Debate, ki niso vezane na ostala področja...

okulistika
Nov uporabnik

KZVD klub za zaščito voznikov in državljanov nategavščina

Napisal/-a okulistika To sep 08, 2009 4:09 pm

KZVD klub za zaščito voznikov in državljanov nategavščina
S KZVD-jem in imam zelo zelo slabe izkušnje.
Iz malomarnosti in nevednosti so mi povzročili škodo v višini 230eur, za njihovo medvedjo uslugo pa sem moral plačati še dodatnih 150eur… pa še 5 kazenskih točk je postalo pravnomočnih!
Če imate težave poiščite profesionalno pomoč, pojdite k odvetniku!
Dne 12.8.2008 sem zaradi neprimerne vožnje z motornim kolesom bil zavstavljen s strani PP Izola. Policisti so mi izrekli kazen 460eur ter 5 kazenskih točk. Poklical sem na KZVD in se pozanimal o možnostih pritožbe. Zajamčili so mi da mi lahko napišejo tako pritožbo da ne bom kaznovan.
Razložil sem jim da se nimam namena pritožit, če obstaja možnost da njihova pritožba ne bo uspešna, da ne ŽELIM plačati polne kazni ter njihovo uslugo…. Da raje plačam polovično kazen v 8 dneh in pretrpim polovično kazen. Na KZVD-ju so mi zagotovili, da če plačam polovično kazen v osmih dneh in če zgubimo s pritožbo mi ne bo potrebno plačati celotne kazni, saj sem kazen plačal v osmih dneh. Če pa zmagamo mi pa mora sodišče denar vrniti. Za kar sem kasneje izvedel DA JE ČISTA LAŽ.
Ker nekaj članov društva osebno poznam… in ker so zatrjevali da so zelo uspešni sem jim nasedel. Dogovorili smo se da mi napišejo pritožbo … in ne boste verjeli, društvo KZVD mi jo je poslalo z odkupnino 150eur. Pa ne da so jo napisali zame, za 150eur so mi poslali univerzalno pritožbo, katero verjetno vsem prodajajo. Čeprav kakor društvo ne smejo prodajati .
Ker sem pritožbo od njih prejel zadnji dan (v zadnjih minutah), nisem imel druge kakor da jo sprejmem in jo pošljem naprej… ali pa se sploh ne pritožim…
Njihova pritožba je bila tako butasta, da se ji je sodnica le smejala in jo obravnavala kot neutemeljeno in brezpredmetno. (npr. pritožujem se ker na plačilnem nalogu ne piše ali je kazen z DDV-jem ali brez). MOJA KAZEN JE POSTALA PRAVNOMOČNA, MOJE KAZENSKE TOČKE SO POSTALE PRAVNOMOČNE, MORAL SEM PLAČATI ŠE DRUGO POLOVICO KAZNI . Kontaktiral sem predsednika kzvd -ja gospoda LUDVIK POLJANEC, in mu razložil situacijo. Zahteval sem da mi društvo vrne 2300eur, saj so me ogoljufali… saj pritožbe nebi vložil če mi nebi lagali in zatjrjevali da mi ne bo potrebno plačati druge polovice kazni tudi če zgubim ( če plačam prvo polovico v osmih dneh in se nato pritožim). Zahteval sem tudi da mi društvo vrne 150eur katerih sem jim plačal za njihovo uslugo (da ne omenjam da mi računa niso nikoli izstavili).
Gospod predsednik prevarantov LUDVIK POLJANEC mi je pisno odgovoril, da mi nimajo namena vrnit ne eno ne drugo, da sem si sam kriv, če sem jim verjel!

Če želi kdo kopijjo pritožbe mi lahko piše na privat… mu jo bom poslal.

To nisem napisal da pametnjakoviči komentirajo odspodaj… ampka zato da se naivneži kakor sem bil jaz ne opečejo.
http://kzvd.si/

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To sep 08, 2009 5:30 pm

Dobro no, ni zdaj treba skoraj 10 enakih odgovorov napisati v vsako temo ;)

Sicer pa ja - pri meni so sicer dosegli da so ustavili en postopek zoper mene in nisem nič plačal. Kazen se ni izbrisala, temveč le "zamrznila", do takrat, če bi jo kdo ponovno izbrskal na plano in začel od znova. Če bi pa hotel da mi dosežejo izbris, pa sem dobil pošto da jim naj nakažem še 200€ in grejo s tem na evropsko sodišče za človekove pravice. Jeseni tisto leto pa so rekli da bodo ustanovili še svojo stranko v parlamentu. Od tega pa je sedaj že dve leti :har Seveda nisem šel v to.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To sep 08, 2009 5:36 pm

Na podlagi ene zgodbe pač ne bomo kategorično trdili, da je to nategavščina.

Predvsem pa že obstaja tema o tem klubu - zato tole zaklepam.

In BTW - deset in več postov o isti stvari ne bomo trpeli. Sta čisto dovolj en ali dva - še posebno v "namenski" temi, ki že obstaja. Morda imaš prav - a bogato pretiravaš s tvojo malo vojno. Tako se boš kvečjemu zasral forumovcem.

Okulistika - Če ne nehaš s tem trosenjem istih postov po celem forumu, bodo sankcije.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov