Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
SuprMisek
Novinec

Kraj: Kranj

KOMU ZAUPATI...

Napisal/-a SuprMisek So okt 04, 2003 2:26 pm

Ker se na tem forumu pogovarjamo vse sorte stvari, tudi o drag dirkah in drugih večernih srečanjih in je to vse preveč na očeh javnosti predvsem pa možem postave, ki so (po moje) že zvohali da se o tem pogovarjamo tu, predvsem gre tu za kraj in uro srečanja in nas potem vse prepogosto obiščejo.
Sem se vprašal: Ali niso med nami ˝vohuni˝? Če so ni nujno da so člani lahko so tu tudi kot bralci.
Zato vas sprašujem: Se nebi mi pogovarjali o kraju in uri srečanj po privatnih sporočilih? Pa še to vsak samo s tistim ki ga pozna ali pa mu zaupa.

superleggera
Nov uporabnik

Napisal/-a superleggera So okt 04, 2003 2:29 pm

Ne razumi me narobe,ampak mislim da so ti strahovi pretirani.Itak,da se dandanes vse hitro razve 8)
PO 4, OGENJ !

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So okt 04, 2003 2:35 pm

superleggera je napisal/-a:Ne razumi me narobe,ampak mislim da so ti strahovi pretirani.Itak,da se dandanes vse hitro razve 8)

Mislim,da samo srecanje ni nicesar kar bi lahko imeli za prekrsek dokler to srecanje ne preide v kaksno s****j ali neke vrste p*******e ki pa niso dovoljene.srecanje kot samo ni nic drugega kot druzenje raznih osebkov kaj ne.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
SuprMisek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a SuprMisek So okt 04, 2003 2:59 pm

Res je ni problem srečanj problem je pri drag dirkah in podobnih stvareh (sam na njih sicr ne tekmujem) sm pa zlo rad zravn kot gledalc.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So okt 04, 2003 3:21 pm

suprmisek je napisal/-a:Res je ni problem srečanj problem je pri drag dirkah in podobnih stvareh (sam na njih sicr ne tekmujem) sm pa zlo rad zravn kot gledalc.

Ja vesto rece marsikdo potem pa ko pride do tega je pa zmeraj prvi zraven poznam neki takih osebkov.Ta stvar je hudo nalezljiva zlasti pri mladini to te full noter potegne mislim razne drag dirke in podobno.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So okt 04, 2003 8:20 pm

Če te zanima ali so tukaj not policaji... Dost neumni bi bli če jih nebi blo - pač vtipkaš avtomobilizem.com in bereš... Pomoje to tud za polcaje ni pretežko. Na suxu so se mensezdi clo u zaprt del pretihotapl :cry:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov