Fiatfan je napisal/-a:Tako, pa poglejmo kredibilne podatke ADAC-a.
Nekateri so me napadal češ kaj govorim ko je fiat popolnoma pokvarljiv..
Poglejte podatke za punta,pando( konstantno padanje napak oz. linearno povečevanje zanesljivosti, punto 1,8, panda 1,5).
Renault laguna 03,04 katastrofa, da o letniku 02( osebno smo si ga lastili) raje ne govorim.
No kje ste zdj tisti ,ki govorite o konstantni pokvarljivosti fiata?? verjetno ste še 20 let zadaj
AudiBoy je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:Tako, pa poglejmo kredibilne podatke ADAC-a.
Poglejte podatke za punta,pando( konstantno padanje napak oz. linearno povečevanje zanesljivosti, punto 1,8, panda 1,5).
Renault laguna 03,04 katastrofa, da o letniku 02( osebno smo si ga lastili) raje ne govorim.
No kje ste zdj tisti ,ki govorite o konstantni pokvarljivosti fiata?? verjetno ste še 20 let zadaj
Ti prov hoces kregarijo zacet?
Drocky je napisal/-a:ni nekam malo avtov? al je še kje kej več? v taenih razredih jih je po 11, v taenih 5!?
Pa problem teh adacovih testov je v tem, da kolker vem to niso testi, ampak statistika okvar vozil, katerih lastniki so poklicali adac. razen če majo kak nov način pridobivanja podatkov.
Fiatfan je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:presenetljivo dober je MB, ter predvsem BMW - je pres nepokvarljiv po teh testih
renault pa po pričakovanjih bolši od večine
verjetno si mislil ironično,saj dejstvo si verjetno videl na rezultatih.![]()
![]()
![]()
![]()
Fiatfan je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:presenetljivo dober je MB, ter predvsem BMW - je pres nepokvarljiv po teh testih
renault pa po pričakovanjih bolši od večine
verjetno si mislil ironično,saj dejstvo si verjetno videl na rezultatih.![]()
![]()
![]()
![]()
moj-avto je napisal/-a:ADAC tabela okvar:http://www.avto-magazin.si/novice/adac_okvare_6_2_za_nemce-15374.aspx
Objavil Avto magazin.
Dejstvo je, da so nemški avtomobili daleč najboljši.
Poglejte si.
Fiatfan je napisal/-a:Tako, pa poglejmo kredibilne podatke ADAC-a.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov