dnovak24 je napisal/-a:desni ima prednost, vsaj meni je to logično. Na avtocestah, ki silijo do konca nato pa se vsiljuje na desni pas, v tem primeru ne dam jaz prednosti magari poknem pa tudi če dobim kazen
zajbel je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:desni ima prednost, vsaj meni je to logično. Na avtocestah, ki silijo do konca nato pa se vsiljuje na desni pas, v tem primeru ne dam jaz prednosti magari poknem pa tudi če dobim kazen
Ti prav želim da "pokneš" ali pa dobiš kazen. Tukaj noben nima prednosti in je zadrga. Žal pa v praksi zaradi takih, kot je dnovak24 ta stvar ne deluje.
zajbel je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:desni ima prednost, vsaj meni je to logično. Na avtocestah, ki silijo do konca nato pa se vsiljuje na desni pas, v tem primeru ne dam jaz prednosti magari poknem pa tudi če dobim kazen
Ti prav želim da "pokneš" ali pa dobiš kazen. Tukaj noben nima prednosti in je zadrga. Žal pa v praksi zaradi takih, kot je dnovak24 ta stvar ne deluje.
dnovak24 je napisal/-a:desni ima prednost, vsaj meni je to logično. Na avtocestah, ki silijo do konca nato pa se vsiljuje na desni pas, v tem primeru ne dam jaz prednosti magari poknem pa tudi če dobim kazen
Polo78 je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:desni ima prednost, vsaj meni je to logično. Na avtocestah, ki silijo do konca nato pa se vsiljuje na desni pas, v tem primeru ne dam jaz prednosti magari poknem pa tudi če dobim kazen
smuky je napisal/-a:Ja na tem križišču ni nobenega prometnega znaka,ki naj bi nas opozarjalo na pravilo zadrge tako,da najbrž res velja desno pravilo.
Se pa dogajajo tukaj stvari,ker folk sploh ne ve,da kdo ima tukaj prednost in so pizdarije....
AVX je napisal/-a:Tako je ja. Našel sem pravilo, ki prav piše v tem.
Če je na smernem vozišču iz prvega odstavka tega člena1 na enem od prometnih pasov onemogočen promet vozil zaradi ovire ali se pas konča, so vozniki, ki vozijo po sosednjem prometnem pasu dolžni omogočiti vključevanje na ta prometni pas tako, da vozijo s primerno hitrostjo in na takšni razdalji do vozila pred seboj, da se lahko izmenoma vključi v promet še po eno vozilo (sistem zadrge).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov