Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
enrique
Novinec

Kako odstranim sedeže pri cliotu letnik 94?

Napisal/-a enrique Ne okt 05, 2003 8:35 am

Morm spelatkable za musko pa bi rad dal voznikov in sovoznikov sedež ven.Po vsej verjetnosti more bit ena fora k tista vodila po katerih se sedež premika nimajo vijakov oziroma so vijaki z ravno glavco tko da more bit verjetn sam kakšna klukca pa da gre to na izy vse skup vn?

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne okt 05, 2003 8:38 am

zakaj bi zice ven pobiral ?
nima smisla...
napajanje potegni npr pri vozniku pod tapeto, oz. tisto plastiko pripragu,
signale pa na drugi strani...sovozniku enako pod tepeto pri pragu
V8 POWER

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

sedezi

Napisal/-a seat Ne okt 05, 2003 9:38 am

Ja jst tut ne vem zakaj bi moral vzeti sedeze ven(razen ce nimas nic tapet v avtu)
:D Kable spelji lepo pod tapeto pa se itak nic ne vidjo.Sam se zdaj ne vem kaj bi rad sedeza ven pa pod tapison kable a kaj :shock: Le kako si prisel do taksne ideje to ni malo dela da ves.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Ne okt 05, 2003 10:00 am

Če majo sedeži ob straneh plastiko,jo moraš najprej odstranit (spredaj in zadaj po en vijak).Ko jo boš dal stran boš videl vijake .Moraš pa imeti torx ključe.
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

sedezi

Napisal/-a seat Ne okt 05, 2003 10:46 am

Ja sam jst se zmeri ne razumem ENRIQUE zakaj bi rad sedeze ven vzel me zanima kaksne kable ma za musko de jih nebi mogu spravt pod tapeto :?: :!: :?:
Dost manj dela bo mel ce bo kable spravu pod tapetami kot pa pod sedezi.Nevem ze dostim sm musko dal v avto pa se noben mi ni reku de naj sedeze ven vzamem.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne okt 05, 2003 11:00 am

mogoče ima pa ojačevalec pod zicom... ga je najlažje namontirat če daš zic vn...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Re: Kako odstranim sedeže pri cliotu letnik 94?

Napisal/-a seat Ne okt 05, 2003 11:08 am

enrique je napisal/-a:Morm spelatkable za musko pa bi rad dal voznikov in sovoznikov sedež ven.Po vsej verjetnosti more bit ena fora k tista vodila po katerih se sedež premika nimajo vijakov oziroma so vijaki z ravno glavco tko da more bit verjetn sam kakšna klukca pa da gre to na izy vse skup vn?

Zakaj bi pa potem dajal voznikov in sovoznikov sedez vn pa se ojacevalec pod sedezem se mi ne zdi ravno najboljsa stvar.Pol mors dat toliko kablov vec kolikor se sedez premika in dviguje najbolj prakticno je met ojacevalec v prtljazniku.Pa se ce vozis vec oseb v avtu se posebno clio je majhen,ti kaj kmalu lahka kdo z nogo kaksen kabel utrga.

Uporabniški avatar
enrique
Novinec

Napisal/-a enrique Ne okt 05, 2003 11:19 am

tm na avtoakustika.com sm vidu da je najbolš it s kabli po sredini k se zmanjša razdalja to je ICE napisu...pa tko bi še posesal po avtu mal bolj globinsko k nebi mel zicel v napoto...vrjetn bom šu res kr za tapetami...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

sedezi

Napisal/-a seat Ne okt 05, 2003 11:24 am

No nevem kaj mislis s tem sesanjem ne vem kaksen mas avto v notranjosti sam razdalja pa se ti poveca sam za kak meter in pol. :D :D :D :D :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov