Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

ADAC statistika okvar

Napisal/-a tdk Ne apr 19, 2009 5:23 pm

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne apr 19, 2009 5:30 pm

lol ker otročji naslov..
A ne bi blo bolš: " ADAC statistika okvar [brez prerekanja prosim] "

Že zaradi uporabe iskalnika vsaj, razen če se želi kdo naslajat ob kreganju..

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Ne apr 19, 2009 5:35 pm

Tako je. Wizz ima prav, potem pa se pritozujete da se povsod kregate in offtopic, ce ze sami uporabniki silite v to in silite ostale ze v imenu teme v to. Kaj šele z vašimi posti. Žalostno.

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Ne apr 19, 2009 5:43 pm

Zanimiva tabela. Glede na govorice me je to presenetilo.

Drugace pa ne govorite, preden se kaj zgodi.
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 Ne apr 19, 2009 5:57 pm

V mojem segmentu "golfa" (denar mislim) nič novega. Še vedno velja: nikoli več renaulta
Nikoli ni prepozno.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Ne apr 19, 2009 6:09 pm

Tako, pa poglejmo kredibilne podatke ADAC-a.
Nekateri so me napadal češ kaj govorim ko je fiat popolnoma pokvarljiv..
Poglejte podatke za punta,pando( konstantno padanje napak oz. linearno povečevanje zanesljivosti, punto 1,8, panda 1,5).
Renault laguna 03,04 katastrofa, da o letniku 02( osebno smo si ga lastili) raje ne govorim.
No kje ste zdj tisti ,ki govorite o konstantni pokvarljivosti fiata?? verjetno ste še 20 let zadaj :D

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo Ne apr 19, 2009 6:40 pm

3/4 znamk tak manka :lol:

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Ne apr 19, 2009 7:21 pm

Fiatfan je napisal/-a:Tako, pa poglejmo kredibilne podatke ADAC-a.
Poglejte podatke za punta,pando( konstantno padanje napak oz. linearno povečevanje zanesljivosti, punto 1,8, panda 1,5).
Renault laguna 03,04 katastrofa, da o letniku 02( osebno smo si ga lastili) raje ne govorim.
No kje ste zdj tisti ,ki govorite o konstantni pokvarljivosti fiata?? verjetno ste še 20 let zadaj :D

Ti prov hoces kregarijo zacet?
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Ne apr 19, 2009 8:09 pm

AudiBoy je napisal/-a:

Ti prov hoces kregarijo zacet?

pa kaj je z vami?? najprej se naj napiše v statutu foruma ali gre za demokratično izražanje ali za totalitarno? Če gre za slednje, tako kot nekateri hočte, potem povejte?
Pravim, da gre za dokaz mojim trditvam, kjer je potekala polemika v nekaterim temah. Pa se je polemika začela zaradi mene, ki sem povedal enako kot ADAC, ali zaradi drugih, ki si fiata niso lastili,prav tako alfe, 20 let in govorijo na osnovi izkušenj izpred toliko let?
Sedaj res ne vem,kdo začne kregarijo? Nekdo, ki govori po podatkih ADAC-a, ali nekdo, ki govori popolnoma napačno in zanalašč širi dezinformacije?

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne apr 19, 2009 8:12 pm

presenetljivo dober je MB, ter predvsem BMW - je pres nepokvarljiv po teh testih
renault pa po pričakovanjih bolši od večine

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Ne apr 19, 2009 8:47 pm

kljukec je napisal/-a:presenetljivo dober je MB, ter predvsem BMW - je pres nepokvarljiv po teh testih

verjetno si mislil ironično,saj dejstvo si verjetno videl na rezultatih. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto Ne apr 19, 2009 8:48 pm

ADAC tabela okvar:http://www.avto-magazin.si/novice/adac_okvare_6_2_za_nemce-15374.aspx
Objavil Avto magazin.
Dejstvo je, da so nemški avtomobili daleč najboljši.
Poglejte si.
Zadnjič spremenil moj-avto, dne Ne apr 19, 2009 8:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Avto, moj partner!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne apr 19, 2009 8:58 pm

ni nekam malo avtov? al je še kje kej več? v taenih razredih jih je po 11, v taenih 5!?

Pa problem teh adacovih testov je v tem, da kolker vem to niso testi, ampak statistika okvar vozil, katerih lastniki so poklicali adac. razen če majo kak nov način pridobivanja podatkov.
LP Rok

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto Ne apr 19, 2009 9:01 pm

Drocky je napisal/-a:ni nekam malo avtov? al je še kje kej več? v taenih razredih jih je po 11, v taenih 5!?

Pa problem teh adacovih testov je v tem, da kolker vem to niso testi, ampak statistika okvar vozil, katerih lastniki so poklicali adac. razen če majo kak nov način pridobivanja podatkov.

Ja to 100% drži. Ni nujno poklicati ADAC za vleko vozila ali popravilo. So še drugi, ki se s tem ukvarjajo.
Dejstvo je, da za določene okvare ni potrebno klicati avtovleke, pa za take okvare ADAC niti ne vodi statistike.
Avto, moj partner!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne apr 19, 2009 9:02 pm

Fiatfan je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:presenetljivo dober je MB, ter predvsem BMW - je pres nepokvarljiv po teh testih

verjetno si mislil ironično,saj dejstvo si verjetno videl na rezultatih. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nikakor ne
gledam pa predvsem letnik 08, saj je le to poglavitno- kakšne napake so imeli prej niti ni važno, saj sam kupujem nov oz. novejši avto
lp

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Ne apr 19, 2009 9:02 pm

Slika

Japonci in korejci - zakon :P

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne apr 19, 2009 9:03 pm

Fiatfan je napisal/-a:

pa ka ti maš fetiš na fiate al kaj?v vsaki podobni temi si najbol glasen pa brez zamere....tud jz sm mel fiata pa ti povem neki??nikoli in nikdar več...pa redni servisi pa ljubiteljsko vzdrževan avto...nism pa zihr bil če sm šel z njim u trgovino...je pa čisto odvisno od avta na kazga naletiš...npr vse splošno je znano da majo fiati u kurcu štrom pa sami črički notr...tu ni odvisno na kak avto naletiš ampak to je pač njihova hiba

POMOTA
Zadnjič spremenil im nobody, dne Ne apr 19, 2009 9:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Ne apr 19, 2009 9:03 pm

moj-avto je napisal/-a:ADAC tabela okvar:http://www.avto-magazin.si/novice/adac_okvare_6_2_za_nemce-15374.aspx
Objavil Avto magazin.
Dejstvo je, da so nemški avtomobili daleč najboljši.
Poglejte si.

ah lepo te prosim. Poglej adacovo interpretacijo na začetku te teme,kjer so obljavljeni razultati za več let, kjer se vidi ali nek avto oz. znamka napreduje ali nazaduje, ne pa samo LETNO poročilo,kjer se ne zajame za več let.

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto Ne apr 19, 2009 9:05 pm

Zanimivo je ko se pojavljajo razne tabele z nasprotujočimi si podatki. :P
Komu verjeti?
Najbolje lastnim izkušnjam in informacijam!
Avto, moj partner!

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne apr 19, 2009 9:06 pm

pa ka ti maš fetiš na fiate al kaj?v vsaki podobni temi si najbol glasen pa brez zamere....tud jz sm mel fiata pa ti povem neki??nikoli in nikdar več...pa redni servisi pa ljubiteljsko vzdrževan avto...nism pa zihr bil če sm šel z njim u trgovino...je pa čisto odvisno od avta na kazga naletiš...npr vse splošno je znano da majo fiati u kurcu štrom pa sami črički notr...tu ni odvisno na kak avto naletiš ampak to je pač njihova hib
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov