ja pa sj to je to kar vam vedno ponavljam! nemci so se že zdavnaj usrali ko je fiat dal takšno garancijo! MB,BMW itd imajo reveži le 100.000km potem pa udri mujo po kupcih s takšnimi cenami servisov pa okvarami da kr joj!
fiat formalno ponuja takšno garancijo, o kakršni nemci še sanjat ne morjo. pol pa govorte o kvaliteti nemcev, ironično res
Edini dokaz o tem koliko garancije ponuja fiat je tale posnetek iz youtube? Ali kje na uradni fiatovi strani piše da ponujajo tako garancijo?
@Fiatfan: prosim ne provuciraj in poizkusi držat nek nivo debate.
L.P.
zdavnaj že dal? Razsvetli nas prosim!
Pa ne zdaj samo govorit oz. pisat. Hočem uradne podatke.
Drugače pa so tele garancije samo marketinška fora. S tem te samo 3 leta priklenijo na uradne servise, enako kot pri Kii s 7 letno garancijo.
To je tako kot bi rekel, mercedes ponuja pa 30 letno garancijo na prejravenje. Noben se pa ne vpraša kdaj neha veljati ta garancija oz. kakšni so pogoji za veljavnost garancije.
Me pa res zanima kdo bo toliko časa vozil avto na te šlampaste pooblaščene servise (ne sedaj izpostavljat najboljšega ali najslabšega. Govorim o povprečju)?
Dobra stran pa je to, da se je s Kiino "pomočjo" prebudil Fiat, sedaj pa upam še na druge proizvajalce.
BTW, Škoda ima že kar nekaj časa 4 letno garancijo, pa še marsikateri avtomobil; toliko o VAG in drugi konkurenci.
mire je napisal/-a:fiatfan Me prav zanima ce bos cel life vozu fiata al pa vsaj jtd verjetno bo ze naslednji avto nek cisto drug.
mogoče bo res drug, vendar definitivno iz fiat grupe, ker se vidi kje je kakovost doma. nemci so pa itak pokazal svojo superiornost s svojo garancijo. mene bi blo sram na njihovem mestu.
Fiatfan je napisal/-a: mogoče bo res drug, vendar definitivno iz fiat grupe, ker se vidi kje je kakovost doma. nemci so pa itak pokazal svojo superiornost s svojo garancijo. mene bi blo sram na njihovem mestu.
Da bi naredil v treh letih 1000000 km bi jih moral vsak dan naredit 925. Če bi vozil s povprečno hitrostjo 77km/h, bi to razdaljo prevozil v pol dneva, kar je celodnevni šiht. Se pravi bi za doseganje teh kilometrov moral pustit službo in se vozit cel dan, nekaj pojest, it spat, ter zjutraj spet vozit. Praktično nemogoče.
kolega ma na proceedu 7 let oz. 100/150t kilometrov.
in če si dost na cesti, si hitr brez te garancije že po dveh letih.
je pa to dobr za tiste,ki majo avto samo za po mestu in delajo malo kilometrov.in še to pod pogojem,da pri njih servisiraš in popravljaš.
so dobrodošle te garancije,nikakor pa mi niso pogoj za nakup avta.ker kot pravi kolega s proceedom,đabe ti to če maš avto vsake dva mesca na popravilu.seznam njegovih izrednih napak sem že napisal v eni drugi temi,in ko maš enkrat take probleme,sem 100% da avta iste znamke več neboš kupil.
je pa to čist relativno,enmu bo delalo brez problemov,nekdo ga bo pa naj**** še za vse druge.