Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Policaj b****r

Napisal/-a Pugi To okt 07, 2003 11:25 pm

Vir: POP TV

V nedeljo zjutraj je v Domžalah na skupino najstnikov, ki se je vračala iz bližnjega lokala, na prehodu za pešče streljal neznanec in pri tem enega ranil v nogo. Zdaj se je izkazalo, da je bil strelec kar mladi lokalni policist.

Na križišču ob glavni domžalski cesti, je tri fante in eno dekle ob pol štirih zjutraj skoraj zbil voznik temnega BMW-ja. Ko so se vozniku približali, se je ustavil in začel streljati v zrak in tla, pravijo. 18-letnega Aleša Deklevo so takoj odpeljali v ljubljanski Klinični center. Iz bolnišnice je prišel danes, prestreljeno pa ima mišico.

Kmalu po streljanju je policist dogodek prijavil in obrazložil, da naj bi streljal v samoobrambi. Pri tem je uporabil službeno pištolo, katero in zakaj jo je uporabil, kriminalisti še ne vedo. Ljubljanski kriminalisti raziskujejo ozadje dogodka in bodo ukrepali zoper 19-letnega policista.

Modeli so šli čez prehod za pešce... In on jih je skore zbiu... Poj pa še samoobramba! Sej bi se lahko naprej odpelu, če ga je blo tok strah teh najstnikov...

19 letni mulc ma pištolo, jst igram hokej z 19 letnimi mulci, pa še tisto palco k držijo bi jim uzeu... Kuko ma lahko 19 letni butec z eno kurčevo polcijsko šolo, kjer se učijo poštevanko pa abecedo, pištolo... (Bimmer-brez zamere...) Tole je višek vseh traparij, ki so jih polcaji nardil v zadnjem času... Zdj je pa čas, da se mal skup uzamejo...

Povn kufr mam enih srednješolcev, ki naokrog hodijo s pištolam in se delajo bogove.
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr okt 08, 2003 12:27 am

utehu je treba vedno met s sabo ,hehe :lol:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Sr okt 08, 2003 12:09 pm

Upam, da bo ostal brez službe. Najbolj sovražim ljudi, ki se postavlajo s svojo službeno močjo! V Amreiki imajo geslo: To serve and to protect, pri nas pa si nekateri dovolijo celo streljat na ljudi in to še v neslužbenem času.
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Sr okt 08, 2003 3:13 pm

Ja tole so moji kolegi...in temu policaju bi navil ušesa pa se kej...dokler bi se dal...od zdej naprej policijo sovražm, pa ceprov jih sovražm že od nekdaj...je*em jim use po spisku klosarji neumni,...nimajo kej druzga za pocet kokr strelat v zrak...sigurn je biu kaksn anti slovenac...ku*ac neumn....grrrr poklau bi jih...pa nej me zdej se kaksn policaj prasa zakaj nism prpet...pa mu jih bom napel...prov jezn sm...mislm kaj se dogaja na tem svetu...cedalje bl se blizamo ameriskemu zivljenju...policaji niso bogovi, in nikol ne bojo mogl bit glavni v državi...mogl bi nas brant pred kriminalom, ne pa da strelajo na nedolžne ljudi, k grejo cez prehod za pesce......

Za konc se tri mastne plunke na policaje in policijsko vodstvo!!!! MRŠ KURVE!

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr okt 08, 2003 3:42 pm

domžalčan sam to si pa res dobr povedu! Svaka ti čast

Neno
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neno Sr okt 08, 2003 3:53 pm

Ja kot pri policajih tako se tudi pri drugih drtavljanih najdejo slabi pa dobri ljudje,... tako je tut pri policajih (DOBRI IN SLABI) Eni izkoriscajo polozaj pa mislijo da so nevem kaj - drugi ne! Tko kot je ze BIMMER rekel! Zato pa jaz tut pravim taki policaj ki ni vzor drugim ljudem glede discipline , reda v prometu itd in sam krsi ta pravila si ne zasluzi bit policaj! .... Tak je pac LIFE! :)

No jaz osebno nekih slabih izkusenj nimam z policaji tut par dobrih kolegov ima uniformo obleceno pa se zaradi tega cist nic drugace ne obnasajo!

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Sr okt 08, 2003 3:58 pm

ja to je čist odvisn na kašnga polcaja nabašš.Eni si ql pa modeli pa use to, drugi so pa modeli mulci stari 18, 19 let pa misljo da loh delajo kr jim paše k majo uniformo oblečeno!!Take kokr je pa un, da je strelu na druge bi jih mogl pa pred zid postavt pa shot u glavo!Taki nimajo kj na polciji delat!No to je sam moje osebno mnenje
LP

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Sr okt 08, 2003 4:00 pm

Po mojem mnenju se bo z novim sisemom izobraževanja rešilo veliko takih problemov. V policijo ne sprejemajo več 14 letnikov, ki nevejo kaj bi sami s sabo in se odločijo za policijsko šolo. Tak sistem je bil seveda slab saj so fantje (in punce) vstopili v policijo premladi, še pred puberteto, ki pa je marsikoga zmešala. Zato so se potem pojavili problemi z mamili na šoli in drugo "nenormalno" obnašanje. Novi sistem je drugačen, saj so osebe kot kandidati za policista/ko starejši od 19 let, z že vsaj osnovno izdelanim življenskim kriterijem in drugače preverjeni. Upam, da bo sedaj bolje!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Sr okt 08, 2003 4:02 pm

ja ampak tut ta šola ni bla glih najbolša k pol k si jo naredu nisi mogu bit čist nč druzga kokr pa polcaj!To jih je pa pomojem dost pokopal

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Sr okt 08, 2003 4:14 pm

Sej to govorim, nevem, sicer je vsak dijak lahko delal maturo, ampak večinoma se vsi zaposlijo direktno po šoli!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

fric
Novinec

Napisal/-a fric Sr okt 08, 2003 4:23 pm

Ko pa sem jaz videl prispevek na TV, pa me je najbolj razjezila izjava, da je omenjeni policaj trenutno na bolniški!?! Poskusil je ubit človeka, država oz. organi pregona pa ga pošljejo na bolniško. Seveda bo policaj v času bolovanja dobil plačo. In to plačo za katero plačujemo vsi državljani. Jaz pa če nimam kakšnega dela na avtu homologiranega sem pa že čisto zrel za v "keho". In to je naš pravosodni sistem! Za KOZLAT!

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Sr okt 08, 2003 4:35 pm

[quote="domzalcan21"]sigurn je biu kaksn anti slovenac...ku*ac neumn....grrrr poklau bi jih...quote]
po čem to sklepaš! :evil: kva mislš da sam ''taspodni'' pizdarije delajo a!? če jih je ene par takih še ne pomen da so vsi! :x e taki grejo men na K*RAC!!! :evil: :evil:

pa enako velja za policijo. kva mislš da so vsi tko neumni? poj boš pa laufov k njim ko boš kej narobe... :evil: :ne

pa upam da bo ta i**** (kao policaj) res ostal za cel lajf brez službe :!: :x

baron
Novinec

Napisal/-a baron Sr okt 08, 2003 7:14 pm

verjetno je v šoku pa je zarad tega v bolniški hi, hi, hi, hi....... :lol: :pivo

Dr_S
Novinec

Napisal/-a Dr_S Sr okt 08, 2003 9:35 pm

Poznam jst tud te modele!
To so pa Domžalski policaji!
Sm mel že prevečkrat opravka z njimi tko da vem kakšni so!
Ne bom rajš nč reku, če ne bom spet "po stopnicah padu"

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če okt 09, 2003 12:47 am

Gospod razjarjeni mladi policist SPLOH NI BIL ARETIRAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
Odvzeli so mu pištolo in to je to... Me prov zanima, kaj bi blo z mano, če bi šou pred polcijo u kranj, si naštimov eno tarčo in mal strelov... Pomoje mi neb lih rekl, da naj se grem raj domov učit... :x
Slika

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Če okt 09, 2003 1:53 pm

justGTR da ti kr povem da sm jst tut taspodn, ampak kaksni so res (nism pa reku da vsi...), poznam ene par modelov, k mislejo da so glavni, ostali so pa normalni, glede na tiste glavne...ampak ce pa vids kje kaksnga policajcka od tajužnih...k me je zanc ustavu pa mi reku...Kam se ti pa tako hiti.... JST SM MISLU D :lol: :lol: :lol: No in sk sm se režu k norc, so me strpal u kiblo...pa na policijsko postajo kamnik...in kaj druzga k batine :evil:

baron
Novinec

Napisal/-a baron Če okt 09, 2003 2:25 pm

Dr_S je napisal/-a:Poznam jst tud te modele!
To so pa Domžalski policaji!
Sm mel že prevečkrat opravka z njimi tko da vem kakšni so!
Ne bom rajš nč reku, če ne bom spet "po stopnicah padu"

Ej kukr sm po TV slišal je bil ajznponarske pulcije :idea:

baron
Novinec

Napisal/-a baron Če okt 09, 2003 2:26 pm

domzalcan21 je napisal/-a:justGTR da ti kr povem da sm jst tut taspodn, ampak kaksni so res (nism pa reku da vsi...), poznam ene par modelov, k mislejo da so glavni, ostali so pa normalni, glede na tiste glavne...ampak ce pa vids kje kaksnga policajcka od tajužnih...k me je zanc ustavu pa mi reku...Kam se ti pa tako hiti.... JST SM MISLU D :lol: :lol: :lol: No in sk sm se režu k norc, so me strpal u kiblo...pa na policijsko postajo kamnik...in kaj druzga k batine :evil:

prjav jih :twisted: :twisted:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če okt 09, 2003 2:41 pm

domzalcan21 je napisal/-a:No in sk sm se režu k norc, so me strpal u kiblo

:D . Pomoje jim ni blo nč jasn. No moje sožalje za batine.
Bom pa v Domžalah sedaj čist pridn :oops: .

Glede unga polcaja: Ma fentau bi ga. Pa ga dajo na bolniško... pa njega bi mogl ustrlit ej... Baje je bil un ustreljeni pol čist u šoku... da je zbežu iz bolnce, k ni vedu kwa se dogaja. In polcaja dajo pol u bolniško?!! Pa da bi jih vse tm pozapru ej! Kreteni.

Me prov zanima, kaj bi blo z mano, če bi šou pred polcijo u Kranj, si naštimov eno tarčo in mal strelov...

Zaprl bi te. Ampak ne... VSEMOGOČNEGA policaja pa ne. Ni pravice.
Je še sestričnin mož (kriminalist) dejal, da je polhn teh prometnikov, ki ne znajo nič drugega kot zajebavat nedolžn folk. :roll: .
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Če okt 09, 2003 3:55 pm

Hja mene so obtožil da sm enkrat ukradu iz enga jugota u Kleti SPBja u domžalah, eno policijsko svetilko...kao yugo od enga policaja...in jim tut nism hotu priznat, ker nism te stvari ukradu...sploh pa ne kradem...ampak me majo na piki zarad...sj veste divjanja...no in so me na silo...batine spet...prsill da jim priznam...in kaj nej jst...spustil so me...prec u bolnco na slikanje...pol pa do komandirja...in kaj je komandir domžalske policije prjavu :?: :?: :?: Ja kaj...da me lahko udar kdor kol kjer kol od policajev ce misle da je prov naredu...jst pa pravm da so policaji (ne vsi) KLOŠARJI da jih je treba iskat... Mislm nedolžn folk tepst pa kwa jst vem...sj jst sm že prej omenu...blizamo se AMERISKEMU ZIVLJENJU...ki pa je cedalje bol strožje od ameriskega...vsaj men se tko zdi da tut pisnt ne smes u tej nasi prelepi deželi...k so vsi ministri tako nedolžni...itd itd...mah skoda tipkovnce za POLCAJE!!! berte vice pa se jim pol smejte v FACE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov