Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Kraj: Ljubljana

ŠPORTNI SEDEŽI

Napisal/-a Tipo-mania So okt 04, 2003 6:42 pm

Ciao,obračam se na ta forum ker sm u kratkem kupu športne sedeže in H pasove me zanima če kej komplicirajo na tehničnem(oziroma kaj narest da ne bodo),Tisti k uporabljate športne zice bi vas prosu za vaše izkušnje s tehničnimi in policijo če kej komplicirajo

DJ Jay

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd So okt 04, 2003 6:56 pm

Policaj ti lahko zateži za vse če pa ti ne napiše položnice pa si mel srečen dan!!!
LP!!!

čoko
Nov uporabnik

Re: ŠPORTNI SEDEŽI

Napisal/-a čoko Ne okt 05, 2003 12:31 pm

Tipo-mania je napisal/-a:Ciao,obračam se na ta forum ker sm u kratkem kupu športne sedeže in H pasove me zanima če kej komplicirajo na tehničnem(oziroma kaj narest da ne bodo),Tisti k uporabljate športne zice bi vas prosu za vaše izkušnje s tehničnimi in policijo če kej komplicirajo

DJ Jay

Če imaš homologacijo ti nimajo kaj.

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania To okt 07, 2003 5:42 pm

A je res tko mal uporabnikov športnih sedežev u SLO,pa videvam kr redno pocest kakšne z zici

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler To okt 07, 2003 5:56 pm

Oyla J. Kay a bomo ze sraufal, ma/ alora/ je bil ze cajt ,ne!!! :DDD

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania To okt 07, 2003 7:21 pm

Ma kaj vem kdaj bomo kej šraufal-upam da za vikend ker teli zici se vlečejo k smrku-pa sm govoru z Matjažem pa je reku da so že na poti pa nč-pa morm še mal za une klučavnce poklicat da vidm kako je kej pr njih,ja k dobim robo se slišva pa zmenva-kako pa kej tvoja Celica,si šou že kej pogledat???

DJ Jay

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler To okt 07, 2003 7:46 pm

Ti , ne se ,baje da mojo lubico se razstavljajo jutr ,pojutrsnem letim gor mal pocekirat. Ow lohk se za vikend kej dobimo.Primorci pridejo !Gremo na db-drag . Gresta zravn-nujno!!!Pol pa se zurat- :pivo

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania To okt 07, 2003 9:26 pm

Ja the best,itak da sm zraven če pa pridejo še primorci bo pa ful žur

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania To okt 07, 2003 9:42 pm

Ja ampak še nobenih ta pravih podatkov o sedežih-upam da mi bo kdo dal željene informacije,ker vsi dost vedo povedat če je reč o izpuhu al pa motorju pa feltnah kar se pa interijerja tiče pa nč,nimam niti pojma kam nej se obrnem

DJ Jay

fric
Novinec

Napisal/-a fric Sr okt 08, 2003 6:22 am

Tipo-mania je napisal/-a:Ja ampak še nobenih ta pravih podatkov o sedežih-upam da mi bo kdo dal željene informacije,ker vsi dost vedo povedat če je reč o izpuhu al pa motorju pa feltnah kar se pa interijerja tiče pa nč,nimam niti pojma kam nej se obrnem

DJ Jay

Ker še nisi dobil odgovora...
Sami sedeži niso problematični, sploh če imajo FIA homologacijo. Problem pa je pri montaži sedežev. Nosilci morajo biti atestirani.
Če imaš kakšen novejši avto, potem ni problema, ker vsi proizvajalci (OMP, MOMO, Recaro, Sparco...) izdelujejo tudi nosilce za vsa novejša vozila. Ti nostilci so atestirani. Problem je nastal npr. pri meni, ker za Yugota pač takšnih nosilcev ne dobiš. Za takšno domačo varianto pa homologacija odpade.
Enako je s pritrditvenimi mesti za H pas. Paziti moraš tudi na kote pritrjevanja: http://www.ompusa.com/harness_notes.htm

Upam, da sem pomagal

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania Sr okt 08, 2003 4:44 pm

Ja Fric Hvala za odgovore-kar se tiče sedežev mislm da nimajo homologacije sm pa dubu original nosilce za sedeže,kljub temu da ni novejše izdelave,me pa zanima kako si opravu tehnični pregled-ker sem govoril s parimi ljudmi ki se ukvarjajo s stylingom in baje glede interierja še ni nobenih pravil določenih.Še enkrat hvala za odgovor

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Sr okt 08, 2003 5:09 pm

OOOO pol pa bomo kmal sraufal :DDD

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania Sr okt 08, 2003 5:13 pm

Ma kaj vem kok kmal bo tale šrauf day k pa ni nobenga glasu od unih Šiškarskih fantov-en prau da so že drug pa nima pojma o tem,ja če bi jih dostavl ta teden bi blo fajn,kej veš,pridejo primorci-bo žur(vpr.:za t_celico)

DJ Jay

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Sr okt 08, 2003 5:15 pm

Baje da ob 10:00 sam se pa se slismo ( ce si to mislu)

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania Sr okt 08, 2003 5:29 pm

Ja ja prou to sm mislu,cool,cool,da ga spet mal zažuramo pa da gremo pogledat kaj fantje pod Šmarno goro prpravlajo sam škoda da boš brez lubice-pa nism na Uršo mislu :D Ja itak se še slišmo ča pa dobim sedeže pa takoj k bojo u rokah

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Sr okt 08, 2003 5:42 pm

OK. deal, se slismo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov