupu...strošel skor 200 eur!!! :D
ampak jebat ga...zdej dam pa ploščico od radia vedno vn.

najbolj kruta pa je bla da je un večer kr ornk padu dž (jst mam pa do doma 20km iz LJ) tko da sm mel že v osnovi čist mokr sedež pol sm se pa mogu še po dežju furat :evil:

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan Ne apr 05, 2009 7:29 pm

Če že puščate prenosnike in podobne stvari v avtomobilu, jih dajte vsaj v prtljažnik. :?

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Ne apr 05, 2009 7:40 pm

Ni potrebno ravno v prtljaznik - ampak ce jih das ze pod sedez je dosti ... se vsaj ne vidi, ker dandanes so ljudje kot srake .... vse kar se sveti nesejo....... takim je treba tace posekat! :evil:

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Po apr 06, 2009 11:55 pm

Evo, men se vsi neki smejijo, k se vsakic ko grem iz avta, in za to porabim skoraj 5 minut, ker pac poskrbim, da ni NICESAR vrednega na vidnem mestu, vse pomembne in drazje stvari itaq s sabo nesem vedno (ploscico od radia, navigacijo, torbo z prenosnikom in sluzbenimi stvarmi), razne obleke ki jih trenutno ne rabim in manjvredne stvari ki mi lezijo po avtu pa spravim v prtljaznik. Ni sanse, da bi pustil karkoli takega da bi nakazovalo da je kaj vrednega v avtu na vidnem mestu, razen ce ga parkiram doma v garazi :D
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

goldhorn
Novinec

Napisal/-a goldhorn To apr 07, 2009 12:25 am

Ponekod v EU mestih je normalno, da ko parkiraš na določenih koncih daš na armaturo napis "v avtu ni nič vrednega" poleg tega, da lastnik ne pusti nič vrednega v avtomobilu.

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p To apr 07, 2009 7:21 am

Policija teh skoraj nikoli ne dobi. Mogoče bi poskusila in enkrat "nastavila" avto z laptop torbo ali nečem drugim vrednim na vidnem mestu in eno noč ali dve nadzorovala. Ko pa eno bando dobijo pa samo odtise pobrat in pri vsaki tativini primerjavo delat in jih lepo za vsak drek pelat na en klavirski koncert . :lol:
Slika

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko To apr 07, 2009 10:53 am

jaz včasih npr. predale pustim odprte, da se vidi da ni vredno vlamljati :D

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr To apr 07, 2009 11:59 am

ah to je že marsikdo poskušal. pač tatovi imajo svoje dneve. nikol ne veš kdaj pa kje udari

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To apr 07, 2009 12:38 pm

uros_p je napisal/-a:Policija teh skoraj nikoli ne dobi. Mogoče bi poskusila in enkrat "nastavila" avto z laptop torbo ali nečem drugim vrednim na vidnem mestu in eno noč ali dve nadzorovala. Ko pa eno bando dobijo pa samo odtise pobrat in pri vsaki tativini primerjavo delat in jih lepo za vsak drek pelat na en klavirski koncert . :lol:

Ma vsak dan bi mogl take vabe dajat, sam k k je lažje dat radar :lol:

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To apr 07, 2009 12:45 pm

Ja pri takih stvareh ni biznisa! Pri radarjih pa je. Ljudi ji pošteno hodijo v službo vsak dan ob 7 uri...

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky To apr 07, 2009 6:41 pm

Se povsem strinjam z zadnjima dvema postoma!! :twisted:

Tudi jaz sem zato, da se nastavi vaba in postavijo zasede, potem pa hopla z njimi... :twisted:

Uporabniški avatar
silencer_
Nov uporabnik

Napisal/-a silencer_ Sr apr 08, 2009 7:47 pm

Ravno o tem sem danes naglas razmisljal in klel, ko sem videl pod sluzbo policaje sedet v civilnem avtu in so ustavljali "prekrskarje". V bistvu njih boli k... za take male kraje, ceprav za lastnika niso. Namest, da bi se res potrudl pa polovil te narkiče in ostalo govno, ki krade po parkiriščih.. :? da bi biu jst policaj bi si prav cajt uzel za kako tako foro, da nastavim past :!:

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr apr 08, 2009 8:05 pm

silencer_ je napisal/-a:Ravno o tem sem danes naglas razmisljal in klel, ko sem videl pod sluzbo policaje sedet v civilnem avtu in so ustavljali "prekrskarje". V bistvu njih boli k... za take male kraje, ceprav za lastnika niso. Namest, da bi se res potrudl pa polovil te narkiče in ostalo govno, ki krade po parkiriščih.. :? da bi biu jst policaj bi si prav cajt uzel za kako tako foro, da nastavim past :!:

sory ampak ne vrjamem...mogoče na začetku pol bi te pa bolil k****!
lih tok bi naredu da bi blo kul...ostalo pa k***! itk je tega tok da bi se ti zdel da nisi nikamor pršu oz. nč naredu :D in pol bi se s časom tut ti navaliču...

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr apr 08, 2009 9:32 pm

Priznam, jaz sem bil. :(
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Sr apr 08, 2009 10:22 pm

Kegl je napisal/-a:
silencer_ je napisal/-a:Ravno o tem sem danes naglas razmisljal in klel, ko sem videl pod sluzbo policaje sedet v civilnem avtu in so ustavljali "prekrskarje". V bistvu njih boli k... za take male kraje, ceprav za lastnika niso. Namest, da bi se res potrudl pa polovil te narkiče in ostalo govno, ki krade po parkiriščih.. :? da bi biu jst policaj bi si prav cajt uzel za kako tako foro, da nastavim past :!:

sory ampak ne vrjamem...mogoče na začetku pol bi te pa bolil k****!
lih tok bi naredu da bi blo kul...ostalo pa k***! itk je tega tok da bi se ti zdel da nisi nikamor pršu oz. nč naredu :D in pol bi se s časom tut ti navaliču...

Od takšnih ne dobijo nič denarja, kvečem denar gre za njih, potem ko sedijo za rešetkami. Denar prinašamo mi državljani, ki se držimo kolikor toliko zakonov. Tudi če bi cigane ustavili je z njimi sama zguba...
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov