Debate, ki niso vezane na ostala področja...

vesna2
Nov uporabnik

Strešni nosilec

Napisal/-a vesna2 To okt 06, 2009 11:03 am

Živjo

Bliža se zimska sezona in tako tudi smučanje, za kar pa je potrebno imeti strešni nosilec, ki bo tovoril smuči iz kraja v kraj :)
Trenutno gledam ta strešni nosilec, pa nevem ali je pravi za mojega renaulta 19 ali ne, ker mnda ne pašejo vsi na vse avte.
Prosim če mi pomagate malo...

Hvala za odgovore
Zadnjič spremenil vesna2, dne Po okt 12, 2009 10:03 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To okt 06, 2009 12:12 pm

takoj ko odpreš stran ti lepo piše..: možnost montaže na vse vrste osnovnih prečk

torej to ni prtljažnik. je samo dodatni del, ki prtljažnik (ki je sestavljen iz prečke in objemkov- za šine al pa objemkov ki se pritrdijo na streho) spremeni v funkcionalno uporabnega za prevoz smuči.

malo več podatkov bo treba o avtu. koliko smuči pa misliš voziti? in kako dolge so?

vesna2
Nov uporabnik

Napisal/-a vesna2 Če okt 08, 2009 7:31 am

Ja moj namen je bil da bi se gor lahko dali 4 pari smuči... Zdaj pa nevem več kaj je treba vzeti... :( Prosim za kak link, kaj naj vzamem... Avto je klasičen renoult 19, kaj več pa nevem povedat... Please pomagajte

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Če okt 08, 2009 8:31 am

Ti rabiš prvo osnovni prtljažnik za avto. Se pravi dve prečki na kateri se potem montirajo nosilci za smuči, kolesa oz. whatever. Če tega nimaš ne bo iz vsega skupaj nič. Prvo v trgovino z avto deli, kupit dve prečki oz. dva nosilca. Thule je dobra znamka, Fapa tudi, samo baje je šla firma zu grunt. To bi te moralo priti nekje okrog 100 €. Original nosilci za Volvota V50 so 110€, za primerjavo.

Pol pa naprej.

Uspešen nakup želim.

Edit: Kaj je zdaj Punto ali R19?
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

vesna2
Nov uporabnik

Napisal/-a vesna2 Po okt 12, 2009 10:05 am

Aha no ta odgovor sem potrebovala... Pač jaz prvo potrebujem prečke, potem pa lahko šele dam gor te nosilce... Hvala za vaš trud !!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov