dobek je napisal/-a:po nacinu pisanja bi skoraj rekel, da kak zaposlen preverja odziv na revijo
b0z0 je napisal/-a:dobek je napisal/-a:po nacinu pisanja bi skoraj rekel, da kak zaposlen preverja odziv na revijo
Navada je železna srajca![]()
Res je, zanima kako in kaj o Auto bildu, skratka ne gre za drugo kot za to, da mi bralci povedo kaj jim je všeč in kaj jim manjka. V končni fazi pišemo za vas.
zato pa +/- na vse revije, ne le Auto Bild.
uros11 je napisal/-a:Lepo, da kakšna revija pokaže interes za to, kaj bi bralce zanimalo. Pohvalno.
jack86 je napisal/-a:AB se nanaša uglavnem na nemški trg, kar je ostalo ni nič vredno. Nekajkrat sem prebral primerjalne teste, pa sm se sam smejal kakšni testi so to. Npr. test med passatom, bmw3 in laguno (vsi dizli 2.0) mi je dobr v spominu ostal. Seveda, kot pričakovano sta nemca premagala francoza po dolgem in počez. Tudi udobje francoza je neprimerljivo slabše(?). Najbolj me pa je v smeh spravil podatek o porabi. Nemca 5,4 in 5,6 l/100km, francoz pa mau čez 8 litrov. (mojga 1.9dci spravim na skor 6.7 če ga res do konca ganjam)
Je bilo še kar nekaj podobnih testu v AB. Jst vas ne morem resno vzet.
Če želim kake bolj objektivne teste, vzamem vse drugo prej v roke, kot Autobild.
Brez zamire, reku si + in -
Lp, Jaka
jack86 je napisal/-a:b0z0 je napisal/-a:dobek je napisal/-a:po nacinu pisanja bi skoraj rekel, da kak zaposlen preverja odziv na revijo
Navada je železna srajca![]()
Res je, zanima kako in kaj o Auto bildu, skratka ne gre za drugo kot za to, da mi bralci povedo kaj jim je všeč in kaj jim manjka. V končni fazi pišemo za vas.
zato pa +/- na vse revije, ne le Auto Bild.
AB se nanaša uglavnem na nemški trg, kar je ostalo ni nič vredno. Nekajkrat sem prebral primerjalne teste, pa sm se sam smejal kakšni testi so to. Npr. test med passatom, bmw3 in laguno (vsi dizli 2.0) mi je dobr v spominu ostal. Seveda, kot pričakovano sta nemca premagala francoza po dolgem in počez. Tudi udobje francoza je neprimerljivo slabše(?). Najbolj me pa je v smeh spravil podatek o porabi. Nemca 5,4 in 5,6 l/100km, francoz pa mau čez 8 litrov. (mojga 1.9dci spravim na skor 6.7 če ga res do konca ganjam)
Je bilo še kar nekaj podobnih testu v AB. Jst vas ne morem resno vzet.
Če želim kake bolj objektivne teste, vzamem vse drugo prej v roke, kot Autobild.
Brez zamire, reku si + in -
Lp, Jaka
b0z0 je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:AB se nanaša uglavnem na nemški trg, kar je ostalo ni nič vredno. Nekajkrat sem prebral primerjalne teste, pa sm se sam smejal kakšni testi so to. Npr. test med passatom, bmw3 in laguno (vsi dizli 2.0) mi je dobr v spominu ostal. Seveda, kot pričakovano sta nemca premagala francoza po dolgem in počez. Tudi udobje francoza je neprimerljivo slabše(?). ...
...
Sicer Lagune nočem degradirat, a dejansko je s Passatom in 3ko z določenega vidika težko primerjaš. Pogled ADAC-ovo statistiko kvarljivosti pa ti bo vse jasno. http://www1.adac.de/Auto_Motorrad/pannenstatistik_maengelforum/pannenstatistik_2008/default.asp?ComponentID=249543&SourcePageID=9989#
...
1 Mercedes C-Klasse 2,7
2 Audi A4 2,7
3 BMW 3er 1,9
4 VW Passat 3,1
5 Skoda Octavia 4,7
6 Toyota Avensis 7,7
7 Mazda 6 4,4
8 Volvo S40/V40/V50 3,0
9 Renault Laguna 2,7
10 Opel Vectra 3,3
11 Ford Mondeo 10,6