Drocky je napisal/-a:že obstaja tema o tem, je pa tak, da on si pusti prostor spredaj zato, ker more pri speljevanju premaknat 40 ton pa tut ustavit jih more. Je nekak lažje se peljat konstantno brez bremzanja. Osebni avti pa se rinejo dobesedno v table po levem pasu in potem zašteka vse skupaj in se vse ustavi.
Matjaz46 je napisal/-a:Pa kaj je z vami, tukaj velja tako imenovanu izmenično vkljucevanje vozilv t.i zadrge, torej ce se en pripelje do konca ga je potrebno spustiti naprej!
Ne pa eni ko sploh ne spustijo in pa pametni tovornjakarji ko se vozijo po sredini.
To me pa tak razkuri da pol eni mislijo glej ga kak se rine, v resnici pa me mora spustit, butl!!
p.s. tudi ce ni znaka za izmenicno vkljucevanje vam bi lahko zdrava pamet delovala da je taksno vkljucevanje najhitreje in bi se ga morali drzat!
bam88 je napisal/-a:Takih jest sploh ne spuscam. Ce vidim, da kdo tisci v pas ker je naletel na zozano cesto in ne more naprej, zapeljem pred mano vozecim vozilom kaksn meter za ritjo, da oni i**** nima sans izsiljevat, da bi se vkljucil. .
eljuero je napisal/-a:bam88 je napisal/-a:Takih jest sploh ne spuscam. Ce vidim, da kdo tisci v pas ker je naletel na zozano cesto in ne more naprej, zapeljem pred mano vozecim vozilom kaksn meter za ritjo, da oni i**** nima sans izsiljevat, da bi se vkljucil. .
Že, že, samo kaki butli te izsilijo pa če mu daš samo 1 cm placa. j**e se njemu in kar zapelje z nosom ... drugega kot da ga spustiš ne moreš, če nočeš imeti pleha zvitega. Zdaj se pa žali. Skratka kultura nekaterih je res na nivoju. In če so takšni za volanom, so ziher tudi v življenju obnašajo enako.
Matjaz46 je napisal/-a:Pa kaj je z vami, tukaj velja tako imenovanu izmenično vkljucevanje vozilv t.i zadrge, torej ce se en pripelje do konca ga je potrebno spustiti naprej!
Ne pa eni ko sploh ne spustijo in pa pametni tovornjakarji ko se vozijo po sredini.
To me pa tak razkuri da pol eni mislijo glej ga kak se rine, v resnici pa me mora spustit, butl!!
p.s. tudi ce ni znaka za izmenicno vkljucevanje vam bi lahko zdrava pamet delovala da je taksno vkljucevanje najhitreje in bi se ga morali drzat!
Zakaj pa 'kakšnen kilometer' prej? Po levem pasu je, kolikor vem, dovoljeno voziti dokler ni znaka, da moraš na desnega (ko je znak za prepovedano prehitevanje npr). Pa še takrat v praksi ne moreš vedno kar takoj na desnega, ker se najde polno 'pravičnežev' kot v tej niti, ki te ne spustijo noter (češ, 'pa bi že 3 km prej šel na desni pas'). In pač moraš biti naprej in gledat priložnost, da te kdo not spusti (ker je normalen ali pa le, ker malo mečka).Ker je na cesti prevec idiotov podobnih ala varijanta soso in jim_beam ker jim je pod cast se vkljucit v pas kksn kilometer pred zozitvijo ceste,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov