Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
|T|E|O|
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter pri Gorici

Prometno dovoljenje

Napisal/-a |T|E|O| Sr okt 08, 2003 9:20 pm

Torej stvar je taka: Baje, če je avto kasko zavarovan tudi proti kraji moraš v primeru kraje vozila zavarovalnici pokazat vse ključe avtomobila in pa prometno dovoljenje.. in zdej mene zanima, kaj bi reku policaj, ko bi mu jst pokazal fotokopijo prometnega dovoljenja, ker imam original doma v predalu?
Slika

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Re: Prometno dovoljenje

Napisal/-a Tommo Sr okt 08, 2003 9:31 pm

|T|E|O| je napisal/-a:Torej stvar je taka: Baje, če je avto kasko zavarovan tudi proti kraji moraš v primeru kraje vozila zavarovalnici pokazat vse ključe avtomobila in pa prometno dovoljenje.. in zdej mene zanima, kaj bi reku policaj, ko bi mu jst pokazal fotokopijo prometnega dovoljenja, ker imam original doma v predalu?

Mislim da bi ti napisal položnico ker moraš imeti v avtu ali pri sebi original prometno dovoljenje.
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder Sr okt 08, 2003 9:33 pm

Kaj pa ce bi prometno v denarnici nosu, denarnico pa s sabo?

Uporabniški avatar
germancarfan
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a germancarfan Sr okt 08, 2003 9:34 pm

ja ka pa ce mas doma fotokopijo pa v primeru kraje zavarovalnc pokazes to kopijo :?:
ski and drive

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo Če okt 09, 2003 7:21 pm

germancarfan je napisal/-a:ja ka pa ce mas doma fotokopijo pa v primeru kraje zavarovalnc pokazes to kopijo :?:

Ne vem kako bi na to reagirala zavarovalnica, če nebi rekli da si komu dal original in tisti ti je avto odpeljal ti pa si našel izgovor in prijavil krajo. :?
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Uporabniški avatar
germancarfan
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a germancarfan Če okt 09, 2003 8:53 pm

cist mozn ja mislm najbl vrjetn
ski and drive

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Pe okt 10, 2003 12:17 am

Jaz prometno vedno nosim sabo. Ce drgac ne pogledas .. tu ruknejo v avto .. odpelejo .. ustavjo policaji .. lala dokmenete stuff .. in si zmisl da mu je avto od rodzaka ili nesto. Pa da policaj 5 min za tem zve da je bil tak avto ukraden .. ti nic ne pomaga .. prevec .. tko pa ce nima prometne .. vsaj nekoliko vecja sansa da dobis avto nazaj :P

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe okt 10, 2003 12:59 am

jaz prometno tud vedno nosim s sabo... vedno v denarnici

me pa nekaj drugega zanima...

kaj pa če je avto recimo vkraden, pa imaš v avtu zavarovalno polico? ker se nekaj govori, če ti vkradejo avto s papirji vred, da zavarovalnica ne krije škode... kateri papirji to?
Slika

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec Pe okt 10, 2003 7:06 am

Pri kraji vozila zavarovalnica hoče imet, prometno dovoljenje (original ne kopijo),in kluče avtomobila (tudi rezervne), kajti drugače se vse hitro lahko zatakne, saj poznate zavarovalnice, glede nošenja dokumentov v denarnici, pa bi rekel le da ti lahko včasih prej sunejo denarnico z dokumenti vred kot pa dokumente iz avta, rizik je zmeraj. Jaz nosim samo prometno in zavarovalno polico brez kupončkov s seboj, kupončki lepo počivajo doma, ker lahko mene ali mojo deklco v primeru prometne nesreče v tem ko si še v šoku, lahko hitro nategnejo in ti rečejo TI SI KRIV DEJ KUPONČEK!
Slika

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BojanI Pe okt 10, 2003 7:07 am

|T|E|O| je napisal/-a:Torej stvar je taka: Baje, če je avto kasko zavarovan tudi proti kraji moraš v primeru kraje vozila zavarovalnici pokazat vse ključe avtomobila in pa prometno dovoljenje.. in zdej mene zanima, kaj bi reku policaj, ko bi mu jst pokazal fotokopijo prometnega dovoljenja, ker imam original doma v predalu?

To ni sa mo baje, ampak je res tko. Mojmu kolegu so doma pred bajto avto sunil, ključi so bli v ključavnici, torej jih ni mogel pokazat in od zavarovalnice ni dobil nič.

Lp,Bojan

Uporabniški avatar
toti
Novinec

Napisal/-a toti Pe okt 10, 2003 7:19 am

|T|E|O| je napisal/-a: in zdej mene zanima, kaj bi reku policaj, ko bi mu jst pokazal fotokopijo prometnega dovoljenja, ker imam original doma v predalu?

Ponarejevanje uradnega dokumenta :ne
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 1 gost