Pa da vidimo koliko ste kaj "pleh pi..." ali pa poznavalci avtomobilov.

esem je napisal/-a:Če bi ti začel z nekim avtom, bi "Pa da vidimo..." imel kak smisel, tako pa je tema bližje zaklepu kot resni debati.
lancia hf je napisal/-a:Tukaj negre za znamko, ker ima tako Nemec, Italian, Avstriec..... ITD. avtomobile ki so vsak po svoje legende. Ker sem dostikrat zasledil, da bi nekateri zbijali legendam ceno v nulo, in sem vprašal kar tukaj.
Pa da vidimo koliko ste kaj "pleh pi..." ali pa poznavalci avtomobilov.:P Razpišite se.
Doktor je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Tukaj negre za znamko, ker ima tako Nemec, Italian, Avstriec..... ITD. avtomobile ki so vsak po svoje legende. Ker sem dostikrat zasledil, da bi nekateri zbijali legendam ceno v nulo, in sem vprašal kar tukaj.
Pa da vidimo koliko ste kaj "pleh pi..." ali pa poznavalci avtomobilov.:P Razpišite se.
Osebno bi se odločil za nakup predvsem z namenom dobička.
Trenutne razmere na trgu so idealne za take nakupe, za "drobiž" je na voljo kar nekaj/veliko lepih primerkov.
Treba pa je računat z dejstvom, da se avtomobili, ki so danes vredni »drobiž«, vrednostno »plemenitijo« kar nekaj let, kar pomeni, da je treba imet kakšen suh prostor (garaža, lopa, … ).
LP
lancia hf je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:nekatere cene so mi kar razumljive, samo un sekret od peugeota je pa čist mim
Upam da saj veš zakaj gre pri tem peugeotu t16
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov