Rossoner je napisal/-a:Kolikor je men znano greš potem z vozniškim in šolskim spričevalom na upravno enoto in ti vpišejo v vozniško dovoljenje NPK.
NPK = alternativa šoli voznik-mehanik.
nejcxxx je napisal/-a:Jutri imam izpit iz npk in me zanima koliko časa to traja, v kolikem času izvem rezultate?
Hvala
čare je napisal/-a:U glavnem vse skup je ne drek v tej naši posrani državi!!Danes klical na UE kaj je s tem in povedal da imam šolo avtomehanika narejeno leta 99 in potem še tiste dodatne tri izpite za voznika narejene leta 01 in izpit od leta 99 in mi baba na telefonu pove da mi šola v bistvu sploh ne velja če sem jo delal pred letom 2006 oz. se mi prizna če sem bil leta 2001 že zaposlen kot voznik.Ravno prej sem se pogovarjal z znancem in pravi da ima problem za dobit novo kartico (izpit),ker nima narejenega NPK-ja ampak ima pa izpit za C in E ki ga sedaj očitno nima več prav tako kot ga nimam jaz očitno??Res je da nisem zaposlen kot voznik,sem pa zaposlen kot mehanik in če tako pogledaš kamiona tudi na kanal ne smem pripeljat,če nimam NPK-ja oz. šoferske šole narejene vsaj leta 2006.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov