V cetrtek mam konc faxa in iz stnovanja lepo vse stvari vzamem in se pelm lepo na fax k sm mel sam eno uro in parkeram pred solo lepo tam k vsi! Torej parkeram ob mal pred 15! Grem potem na predavanje in se vrnem nazaj 15:50 ! Vidm da folk tm okol avtov k sp bli bliz mojih neki avte puca not pa to...pa pridm do svojga pa je bla leva sipa spredna razbita in radia ni blo not! Torej pred solo, k gre mim fuuul folka ob treh so v dobre pol ure ukradl okol 5 avtov...a to cist ob cesti parkeran-vsem na oceh! Prjavm se jst policiji in oni...ah sj to ne bos dubu nkol nc nazaj...ne prcakuj!kup si nov radio sipo pa zameni na renault servisu! pa mu jst prjavm: pa si ti normaln? pa on...ah me ne zanima! pa se odpele...nek smrkavc! da mu j.......! Ampak skec je v tem: ze k sm mel parkeranga pred blokom kjer stanujem sm dal radio v sobo(ploscico) in jo sploh sabo nisem vzel k sm jo pozabu! In nwm kaj je blo modelu k mi je razbu sipo in mi vn ukradu radio brez ploscice!kaj mu bo to...in men sam ploscica?
Mislm...clovek bi vse razbu!! Kupu sm nov radio za 60k...ampak zdj ce kdo ve za ukradenega al pa kej naj rece...k nkoool vec ne kupm nc novga k vidm kasn kurcev folk je! No sam upam da se mi zdj ne smeje model k je to naredu in bere