Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Avspuh doma

Napisal/-a Blinder Ne okt 05, 2003 11:50 am

A ve kdo če se da originalne dušilce v avspuhu na nek način predelat "po domače", da dobi avto bolj športen glas? Pa ne da avto preveč tuli, le da je glas dober. :?:
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne okt 05, 2003 12:17 pm

Em to bos pa bolj tezko nardil!
Seriski lonci imajo notr plehnate prekate, plin gre skozi v uvinkih, sportni pa majo raven prehod, recimo je ravna cev z navrtanimi luknjicami okol naokol pa neka volna!
Tak da bi bla edino uporabna lupina od lonca!
Ce mas materiala kaj pa voljo do dela poskusi mogoce se ti kaj uspe :D
lp

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne okt 05, 2003 3:21 pm

mojmu frendu je njegov "osebni mehanik" :lol: (clovk k dela pr njegovem fotru k je mehanik) naredu to. dobu je en lonec od nekiga velkega avta (ne vem kirga, vglavnem, masino je meu 2.5), ga prerezu na polovico, ga izpraznil, sestavu, ovil okol njega kos pleha, nazaj skupi zasvasu, pa nasvasu vse skupi gor na kulegov avto - opel corso 1.2 S, letnik '89 - sound je fuuuul dobr, globok, pa sploh ni glasn, glih prav da skifi ne morjo tezit da ni original (k zgleda ko original, ce ne upostevas tega da je velek ko od tovornjaka :lol: )...

avto sfukan totalno, ne gre nikamor, za videt je totaln pogreb, sound ma pa da best, sam mal glasnejsi bi lahk bil!! :twisted: :twisted:

pi es: vciri smo sli z njim na trojane, pa sm na pumpi not nalil cel liter olja da je sploh prsl mal nad minimum!! :P :lol: :lol: :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov